Ee taktik yapmak için ne yapmak lazım?![]()
Tank yapmak lazım.Sustum.
Ee taktik yapmak için ne yapmak lazım?![]()
beğenmedin mi![]()
Sürekli durdurmaktan tam inmedi.
Bugün iner.
Ben tam Alman Panzerlerinin hayranıyım onlardan bir tank geliştirmeyi düşünüyorum hayırlısı.![]()
onlar çok ağır tankbeen t34-85i seviyorum
![]()
panzer tankları , tiger tanklarıyla yakın dövüş zorValla ben hareketli yakın dövüşü seven tankları almayı düşünüyorum ama istediğim tank türü var mıdır bilinmez.![]()
panzer tankları , tiger tanklarıyla yakın dövüş zoranca shermann la
![]()
ben 2. seviye t 26 aldım2. levelın savaşları daha iyi
![]()
onu bilmiyorumOyun dinamikleri tankın sürüşün filan o hissi veriyor mu.
Bide konusu aynı ama tank yerine savaş uçaklarının oynandığı bir mmo daha var o da iyi gibi.![]()
Oyun dinamikleri tankın sürüşün filan o hissi veriyor mu.
Bide konusu aynı ama tank yerine savaş uçaklarının oynandığı bir mmo daha var o da iyi gibi.![]()
Bende e100le t44 var biran önce gelişinde bizim klana gelin. Nickim:Ottoman1299
- - - Ekleme - - -
World of Warplanes senin dediğin oyun o daha kapalı beta.
Daha gerçekçi olması için gerçek tank ve top sesi modları var onları indirip kurabilirsin.
Ayrıca oyun rus oyunu bunu unutmayın bu yüzden alman tankları gercekteki gibi güçlü değil ve klan savaşlarında tercih edilmiyor.Kasacaksanız t62a,t57 heavy yada batchat 25 t ye kasın,bunlar en çok tercih edilenler.Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Bende e100le t44 var biran önce gelişinde bizim klana gelin. Nickim:Ottoman1299
- - - Ekleme - - -
World of Warplanes senin dediğin oyun o daha kapalı beta.
Daha gerçekçi olması için gerçek tank ve top sesi modları var onları indirip kurabilirsin.
Ayrıca oyun rus oyunu bunu unutmayın bu yüzden alman tankları gercekteki gibi güçlü değil ve klan savaşlarında tercih edilmiyor.Kasacaksanız t62a,t57 heavy yada batchat 25 t ye kasın,bunlar en çok tercih edilenler.Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Valla almanları tercih edecem gibi yine.
- - - Ekleme - - -
Valla almanları tercih edecem gibi yine.![]()
İyi sen bilirsin ama sonra çok ağlarsın özellikle tier 10a geldiğinde artylerin ilk hedefi olucaksın.![]()
Valla ben hareketli yakın dövüşü seven tankları almayı düşünüyorum ama istediğim tank türü var mıdır bilinmez.![]()