Filmi pazar akşamı izledim ama sizin yorumlardan ve puanlardan sonra korkmaya başladım. Yorum yapmadan ikinci kez mi izlesem?
Beğenmediysen söyle yani zorla beğendiremeyiz.Filmi pazar akşamı izledim ama sizin yorumlardan ve puanlardan sonra korkmaya başladım. Yorum yapmadan ikinci kez mi izlesem?
Puanları çok fazla buldum ama belki 7-7.5 çıkar emin değilim. Yarın yapayım yorumu tekrar izliyorum şimdi.Beğenmediysen söyle yani zorla beğendiremeyiz.
Vay be ne biçim ülkeyiz.Bunlar sinema hakkında köşe yazarı mı olmuş.Bir de Ömür Gedik diye bir kadın var.O da sinema hakkında konuşuyor.Valla üzülüyorum bunları görünce.Film birçok kişinin ilgisini çekiyor ve öneriliyor da. Önerenlerden biri de Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve aynı zamanda şarkıcı olan Ayşe Özyılmazel.
"Whiplash; sahi hayat neden ibaret?" başlıklı köşe yazısında;
"Bu hayatta başarmayı en çok istediğiniz şeyi düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi gidin vizyondaki "Whiplash"i izleyin ve bir daha düşünün.Başarmak, arzulamak, çalışmak, bedenini ve ruhunu ortaya koyup sınırlarını zorlamak üzerine müthiş bir film, bu yılın hatta son yılların en iyisi. "
Köşe yazısında bu şekilde filmden bahsediyor.
Yazının devamı ise;
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ozyilmazel/2015/02/01/whiplash-sahi-hayat-neden-ibaret
Ayşe Özyılmazel uzun zamandır köşe yazarı zaten, her telden çalıyor. Bu kez sinema sektörüyle ilgili yazmış. Yapsın, film sağlam sonuçta. Film zaten birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda. Daha çok ismini duyuracak. İlk izleyenler olarak şanslıyız.Vay be ne biçim ülkeyiz.Bunlar sinema hakkında köşe yazarı mı olmuş.Bir de Ömür Gedik diye bir kadın var.O da sinema hakkında konuşuyor.Valla üzülüyorum bunları görünce.
Türkiye'de filmi sevmeyen çok az.Film birçok kişinin ilgisini çekiyor ve öneriliyor da. Önerenlerden biri de Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve aynı zamanda şarkıcı olan Ayşe Özyılmazel.
"Whiplash; sahi hayat neden ibaret?" başlıklı köşe yazısında;
"Bu hayatta başarmayı en çok istediğiniz şeyi düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi gidin vizyondaki "Whiplash"i izleyin ve bir daha düşünün.Başarmak, arzulamak, çalışmak, bedenini ve ruhunu ortaya koyup sınırlarını zorlamak üzerine müthiş bir film, bu yılın hatta son yılların en iyisi. "
Köşe yazısında bu şekilde filmden bahsediyor.
Yazının devamı ise;
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ozyilmazel/2015/02/01/whiplash-sahi-hayat-neden-ibaret
Kendi köşesinde filmi övmüş bunda kızacak bir şey yok. Keşke daha fazla kişi filmler hakkında öneri yazsa da daha fazla kişi sinemadan haberdar olsa.Vay be ne biçim ülkeyiz.Bunlar sinema hakkında köşe yazarı mı olmuş.Bir de Ömür Gedik diye bir kadın var.O da sinema hakkında konuşuyor.Valla üzülüyorum bunları görünce.
bende diyorum imdb puanı sanırım düştü ? baktım 8.6 dedim bu 10 puan neyin nesiFilmin puanı 10'dan 9.5'e düştü.
IMDB puanı normal de ben zaten o sıralarda dolaşan birkaç filme 10 verdim.Terminator 2,The Prestige,Django ve Gladiator.IMDB'de özellikle ilk 60'taki filmlere 10 verilebilir rahatlıkla.bende diyorum imdb puanı sanırım düştü ? baktım 8.6 dedim bu 10 puan neyin nesi)
kişisel puanını kırmışsınfilm çok iyiydi ama taş çatlasa 8.5 paunlık film o açıdan imdb puanı normal ?
bu arada imdb sayfasında neden buçuklu puan veremiyoruz ya 8 ya 9 ortası yokmu bunun
Bateri çok zor bir enstrüman o kadar zorlarsan kanar gerçekten de, tabi öyle şarıl şarıl aktığına denk gelmedim amaYorumumda bahsetmemişim amabateri çalarken ellerin kanama olayı gün geçtikçe daha bir batmaya başladı bana.O sahneler gerçekçiliği yok etmiş gibi. Gerçekçi filmlerde, sinema için bile olsa, gerçekçiliğin dışına çıkılmaması gerek bence.
Benim bir arkadaşım var, o da çalıyor, kanamaz demişti.Bateri çok zor bir enstrüman o kadar zorlarsan kanar gerçekten de, tabi öyle şarıl şarıl aktığına denk gelmedim ama
Daha etkileyici olsun diyedir büyük ihtimal, ki bence bateri çalmayan insanlar rahatsız olmaz o kadar, gerçekçi gelebilir çoğuna.Benim bir arkadaşım var, o da çalıyor, kanamaz demişti.Bir de internette bir yoruma rastlamıştım, onda da kanamaz yazıyordu. Yani tabiki de kanama ihtimali var ama filmdeki fazla geldi bana.
Bateri çalmıyorum ben.Daha etkileyici olsun diyedir büyük ihtimal, ki bence bateri çalmayan insanlar rahatsız olmaz o kadar, gerçekçi gelebilir çoğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?