HBO Westworld - Dizi Yorumları

İyi de altıncı bölümde Dolores yok ki. Konuyu anlamaya çalış, yapbozun parçaları birleşmek üzere, eminim o zaman daha çok zevkle izleyeceksin?
altıncı bölümü yeni izleyecektim bu tiyoyla birlikte tüm izleme isteğim bitti sayılır
dolores yoksa biz hangi parçaları birleştireceğiz ortada en güzel parça yok

1x6

Parkta herkes bir birinden gizli isler ceviriyor. Ford Arnold'u ariyor, Bernard haini Siyah giyen adam Labirenti .... Meave ayri bir dalgada ...

Puanim 7/10

S01B07

S01B07
ahahah dün akşam sana söylemiştim @destere Doleres o ahırlığa boşuna girmedi
buldugu kuytu köşede özelliklerini gösteriyor her misafire
Benim miaeve daha namuslu cıktı
En azından iş olarak göruyor ve artık daha akıllı

Sondaki sahneler hariç sıkılarak izledim... Yada akşama bi kere daha üstünden geçerim

Şimdilik 8/10

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

miyavın sazı eline aldığı güzel bir bölümdü kadın nerdeyse dışarı çıkacak dedimde fanusu kıramadı hala
ama kadında mihrap yerinde yaş ilerlemiş olsada izlemek keyif veriyor

dolores in olmaması büyük handikaptı yinede miyavda teselli bulduk, onu yedekte tutmakta fayda var elsie son sahnede kayıplara karıştı bunun sebebini bundan sonraki bölümde anca anlamış olacağım

.......................................................

1x7. BÖLÜM

harikaydı baştan sona... hem doloresle william lı sahneler hemde fanusun dışındaki bernard, ford ve theresa lı sahneler muhteşemdi..
esmer bomba charlotte da favorilerim arasına girecek gibi

dolores o kadarda el değmemiş diil artık @Forumdash
kız trende williamla işi pişirdi gibi
o kaçıp kovalamaca sahnesi devamındaki kızılderili baskını ve dolores in düşlediği diyara kavuştuğu yerler harikaydı

asıl bizi şok edense bernard denen esmer amcamızın ford ürünü bir model olduğunu anlamamızdı? ford kendisine hem içerde hem dışarda bir dünya yaratmış herkes onun kuklası sanırım, bundan sonra baktığımız hiçkimseye gerçek insan diyemeyeceğiz hepsi ford amcanın tornasından çıkmış olabilir
bir önceki bölümde elsie yi ortadan kaldıranda yine ford moruğudur

charlotte un theresaya söylediği tanrılar bir kurban istiyor sözüyle son sahnede ford amcanın theresa ya söylediği tanrılar kurban istiyor lafındaki kesişim charlotte'un da ford ürünü bir yapım olduğunu gösteriyor? adama kızamıyoruzda çok güzel şeyler üretiyor
)

düşünüyorumda üretilenlerin dışarı çıkması mümkünmüş demekki ? yani miyav boşuna çırpınıyor fanusu delmek için? dışardaki dünyaya acaba ford bundan önce kaç el yapımı ürün gönderdi
dış dünyada doğal değildirki?

1x7

Çok iyi bölümdü be.

Kurul temsilcisi Charlotte, Bernard ve Ford’u devre dışı bırakmak için tehlikeli bir oyuna girişti fakat sonucunda da Teresa canından oldu. Bernard ''hangi kapı?'' dediği an bende şimşekler çakmış ve host olduğunu anlamıştım. Yalnız Ford, Theresa'nın yokluğunu kurula nasıl açıklayacak acaba? Ayrıca Ford, Arnold neden öldü bilmiyoruz ama arkadaşını Bernard'a yükleyerek bir nevi ölümsüzleştirmiş.

Dolores, William'ın Man in Black olduğunu ne zaman anlayacak? Kafamı kurcalayan bir diğer soru da bu, teori üretmekten beynim yanacak.
Birlikte labirentin yolunu tuttular, trende de mercimeği fırına verdiler.
Haftalardır beklediğim sahneyi detaylıca göstermeyen yönetmeni kınıyorum buradan.
9/10

o sahneyi hızlı geçmeleri bence daha iyi olmuş gösterseler daha çok üzülürdüm ben hala doloresi saf ve temiz olarak görüyorum çünkü bişey göremedik belki içerde satranç oynadılar o işi yaptıklarına dair bir delil yok elimizde
)

1x8

Bir önceki bölüm gibi olmasını beklemiyorduk tabi ki. Her zaman öyle bölümler olmaz. Yine de güzel bölümdü, sezon finaline muhteşem bir bölüm de bizleri bekliyor.

Ford, Bernard’ın hafızasındaki Theresa ile ilgili anıları silmesi, Bernard’ın yaşadığı acı, Maeve’in bilinç-altındaki yaşadıkları, Dolores ve William’ın zaman çizgisi ve Teddy ve The Man in Black’in hikayesi... birçok cevapsız soru da kalmaya devam ediyor. Bakalım sezon finaline kadar yanıtlarını öğrenebilecek miyiz?
8/10

Dİziyi 4 bölüm biriktirdim. Acaba artık izlemem için yeterli sayıya ulaşmış mıdır bölüm sayısı.
Aslında haftalık takip ediyordum da 1 bölümü kaçırınca araya yoğunluk girince iyice birikmiş oldu. Toptan 1 günde izleyeesim var 4 bölümü.

fazla biriktirmek iyi değil biriktikçe izleme isteğinden uzaklaşıyor insan

bugün bunun 8. bölümüyle poldarkın finalini izleyeyim ben
lucifer a gece devam ederiz

İlk bölümlerin ağırlığından sonra biriktirip tekrar izlemeye karar vermiştim. Şimdi baştan başladım izlemeye. İlk bölümü yazmışım zaten.

1x2

Yine biraz ağır bir bölümdü ama gelecekte olacakları merak ettiriyor dizi.
Bu bölümü de coşturan siyahlı abimiz oldu. Oyunun en derin bölümüne inmek istiyormuş kendisi. Bunun için yine epey bir robot katletti

Onun dışında Maeve karakteri ilgi çekiciydi. Geçmişteki yaşamındakileri hatırlaması, sonda uyanıp orada yaşananları görmesi falan. Dolores ile birlikte bir robot ayaklanması çıkarmaları olası.

Ford da hikaye yaratan adamın senaryosunu beğenmedi, kendisi hazırlıyormuş bir çılgın proje. Bakalım oradan neler çıkacak

7.5/10

Son düzenleme:
1x8. bölüm

yine herzamanki gibi bölüm genelinden bir çok yeri anlamadığım ama doloresi çok sevdiğim bir bölüm devirdik dizide western sahneleri ve dolores olmasa bırakırdım çoktan? harbiden bir çok sahne merak uyandırıyor ama bir gün merak ettiğim yerler açıklanınca yine bişey anlamayacağım kayğısıyla devam ediyorum diziye

@OzaN erkenden terkedip kendisini kurtardı biz @sürgünüm le birlikte dolores ve miyavv uğruna ne çileler çekiyoruz

miyavv adlı esmer bombanın kendisinden sorumlu salakları kandırdığı sahneler güzeldi, miyav geçmişi an be an hatırladı meğersem onuda siyahlı adam öldürmüş falan filan.. dolores herzaamanki gibi güzeldi duyduğu seste arnolda aitmiş de niye öyleymiş orası karışık tabi
siyahlı adamla giden vatandaş tamda adamı köşeye sıkıştırmışken sarışın kadın niye ona ok soktu o kadın kimlerden orasıda muamma ? miyavv ın ayarları düzelince sadece zihin gücüyle karşıdaki robotik seksi yaratıkları etkilemeside ilginç oysa onları ortaya çıkaran insanların bile öyle bir gücü yok
@sürgünüm bu kısımları umarım anlamıştır benden hayır yok

siyahlı adamın geçmişide ilginç o da gerçek dünyada bazı problemler yaşamış tabi karısı falan ölmüş sonra gelip hıncını el yapımı insanlardan alıyormuş

konuyla alakalı ilgimi çeken yer ise labirentin merkeziyle ilgili açıklamaydı labirentin merkezine yaklaşıldıkça ford un ayarları geçersizleşiyor orda arnold devreye giriyor sanırım çevre ford un orta alan arnoldun gibi

dizi tam size göre @MEnes @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mrt-06 diZiyi kaçırmayın derim

@Bully sende seversin diziyi mutlaka göz at

evet ben sekizinci bölümdeyim hala gelecekte olacakları merak ediyorum çünkü şu an olanları daha çözemedim
tek umudumuz gelecek
) senin yolun daha uzun

Son düzenleme:
Ben de ciddi ciddi bir dizi mi öneriyor diyorum bana, kaale alıp cevap yazacaktım az daha da neyse ki üşenmeyip yorumlarını okudum.

Ben de ciddi ciddi bir dizi mi öneriyor diyorum bana, kaale alıp cevap yazacaktım az daha da neyse ki üşenmeyip yorumlarını okudum.
belki sen çok seveceksin ? hemen öyle kestirip atma bilimkurguyu seveceksin gibi bir halin var
)

belki sen çok seveceksin ? hemen öyle kestirip atma bilimkurguyu seveceksin gibi bir halin var
)
Ben ve bilim kurgu, hiç işim olmaz.
Ayrıca sıkılıyorsan sen de bırak gitsin kendine ne diye eziyet çektiriyon

Şu anda Bodrum Masalı'nı izliyorum efsane bir bölüm oluyor, cidden bu sezon yeni bölümünü en çok iple çektiğim dizi.

bu var

yani diziyi bırak derken imkansızı istiyorsun

bodrum masalını bende izledim bugün harikaydı

sonunda su ile kertenkelebek birbirlerine açılabildi ve şu inşaat işinin başarıya ulaşması sevenleri kavuşturdu gibi
ve son sahnede izlemediysen spoiler içine alayım
)
ateşle
uzay öpüştü
çırpı kız aslıyı seviyorum ama kızın ne istediğini tam bende çözemedim
)