Ben @sürgünüm abimi tanıyorsam bu kızı sana kaptırmaz, sen yine Çiğdem'e kalırsın.
zaten doloresle ilgilenmiyor miyav denen esmer kadından başkasını görmüyor gözü
bodrum masalını yorumladım yukarda spoiler içindekileri açmayaydın
Ben @sürgünüm abimi tanıyorsam bu kızı sana kaptırmaz, sen yine Çiğdem'e kalırsın.
Son part'tayım ben de şimdi, öpüşmeye doğru geliyoruz inşallah senin Su'yu da öyle öper Kelebek.zaten doloresle ilgilenmiyor miyav denen esmer kadından başkasını görmüyor gözü)
bodrum masalını yorumladım yukarda spoiler içindekileri açmayaydın)
Bu hadsiz @destere, arkamdan hoşlandığım kızlara yazıyor. Cevabını verdiğin için tişikkirlir Billy.Ayrıca destere'yi donunda dolaştırır, çünkü ablası yaşında.
Şu dallamadan boşanmış, bakacağız artık.
1x8. bölüm
yine herzamanki gibi bölüm genelinden bir çok yeri anlamadığım ama doloresi çok sevdiğim bir bölüm devirdik dizide western sahneleri ve dolores olmasa bırakırdım çoktan? harbiden bir çok sahne merak uyandırıyor ama bir gün merak ettiğim yerler açıklanınca yine bişey anlamayacağım kayğısıyla devam ediyorum diziye
@OzaN erkenden terkedip kendisini kurtardı biz @sürgünüm le birlikte dolores ve miyavv uğruna ne çileler çekiyoruz
miyavv adlı esmer bombanın kendisinden sorumlu salakları kandırdığı sahneler güzeldi, miyav geçmişi an be an hatırladı meğersem onuda siyahlı adam öldürmüş falan filan.. dolores herzaamanki gibi güzeldi duyduğu seste arnolda aitmiş de niye öyleymiş orası karışık tabisiyahlı adamla giden vatandaş tamda adamı köşeye sıkıştırmışken sarışın kadın niye ona ok soktu o kadın kimlerden orasıda muamma ? miyavv ın ayarları düzelince sadece zihin gücüyle karşıdaki robotik seksi yaratıkları etkilemeside ilginç oysa onları ortaya çıkaran insanların bile öyle bir gücü yok@sürgünüm bu kısımları umarım anlamıştır benden hayır yok
siyahlı adamın geçmişide ilginç o da gerçek dünyada bazı problemler yaşamış tabi karısı falan ölmüş sonra gelip hıncını el yapımı insanlardan alıyormuş
konuyla alakalı ilgimi çeken yer ise labirentin merkeziyle ilgili açıklamaydı labirentin merkezine yaklaşıldıkça ford un ayarları geçersizleşiyor orda arnold devreye giriyor sanırım çevre ford un orta alan arnoldun gibi
dizi tam size göre @MEnes @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mrt-06 diZiyi kaçırmayın derim
@Bully sende seversin diziyi mutlaka göz at
evet ben sekizinci bölümdeyim hala gelecekte olacakları merak ediyorum çünkü şu an olanları daha çözemedimtek umudumuz gelecek) senin yolun daha uzun
ben senin önerdiğindizielrle ilgilenmiyorum ayoll1x8. bölüm
yine herzamanki gibi bölüm genelinden bir çok yeri anlamadığım ama doloresi çok sevdiğim bir bölüm devirdik dizide western sahneleri ve dolores olmasa bırakırdım çoktan? harbiden bir çok sahne merak uyandırıyor ama bir gün merak ettiğim yerler açıklanınca yine bişey anlamayacağım kayğısıyla devam ediyorum diziye
@OzaN erkenden terkedip kendisini kurtardı biz @sürgünüm le birlikte dolores ve miyavv uğruna ne çileler çekiyoruz
miyavv adlı esmer bombanın kendisinden sorumlu salakları kandırdığı sahneler güzeldi, miyav geçmişi an be an hatırladı meğersem onuda siyahlı adam öldürmüş falan filan.. dolores herzaamanki gibi güzeldi duyduğu seste arnolda aitmiş de niye öyleymiş orası karışık tabisiyahlı adamla giden vatandaş tamda adamı köşeye sıkıştırmışken sarışın kadın niye ona ok soktu o kadın kimlerden orasıda muamma ? miyavv ın ayarları düzelince sadece zihin gücüyle karşıdaki robotik seksi yaratıkları etkilemeside ilginç oysa onları ortaya çıkaran insanların bile öyle bir gücü yok@sürgünüm bu kısımları umarım anlamıştır benden hayır yok
siyahlı adamın geçmişide ilginç o da gerçek dünyada bazı problemler yaşamış tabi karısı falan ölmüş sonra gelip hıncını el yapımı insanlardan alıyormuş
konuyla alakalı ilgimi çeken yer ise labirentin merkeziyle ilgili açıklamaydı labirentin merkezine yaklaşıldıkça ford un ayarları geçersizleşiyor orda arnold devreye giriyor sanırım çevre ford un orta alan arnoldun gibi
dizi tam size göre @MEnes @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mrt-06 diZiyi kaçırmayın derim
evet ben sekizinci bölümdeyim hala gelecekte olacakları merak ediyorum çünkü şu an olanları daha çözemedimtek umudumuz gelecek) senin yolun daha uzun
1x8. bölüm
Zaten işin içinde JJ Abrams varsa o dizide gizem bitmez. Lostta son sezonda bile sorularımıza cevaplar alırız diye beklerken yeni yeni gizemli şeyler çıkarıp duruyordu kendisiSen izlemiş miydin bu arada Lost'u ?
bende senin önerdiğin dizilere bakmam bundan sonra hem son yarım yılda hangi diziyi önerdiysem kaçtınben senin önerdiğindizielrle ilgilenmiyorum ayoll
zaten forumda en çok ortak dizilerimden olan birisin onlar yeter
Herkes çok temposu dedi bende 2 bölümü indirip sildim zaten jenerikten başlıyor kasvet.Silmeme birazda @Forumdash yardımcı oldu kesinlikle senin tarzın değil dedi.(Forumdash 2 gündür seni ateşe atıyorum bakalım hayırlısı. Bu sefer boşa atmamışımdır umarım.)
lost u izlemiştim ama oranın havası suyu farklıydı yani konu genel anlamda sıkmıyordu sırları yavaş yavaş biz kendimiz çözemedikten sonra dizi anlamsız kalıyor yarım saat adamların laf kalabalığını izleki neyin ne olduğunu anlayasın ? oysa arada bir sahne çıkar ve o sahneyle birlikte anlamadığın yer anında anlaşılır bir hal alır öyle sindire sindire sırları kendimiz çözebilmeliyiz burda öyle bişey yok bekliyoruzki ford la bernard veya başka bir zat 20 dakikalık diyaloğlara girsinde biz de o laf kalabalığı arasında merak ettiğimiz yerlere dair ipuçları yakalayalım)
bu tarz aslında hitchcock tarzıdır ordada laf salatası çoktur ama açıklamalar daha nettir
bende senin önerdiğin dizilere bakmam bundan sonra hem son yarım yılda hangi diziyi önerdiysem kaçtınoysa ben senin önerdiklerinin hepsine başladım hemen hemen CW hariç
İzliyorum tabi sadece son bölumu yorumlamayı unuttum dahabdogrusu bu hafta izledıklerımı yorumlamaya usendimlost u izlemiştim ama oranın havası suyu farklıydı yani konu genel anlamda sıkmıyordu sırları yavaş yavaş biz kendimiz çözemedikten sonra dizi anlamsız kalıyor yarım saat adamların laf kalabalığını izleki neyin ne olduğunu anlayasın ? oysa arada bir sahne çıkar ve o sahneyle birlikte anlamadığın yer anında anlaşılır bir hal alır öyle sindire sindire sırları kendimiz çözebilmeliyiz burda öyle bişey yok bekliyoruzki ford la bernard veya başka bir zat 20 dakikalık diyaloğlara girsinde biz de o laf kalabalığı arasında merak ettiğimiz yerlere dair ipuçları yakalayalım)
bu tarz aslında hitchcock tarzıdır ordada laf salatası çoktur ama açıklamalar daha nettir
bende senin önerdiğin dizilere bakmam bundan sonra hem son yarım yılda hangi diziyi önerdiysem kaçtınoysa ben senin önerdiklerinin hepsine başladım hemen hemen CW hariç
jenerik sorun değil gidişatında western havası var ona kaptırdık kendimizibirde dolores var vahşi batıda açan bir çiçek adetageriside ıvırzıvır işte)
@Forumdash kendisi izliyormu orasıda belli değil zaten pek artık yorumlarda göremiyoruz
Gordun mu bak jenerikten baslamişsın kötu lemeye oysa jenerik tum hıkayenın özetı ve harıka sadece muziği got gibi tempolu degilHerkes çok temposu dedi bende 2 bölümü indirip sildim zaten jenerikten başlıyor kasvet.Silmeme birazda @Forumdash yardımcı oldu kesinlikle senin tarzın değil dedi.(Forumdash 2 gündür seni ateşe atıyorum bakalım hayırlısı. Bu sefer boşa atmamışımdır umarım.)
Yorumun iyi güldürdü, iyi ki bırakmışım.1x8. bölüm
birbirinin üstüne katarak devam etiriyor anlaşılmayan yerleri oysa mesela senin ikinci bölümde merak ettiğin yerleri benim beşinci bölümde anlamış olmam ve buna ilave olarak yeni merak uyandıracak şeylerin konuya eklenmesi lazımdı ama senin ikinci bölümde merak ettiğin anlamadığın yerleri ben sekizinci bölümde hala anlamadım ve buna ilave olarak anlaşılmayan yeni yeni şeyler eklendi konuya öyle olunca biriken anlaşılmayanlar çığ gibi büyüdü korkutuyor bizi izlerkenDoğru Lostta heyecan hiç bitmiyordu. Kalabalık bir ekip de vardı zaten, her bölüm birinin geçmişi artı adadaki olaylar derken insan sıkılmıyordu. Burada kişi sayısı az, genelde diyalog var. Ama sırf Anthony Hopkins ve Nolan için bile devam ederim diziyi bırakmam ne kadar sıkarsa sıksın böyle isimleri tvde her zaman göremeyiz sonuçta
İzliyorum tabi sadece son bölumu yorumlamayı unuttum dahabdogrusu bu hafta izledıklerımı yorumlamaya usendim
Senın doleres dagda bayırda kosarken benm meow ortalıgın anasını aglatıyor
Gordun mu bak jenerikten baslamişsın kötu lemeye oysa jenerik tum hıkayenın özetı ve harıka sadece muziği got gibi tempolu degil
Yorumun iyi güldürdü, iyi ki bırakmışım.
Dedim ya izledim bölümü ama yorum yapmaya üşendim. gece 9'u izleyecembirbirinin üstüne katarak devam etiriyor anlaşılmayan yerleri oysa mesela senin ikinci bölümde merak ettiğin yerleri benim beşinci bölümde anlamış olmam ve buna ilave olarak yeni merak uyandıracak şeylerin konuya eklenmesi lazımdı ma senin ikinci bölümde merak ettiğin anlaamdığın yerleri ben sekizinci bölümde hala anlamadım ve buna ilave olarak anlaşılmayan yeni yeni şeyler eklendi konuya öyle olunca biriken anlaşılmayanlar çığ gibi büyüdü korkutuyor bizi izlerken
neyseki dolores var her şeye rağmen izliyoruz diziyi
sekizinci bölüm senin sarkık boobslu miyavv döktürüyor şov yapıyor adeta bir an önce izle konuyu anlamasanda miyavınla doya doya hasret giderebilirsin
bişeylerin ters gittiğini bende başta hissetmiştimde yalnız biz @sürgünüm le (onunki miyav dolores tamamen bana ait onu not düşeyim) dolorese ve miyava vefasızlık yapamadık bırakamadık senin gibi erkenden... zaten bir gün diziyi anlarsam tamamen bu dolores sayesinde olacak izlete izlete betonu bile deldirtecek bize)
Dedim ya izledim bölümü ama yorum yapmaya üşendim. gece 9'u izleyecemen az 2.sezonun ortasına kadar benim kedi miyavlayacsk tırmalayacak her bölüm
Bende western kısımları sevmiyorum. Neyseki kostumden ibaretler. western dünyada geçtiğini hatırlatmak için arada kovboyculuk oynuyorlardizinin konusundn bilimkurguyu çıkarsalar olay tamamen westerne dönse muhteşem olacak benim açımdan ama yapmazlar illaki kafamızın içine edeceklerhep sanal dnyada geçsede olaylar idare eder aslında ama arada bir yukarı çıkıp olayın tahliline girişiyorlar tümden soğutuyorlar diziden
Bende western kısımları sevmiyorum. Neyseki kostumden ibaretler. western dünyada geçtiğini hatırlatmak için arada kovboyculuk oynuyorlarBilim konusunda kim kimdir neyin neyicisidir beyin yakıyor zaten
Sadece üst duzey yetkılıler sır halindeler. diğerlerinin figuran oldugunu anlamiştiriz o potansiyel var hepimizdebeyin yakan kısımları anladıysan çok şanslısın izleyenlerin 10000 de biri o mutluluğu yaşayabiliyor anca)
labirent neyin labirenti sanal dünyanın merkezimi merkeziyse orayı diğerlerinden ayıran özellik nedir , dolores i çağıran arnold mu arnoldsa kıza nasıl girmiş ?Sadece üst duzey yetkılıler sır halindeler. diğerlerinin figuran oldugunu anlamiştiriz o potansiyel var hepimizde
hahaha ayy kendin bile her zamankı gibi anlamadığım bir bölüm oldu diyorsun ayoll kesin bir kız var onuniçin bakıyorsundur araştırıcam diziyibirbirinin üstüne katarak devam etiriyor anlaşılmayan yerleri oysa mesela senin ikinci bölümde merak ettiğin yerleri benim beşinci bölümde anlamış olmam ve buna ilave olarak yeni merak uyandıracak şeylerin konuya eklenmesi lazımdı ama senin ikinci bölümde merak ettiğin anlamadığın yerleri ben sekizinci bölümde hala anlamadım ve buna ilave olarak anlaşılmayan yeni yeni şeyler eklendi konuya öyle olunca biriken anlaşılmayanlar çığ gibi büyüdü korkutuyor bizi izlerken
neyseki dolores var her şeye rağmen izliyoruz diziyi
sekizinci bölüm senin sarkık boobslu miyavv döktürüyor şov yapıyor adeta bir an önce izle konuyu anlamasanda miyavınla doya doya hasret giderebilirsin
bişeylerin ters gittiğini bende başta hissetmiştimde yalnız biz @sürgünüm le (onunki miyav dolores tamamen bana ait onu not düşeyim) dolorese ve miyava vefasızlık yapamadık bırakamadık senin gibi erkenden... zaten bir gün diziyi anlarsam tamamen bu dolores sayesinde olacak izlete izlete betonu bile deldirtecek bize)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?