Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsinO yönden bakınca mantıklı ama benim için pek makul değil yaaani.
Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsinO yönden bakınca mantıklı ama benim için pek makul değil yaaani.
Rahatsız olmuyordum ama yine de bu yönden bakınca da makul gibi, senin açından en azından.Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsin
SaçmaTeknoloji haberi açmayalı baya olmuştu. Özlemişim
Habere gelince, güzel bir fikir gibi ama beraberinde baya soru işareti getirebilir.
@Doğu sana kolay ulaşabilirim bu sayedeaaa şimdi düşündümde harika bir fikirmiş
Whatsapp'ı akrabalar ve samimi olduğum(reelde) kişilerden başka kimseye vermiyordum. Bu sayede diğer kişilerin whatsappına mesaj çekebilirim
Siz ne düşünüyorsunuz ?
@Forumdash @xemrexxx @turkuazz @denizz19 @serhatt @MasacRE- @MEnes @kerem @eskici
Üçü de çöktüğü için ve öyle bir konu da varmış demek ki bilinçaltım haliyle hatlar karıştı bende bir anlığına :SÖyle bir konu vardı ama o konu bu konu değilneyse burada da sıkıntı var. Hepsi çökmüş vaziyette
Twitter çatır çatır çalışıyor zaten, ne telegramı.Twitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
Çalışmıyordu 😱Twitter çatır çatır çalışıyor zaten, ne telegramı.
Twitter a girebiliyorum.Twitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
Ben girilmiyor SandımTwitter a girebiliyorum.
Ben girilmiyor Sandım
He ya abla girilmiyor wp ve instaya Twitter'a girdim zaten @DarkLegenD söylediŞuan twiiterdeyim ama instagrama watsaba bakılmıyor emrecan
He ya abla girilmiyor wp ve instaya Twitter'a girdim zaten @DarkLegenD söyledi
İnsta ve face de hata uyarısı veriyor.Ben girilmiyor Sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?