Wordle

Wordle Türkçe 1416 4/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩⬜🟨⬜
🟩🟩⬜🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1417 6/6

⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩🟩🟩⬜
⬜🟩🟩🟩⬜
🟩🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1417 5/6

⬜🟩🟨⬜⬜
⬜🟩⬜⬜🟩
⬜🟩⬜🟩🟩
🟩🟩⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1417 6/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛⬛🟨
⬛🟩🟨🟩⬛
⬛🟩⬛🟩🟩
⬛🟩🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Ne gıcık bir kelime. 3. harfi bulabilmek için sırasıyla olanları tıkladım
Wordle Türkçe 1418 4/6

🟩⬛🟨🟨⬛
🟩🟩⬛⬛🟨
🟩🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1417 6/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛⬛🟨
⬛🟩🟨🟩⬛
⬛🟩⬛🟩🟩
⬛🟩🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bu kelime neydi merak ettim. En son TAŞIT yazdım AŞI kısmı yeşil oldu. Sonra devam ederim dedim silindi :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Ne gıcık bir kelime. 3. harfi bulabilmek için sırasıyla olanları tıkladım
Wordle Türkçe 1418 4/6

🟩⬛🟨🟨⬛
🟩🟩⬛⬛🟨
🟩🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bu kelime neydi merak ettim. En son TAŞIT yazdım AŞI kısmı yeşil oldu. Sonra devam ederim dedim silindi :A
Tam hatırlamıyorum ama Haşıldı galiba :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Wordle Türkçe 1418 5/6

🟨⬜🟨⬜⬜
🟨🟩⬜⬜🟩
⬜🟩🟨🟨🟩
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Tam hatırlamıyorum ama Haşıldı galiba :A
Onu bilemezdim. Zaten 2 hakkım kalmıştı. Harf pek kalmamıştı. Sadece bir harf kalsa insan sırayla hepsini yazıp dener ama 2 harf kaldığı için büyük olasılıkla sinirlenip son iki hakkımdada taşıt yazıp kelimeyi görmeye çalışırdım :A

• Güldürdün
Onu bilemezdim. Zaten 2 hakkım kalmıştı. Harf pek kalmamıştı. Sadece bir harf kalsa insan sırayla hepsini yazıp dener ama 2 harf kaldığı için büyük olasılıkla sinirlenip son iki hakkımdada taşıt yazıp kelimeyi görmeye çalışırdım :A
Ya zaten bazı kelimeler çok saçma nereden geliyor ben de anlamıyorum:A
------

Wordle Türkçe 1418 6/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟨🟩
⬛🟩🟨⬛🟩
⬛🟩🟨⬛⬛
🟩🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Al işte bu nasıl kelime :A

• Güldürdün
Ya zaten bazı kelimeler çok saçma nereden geliyor ben de anlamıyorum:A
------

Wordle Türkçe 1418 6/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟨🟩
⬛🟩🟨⬛🟩
⬛🟩🟨⬛⬛
🟩🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Al işte bu nasıl kelime :A
Ben 4. hakkımda buldum ama nasıl buldum diyeyim. Başladığım kelime zaten 3 tane harf barındırdı. İkinci seçenekte yine 3 devam etti ama o bir sarının nerde olduğu artık garanti oldu. Sonra sesliler ile bir şey yapılmıyordu. 3. hakkımda harf denerken meğerse öyle bir kelime varmış, uydurduğum kelime bir hak daha gitti ama diğer yeşilide bulmuş oldum ve ortadaki harf eksikti. Tek harf kaldığı için sırayla gittim ve sonlarda buldum :A
Burada paylaşırken gıcık bir kelime dedim :A

• Güldürdün
Ben 4. hakkımda buldum ama nasıl buldum diyeyim. Başladığım kelime zaten 3 tane harf barındırdı. İkinci seçenekte yine 3 devam etti ama o bir sarının nerde olduğu artık garanti oldu. Sonra sesliler ile bir şey yapılmıyordu. 3. hakkımda harf denerken meğerse öyle bir kelime varmış, uydurduğum kelime bir hak daha gitti ama diğer yeşilide bulmuş oldum ve ortadaki harf eksikti. Tek harf kaldığı için sırayla gittim ve sonlarda buldum :A
Burada paylaşırken gıcık bir kelime dedim :A
Ben sıkışırsam özellikle sessiz harften hiç kullanmadığım harflerden başka kelime yazıyorum sırf harf bulmak için:A

• Güldürdün
Ben sıkışırsam özellikle sessiz harften hiç kullanmadığım harflerden başka kelime yazıyorum sırf harf bulmak için:A
Ben onu yapmıyorum. Yazdığım kelimede daha önce çıkan tüm harfler yer almalı. Öyle türetiyorum :A Hakkımı iyi kullanmaya çalışıyorum. Bundan dolayı genelde hakkım bitmeden buluyorum.
Şimdi ortalamaya baktım. En çok 4. hakkımda bulmuşum. Sonrası 5 ve 3 (aralarında bir fark var)

Ben onu yapmıyorum. Yazdığım kelimede daha önce çıkan tüm harfler yer almalı. Öyle türetiyorum :A Hakkımı iyi kullanmaya çalışıyorum. Bundan dolayı genelde hakkım bitmeden buluyorum.
Şimdi ortalamaya baktım. En çok 4. hakkımda bulmuşum. Sonrası 5 ve 3 (aralarında bir fark var)
Ben çok vakit harcamak istemiyorum bulursam bulurum bulamazsam öğrenirim:A

• Güldürdün
Wordle Türkçe 1419 5/6

⬛🟨⬛⬛🟨
🟨🟩⬛🟩⬛
⬛🟩🟩🟩⬛
🟨⬛⬛⬛🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 1419 3/6

⬜⬜⬜🟩⬜
⬜⬜🟩🟩🟨