Kendimce uzun zamandır film izlemiyordum ve uzun zamandan sonra bu kadar güzel bir film izlemek çok güzel oldu.
Leonardo DiCaprio gerçekten harikaydı. O zamandan belliymiş demek bu kadar büyük bir oyuncu olacağı. Oynadığı karakter fazlasıyla içten ve masum bir rol. Filmi etkileyici kılan kısımlardan birisi de kesinlikle buydu. Üstüne DiCaprio'nun muhteşem oyunculuğu eklenince tadından yenmez bir film olmuş. Johny Deep de başarılıydı ama başrol olmasına rağmen çok ön planda değildi bence. Yan rolün etkileyiciliği biraz geri plana itmiş gibi sanki.
Hikaye çok iyiydi. Bu tür dram filmlerinin ayrı bir çekiciliği oluyor zaten. Ama bu filmde, daha önce izlediğim aile dramlarından daha farklı ve güzel bir hava vardı. İzlerken hiç sıkılmadım. Filmin bitmesine kaç dakika kaldığına bakmak için elim 1 kere bile kumandaya gitmedi. Bu da senaryonun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor benim açımdan. Filmin içinde de birçok etkili sahne vardı. Bu da ayrı bir artı senaryo açısından.
Puanım: 9/10
Leonardo DiCaprio gerçekten harikaydı. O zamandan belliymiş demek bu kadar büyük bir oyuncu olacağı.
Hikaye çok iyiydi. Bu tür dram filmlerinin ayrı bir çekiciliği oluyor zaten. Ama bu filmde, daha önce izlediğim aile dramlarından daha farklı ve güzel bir hava vardı. İzlerken hiç sıkılmadım. Filmin bitmesine kaç dakika kaldığına bakmak için elim 1 kere bile kumandaya gitmedi. Bu da senaryonun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor benim açımdan. Filmin içinde de birçok etkili sahne vardı. Bu da ayrı bir artı senaryo açısından.
Herkes dayak sahnesini yazmış. Bence de çok etkili bir sahneydi.
Puanım: 9/10
Son düzenleme: