altıncı bölümü yeni izleyecektim bu tiyoyla birlikte tüm izleme isteğim bitti sayılırİyi de altıncı bölümde Dolores yok ki. Konuyu anlamaya çalış, yapbozun parçaları birleşmek üzere, eminim o zaman daha çok zevkle izleyeceksin?
altıncı bölümü yeni izleyecektim bu tiyoyla birlikte tüm izleme isteğim bitti sayılırİyi de altıncı bölümde Dolores yok ki. Konuyu anlamaya çalış, yapbozun parçaları birleşmek üzere, eminim o zaman daha çok zevkle izleyeceksin?
Böyle bir cevap bekliyordum. Çok güldüm.altıncı bölümü yeni izleyecektim bu tiyoyla birlikte tüm izleme isteğim bitti sayılırdolores yoksa biz hangi parçaları birleştireceğiz ortada en güzel parça yok
1x7
Çok iyi bölümdü be.
9/10Kurul temsilcisi Charlotte, Bernard ve Ford’u devre dışı bırakmak için tehlikeli bir oyuna girişti fakat sonucunda da Teresa canından oldu. Bernard ''hangi kapı?'' dediği an bende şimşekler çakmış ve host olduğunu anlamıştım. Yalnız Ford, Theresa'nın yokluğunu kurula nasıl açıklayacak acaba? Ayrıca Ford, Arnold neden öldü bilmiyoruz ama arkadaşını Bernard'a yükleyerek bir nevi ölümsüzleştirmiş.
Dolores, William'ın Man in Black olduğunu ne zaman anlayacak? Kafamı kurcalayan bir diğer soru da bu, teori üretmekten beynim yanacak.Birlikte labirentin yolunu tuttular, trende de mercimeği fırına verdiler.Haftalardır beklediğim sahneyi detaylıca göstermeyen yönetmeni kınıyorum buradan.
fazla biriktirmek iyi değil biriktikçe izleme isteğinden uzaklaşıyor insanDİziyi 4 bölüm biriktirdim. Acaba artık izlemem için yeterli sayıya ulaşmış mıdır bölüm sayısı.Aslında haftalık takip ediyordum da 1 bölümü kaçırınca araya yoğunluk girince iyice birikmiş oldu. Toptan 1 günde izleyeesim var 4 bölümü.
Benimki istem dışı biriktirme oldu. Neyse izlerim heralde kısa zamanda.fazla biriktirmek iyi değil biriktikçe izleme isteğinden uzaklaşıyor insan
bugün bunun 8. bölümüyle poldarkın finalini izleyeyim benlucifer a gece devam ederiz
İlk bölümlerin ağırlığından sonra biriktirip tekrar izlemeye karar vermiştim. Şimdi baştan başladım izlemeye. İlk bölümü yazmışım zaten.
1x2
Yine biraz ağır bir bölümdü ama gelecekte olacakları merak ettiriyor dizi.
Bu bölümü de coşturan siyahlı abimiz oldu. Oyunun en derin bölümüne inmek istiyormuş kendisi. Bunun için yine epey bir robot katletti
Onun dışında Maeve karakteri ilgi çekiciydi. Geçmişteki yaşamındakileri hatırlaması, sonda uyanıp orada yaşananları görmesi falan. Dolores ile birlikte bir robot ayaklanması çıkarmaları olası.
Ford da hikaye yaratan adamın senaryosunu beğenmedi, kendisi hazırlıyormuş bir çılgın proje. Bakalım oradan neler çıkacak
7.5/10
Ben de ciddi ciddi bir dizi mi öneriyor diyorum bana, kaale alıp cevap yazacaktım az daha da neyse ki üşenmeyip yorumlarını okudum.1x8. bölüm
yine herzamanki gibi bölüm genelinden bir çok yeri anlamadığım ama doloresi çok sevdiğim bir bölüm devirdik dizide western sahneleri ve dolores olmasa bırakırdım çoktan? harbiden bir çok sahne merak uyandırıyor ama bir gün merak ettiğim yerler açıklanınca yine bişey anlamayacağım kayğısıyla devam ediyorum diziye
@OzaN erkenden terkedip kendisini kurtardı biz @sürgünüm le birlikte dolores ve miyavv uğruna ne çileler çekiyoruz
miyavv adlı esmer bombanın kendisinden sorumlu salakları kandırdığı sahneler güzeldi, miyav geçmişi an be an hatırladı meğersem onuda siyahlı adam öldürmüş falan filan.. dolores herzaamanki gibi güzeldi duyduğu seste arnolda aitmiş de niye öyleymiş orası karışık tabisiyahlı adamla giden vatandaş tamda adamı köşeye sıkıştırmışken sarışın kadın niye ona ok soktu o kadın kimlerden orasıda muamma ? miyavv ın ayarları düzelince sadece zihin gücüyle karşıdaki robotik seksi yaratıkları etkilemeside ilginç oysa onları ortaya çıkaran insanların bile öyle bir gücü yok@sürgünüm bu kısımları umarım anlamıştır benden hayır yok
siyahlı adamın geçmişide ilginç o da gerçek dünyada bazı problemler yaşamış tabi karısı falan ölmüş sonra gelip hıncını el yapımı insanlardan alıyormuş
tek bir ilginç bulduğum yer konuyla alakalı labirentin merkeziyle ilgili açıklamaydı labirentin merkezine yaklaşıldıkça ford un ayarları geçersizleşiyor orda arnold devreye giriyor sanırım çevre ford un orta alan arnoldun gibi
dizi tam size göre @MEnes @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mrt-06 diZiyi kaçırmayın derim
@Bully sende seversin diziyi mutlaka göz at
belki sen çok seveceksin ? hemen öyle kestirip atma bilimkurguyu seveceksin gibi bir halin varBen de ciddi ciddi bir dizi mi öneriyor diyorum bana, kaale alıp cevap yazacaktım az daha da neyse ki üşenmeyip yorumlarını okudum.
Ben ve bilim kurgu, hiç işim olmaz.belki sen çok seveceksin ? hemen öyle kestirip atma bilimkurguyu seveceksin gibi bir halin var)
Ben ve bilim kurgu, hiç işim olmaz.Ayrıca sıkılıyorsan sen de bırak gitsin kendine ne diye eziyet çektiriyon
Şu anda Bodrum Masalı'nı izliyorum efsane bir bölüm oluyor, cidden bu sezon yeni bölümünü en çok iple çektiğim dizi.
Hee, bak işler değişir o zaman, benim de başlayasam geldi birden ama sen kızı paylaşmazsın şimdi bizle.
bu var
yani diziyi bırak derken imkansızı istiyorsun
Hee, bak işler değişir o zaman, benim de başlayasam geldi birden ama sen kızı paylaşmazsın şimdi bizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?