Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hector'un Carmen Habanera şarkısı eşliğinde baskınları çok güzeldi. Bernard abinin robot olması teorisi hala geçerliliğini koruyor ben de. Geçen bölüm çocuğuna duyduğu acıyı dile getirmişti. Bu bölümde de bir benzerini Dolares paylaştı. Dolores ve Maeve iyice bilinçlenmeye başladı bu da gelecek bölümlerde güzel şeyler izleyeceğimizi gösteriyor.
Diziyi saçma,heyecan veya gerilimden yoksun bulanları anlamakta güçlük çekiyorum.4.bölümde de görüldüğü gibi artık taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor, Ford'un o asabi kadına yaptığı atar,bardaki siyahi ablanın olaylara aydınlanması falan çok heyecanlıydı bence ve beni açıkçası en çok düşünmeye iten şey hani biz uzaylıları bir bilinmezlik biri üçgen kafa,pörtlek göz(ahmet çakar'a göre gözler birbirine yakın olacak) gibi görürüz ve onlardan hani korkarız ya da tam anlatamamış olabilirim ancak onları sürekli bizden daha güçlü ve zeki olarak görürüz, burda da o siyahi ablanın onu iyileştiren biz insanları aynı böyle şekilde görmesi bende acayip duygular uyandırdı,bilmem aynı şeyleri hisseden varmıydı?
Diğer karakterlere bakacak olursak man in black'in ne yaptığını anlayamıyorum,çok karışık. Bir labirenttir gidiyor,arnold diyede bir adam çıktı apayrı bir soru işareti,kaldı ki Ford'un yaratacağı yeni bir konu var o ne olacak? O iki arkadaş ziyaretçi neler yapıyor kaç güb daha kalacak,yılanlı abla ve onun lideri yakışıklı abimizin olayı ne? Kafam karman çorman, Kısaca sevdim bu diziyi ben.
Siyah giyen adamın ve Anthony H. arasında geçen olayda 3.bir kişi varmiş ve ölmüş. Şu zırt pırt çıkan cocuk sanırım Anthony'nin küçüklüğü? (güya)
Labrovstuarda çalişanlar da mı robotlar? Adam kuşu canlandırma hevesi, zenci kadından kursunu 2.kere cıkarması zamanı yine mi dşyerek tepki vermesi filan, ne bilim bi garip sahneydi.
Westworld parkında herkes sanırım 2şer tane? Doleres kendine benzeyeni gördü.
Şu ana kadarki en güzel bölümdü. Olaylar netleşiyor.
@Forumdash Ford'un çocukluk arkadaşı ve ortağı Arnold. 34 yıl önce ölmüş. Bence o kişi Bernard. Yani Arnold Bernard’ın kişiliğinde saklanıyor. Çünkü Dolares'i yönlendirmesine başka bir açıklama getiremiyorum. Siyahlı abi ile de William aynı kişi bence. İkisi de labirenti ortaya çıkarmanın peşinde.
İkinci sorunda da kuşun kanat çırpması Felix'ten bahsediyoruz değil mi? Laboratuvarda çalışanların hepsi robotlaşmamış demek ki. Bölümün sonunda Maeve '"İkimizin artık konuşması gerek Felix" diyerek, ikilinin yeni maceralara atılacağını gösteriyor.
Dolares'i kovboy kıyafeti içerisinde görmek güzeldi. Sinek öldürmekle başlayan kız Arnold'un talimatıyla silahlı herifleri öldürdü. Anthony Hopkins – Ed Harris sahnesi ayrıca çok güzeldi.
@Forumdash Ford'un çocukluk arkadaşı ve ortağı Arnold. 34 yıl önce ölmüş. Bence o kişi Bernard. Yani Arnold Bernard’ın kişiliğinde saklanıyor. Çünkü Dolares'i yönlendirmesine başka bir açıklama getiremiyorum. Siyahlı abi ile de William aynı kişi bence. İkisi de labirenti ortaya çıkarmanın peşinde.
İkinci sorunda da kuşun kanat çırpması Felix'ten bahsediyoruz değil mi? Laboratuvarda çalışanların hepsi robotlaşmamış demek ki. Bölümün sonunda Maeve '"İkimizin artık konuşması gerek Felix" diyerek, ikilinin yeni maceralara atılacağını gösteriyor.
Dolares'i kovboy kıyafeti içerisinde görmek güzeldi. Sinek öldürmekle başlayan kız Arnold'un talimatıyla silahlı herifleri öldürdü. Anthony Hopkins – Ed Harris sahnesi ayrıca çok güzeldi.
robotlaşmiş derken? Rutine bağlamak anlamında mı yoksa gerçekten insanları kovup bu işleri yapacak robotlar mı gelmiş? (Malum insanların yerine robotlar çalişacak komplosu da var)
Güzel gidiyor bence. Ağır olsa da fena olmayan bir bölümdü.
Robotların bilinçlenme ve farkındalıklarını kazanma olayı yavaş ve sağlam işleniyor. Hikaye 3 4 yerden ilerliyor. Bazen takip etmek zorlaşıyor tabi. Ama ilerisi için umutlandıran bir sonla bitti bakalım neler olacak.
Fena sayilmayacak bir bölümdü ama sonu tahmin edilebilir gibi geliyor bana yada cok pis ters köse olacagiz ? Dizide gizemli olan tek sey Labirent olayi ? Ayrica bir seyi cok merak ediyorum Dizide oynayan karakterler hepsi ayni zamanda oynamiyormu ?
Ben koptum iyice diziden. Her bölüm ilgim giderek azalıyor. Arada Hopkins ustayı görmek, Dolaris'in muhteşem güzelliğini izlemek hoş ama yetersiz. Sezon sonuna kadar tamamlarım diyordum ama bundan sonra bir anda büyük değişim olacağını sanmıyorum. Beklentilerim çok büyüktü bu diziden ama büyük hayal kırıklığına dönüştü... Büyük olasılıkla son bölümümdü.
Fena sayilmayacak bir bölümdü ama sonu tahmin edilebilir gibi geliyor bana yada cok pis ters köse olacagiz ? Dizide gizemli olan tek sey Labirent olayi ? Ayrica bir seyi cok merak ediyorum Dizide oynayan karakterler hepsi ayni zamanda oynamiyormu ?
Son bölümde, William ve Logan’ın parkın farklı bir bölgesine gitmeleri yaklaşık otuz yıl öncesi. İçinde bulunduğumuz zaman dilimi 2, bir de bilinmedi bir zaman dilimi var, onu zamanla öğreneceğiz?
Elsie’nin gerçekleri tam öğrenecekti ki, Ford müdahale etti. Babası Bernard’a saldırırken de birden ortaya çıkıverdi. Demek ki ne zaman istese Bernard’ı görebilir. Maeve’i gördüklerinin bir rüya olmadığının farkına vardı. Felix ve Sylvester’ı da yanına çekti, bundan böyle olacakları büyük bir merakla bekliyorum. Son olarak Dolores ve William’ı da görebilsek iyiydi.
güzel bir bölümdü doloresi kovboy olarak görmek yetti zaten konuda kim kimdir nedir o kısımlarla ilgilenmiyorum doloresin takipçisiyim başkada bir beklentim yok diziden
doloresin silahla vatandaşları kurşunladığı sahne harikaydı siyahlı adamla robert ın konuşmalarından ise hiç bir fok anlamadım
Ben koptum iyice diziden. Her bölüm ilgim giderek azalıyor. Arada Hopkins ustayı görmek, Dolaris'in muhteşem güzelliğini izlemek hoş ama yetersiz. Sezon sonuna kadar tamamlarım diyordum ama bundan sonra bir anda büyük değişim olacağını sanmıyorum. Beklentilerim çok büyüktü bu diziden ama büyük hayal kırıklığına dönüştü... Büyük olasılıkla son bölümümdü.
doloresi takip et yeterli zaten konudan bende koptum sayılır sonunda dolores o yamtirik adamla evlenecek ve o dünyanın khaleesi si olacak konunun gerisi boş
Güzel gidiyor bence. Ağır olsa da fena olmayan bir bölümdü.
Robotların bilinçlenme ve farkındalıklarını kazanma olayı yavaş ve sağlam işleniyor. Hikaye 3 4 yerden ilerliyor. Bazen takip etmek zorlaşıyor tabi. Ama ilerisi için umutlandıran bir sonla bitti bakalım neler olacak.
Siyah giyen adamın ve Anthony H. arasında geçen olayda 3.bir kişi varmiş ve ölmüş. Şu zırt pırt çıkan cocuk sanırım Anthony'nin küçüklüğü? (güya)
Labrovstuarda çalişanlar da mı robotlar? Adam kuşu canlandırma hevesi, zenci kadından kursunu 2.kere cıkarması zamanı yine mi dşyerek tepki vermesi filan, ne bilim bi garip sahneydi.
Westworld parkında herkes sanırım 2şer tane? Doleres kendine benzeyeni gördü.
güzel bir bölümdü doloresi kovboy olarak görmek yetti zaten konuda kim kimdir nedir o kısımlarla ilgilenmiyorum doloresin takipçisiyim başkada bir beklentim yok diziden
doloresin silahla vatandaşları kurşunladığı sahne harikaydı siyahlı adamla robert ın konuşmalarından ise hiç bir fok anlamadım
doloresi takip et yeterli zaten konudan bende koptum sayılır sonunda dolores o yamtirik adamla evlenecek ve o dünyanın khaleesi si olacak konunun gerisi boş
güzel gidiyorda madem niye peki 4. bölümü geçemedin bir türlü ?
o kuşu canlandıran adamdada beyin yok zaten
maeve ın sere serpe yattığı güzel bir manzarada kendi kuşuyla değilde robot kuşla oynayan adamdan dünyaya bir hayır gelmez )
arnoldun talimatı etkili olmadı orda bence? kız yamtirik sarı vatandaşa aşık oldu aşkın gücüyle silaha sarıldı
dolores tüm açıkları kapatıyor o açıdan detaysızda izleniyor aslında ama şimdi millet onca bölüm izledin bu dizinin konusu nedir diye sorarsa anlatacak bişeylerim olsun diyorum o yüzden detayı soruyorum benim açımdan dolores yeterli )
güzel gidiyorda madem niye peki 4. bölümü geçemedin bir türlü ?
o kuşu canlandıran adamdada beyin yok zaten
maeve ın sere serpe yattığı güzel bir manzarada kendi kuşuyla değilde robot kuşla oynayan adamdan dünyaya bir hayır gelmez )
arnoldun talimatı etkili olmadı orda bence? kız yamtirik sarı vatandaşa aşık oldu aşkın gücüyle silaha sarıldı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.