wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
İkinci sırada beş harfin hepsini bulup 3. sırada dört harf artı bir yanlış ile devam etmeyi nasıl başardınWordle Türkçe 866 4/6
🟨⬜⬜🟩⬜
🟨🟨🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe - Günlük Kelime Oyunu
Wordle Türkçe Bundle'da! Her gün yeni, 5 harfli bulmacayı 6 denemede bulun. Bugünün Wordle bulmacasını çözmek için hemen tıklayın.wordleturkce.bundle.app
Harfler çıkmış sonuçta bence de 3 de rahat bulurmuş sanırım gece diye uyumadan önce yorgunluktan gözünden kaçmış olsa gerek.😊Wordle Türkçe 866 4/6
🟨🟨⬛⬛🟨
⬛⬛🟨🟩🟩
🟨⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe Bundle'da! Her gün yeni, 5 harfli bulmacayı 6 denemede bulun. Bugünün Wordle bulmacasını çözmek için hemen tıklayın.wordleturkce.bundle.app
İkinci sırada beş harfin hepsini bulup 3. sırada dört harf artı bir yanlış ile devam etmeyi nasıl başardın@STAR
Tüm harfler ile türetsen 3. Tahminde bulurmuşsun
Başarmış işte didikleyip durma.Wordle Türkçe 866 4/6
🟨🟨⬛⬛🟨
⬛⬛🟨🟩🟩
🟨⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
İkinci sırada beş harfin hepsini bulup 3. sırada dört harf artı bir yanlış ile devam etmeyi nasıl başardın@STAR
Tüm harfler ile türetsen 3. Tahminde bulurmuşsun
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
Başardım demen gerekir, lafım sanaydıBaşarmış işte didikleyip durma.![]()
@STAR ‘ ı etiketleyince ona dedin sandım.bilmediğim bir kelimeymiş. Çok düşünüp attım tuttu, 4 sarı sağolsun
Wordle Türkçe 867 3/6
🟨⬛⬛🟨⬛
⬛🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩
Başardım demen gerekir, lafım sanaydı![]()
Denedim, neyseki ilk iki deneme başarılı oldu, o sondaki harf iki yerde tutmayınca benzer kelimelerde olmayınca türetmesi zorlamadı, aslında biraz isveççe düşünerek öylesine yazdım yeşil oldu
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
Ondan demek @STAR öyle sordu. Yok bende aynısı değildi.Wordle Türkçe 868 4/6
⬜🟩⬜⬜⬜
🟨🟩⬜⬜🟨
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Dünkü kelimenin aynısı çıktı?
Evet bende aynısı çıkınca size de sormak istedim. Demek sistemde hata oldu.Ondan demek @STAR öyle sordu. Yok bende aynısı değildi.
Wordle Türkçe 868 4/6Evet bende aynısı çıkınca size de sormak istedim. Demek sistemde hata oldu.
Acaba bana yarın çıkacak olan kelime sana bugün çıkan kelime mi olacak. Merak ettim. Yarın ikimizde yaptığımızda öğrenmek isterim.
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app
wordleturkce.bundle.app