zaten dün demişsin bu lafı
tam zamanında gelmişim
yayınlanan 4 bölümüde izledim bazı yerler kafa karıştırsada genel anlamda diziyi sevdim
heleki dolores var ki gerisi zaten ne olursa izlenir
Ne ara 3. Sezon 4.bölüme geldi dizi3x4
Yavaş bir bölümdü yer yer sıkıldığım doğrudur.
7/10Hector'un Carmen Habanera şarkısı eşliğinde baskınları çok güzeldi. Bernard abinin robot olması teorisi hala geçerliliğini koruyor ben de. Geçen bölüm çocuğuna duyduğu acıyı dile getirmişti. Bu bölümde de bir benzerini Dolares paylaştı. Dolores ve Maeve iyice bilinçlenmeye başladı bu da gelecek bölümlerde güzel şeyler izleyeceğimizi gösteriyor.
1x5
Şu ana kadarki en güzel bölümdü. Olaylar netleşiyor.
8/10@Forumdash Ford'un çocukluk arkadaşı ve ortağı Arnold. 34 yıl önce ölmüş. Bence o kişi Bernard. Yani Arnold Bernard’ın kişiliğinde saklanıyor. Çünkü Dolares'i yönlendirmesine başka bir açıklama getiremiyorum. Siyahlı abi ile de William aynı kişi bence. İkisi de labirenti ortaya çıkarmanın peşinde.
İkinci sorunda da kuşun kanat çırpması Felix'ten bahsediyoruz değil mi? Laboratuvarda çalışanların hepsi robotlaşmamış demek ki. Bölümün sonunda Maeve '"İkimizin artık konuşması gerek Felix" diyerek, ikilinin yeni maceralara atılacağını gösteriyor.
Dolares'i kovboy kıyafeti içerisinde görmek güzeldi. Sinek öldürmekle başlayan kız Arnold'un talimatıyla silahlı herifleri öldürdü. Anthony Hopkins – Ed Harris sahnesi ayrıca çok güzeldi.
Dizide 3 tane zaman var. Mr. Robot gibi bu dizide anlaşılmamazlık kurbanı oluyor.1x5
Fena sayilmayacak bir bölümdü ama sonu tahmin edilebilir gibi geliyor bana yada cok pis ters köse olacagiz ? Dizide gizemli olan tek sey Labirent olayi ? Ayrica bir seyi cok merak ediyorum Dizide oynayan karakterler hepsi ayni zamanda oynamiyormu ?
Puanim: 7/10
Dizide 3 tane zaman var. Mr. Robot gibi bu dizide anlaşılmamazlık kurbanı oluyor.
Birincisi Siyah giyen adamin oynadigi zaman.
Ikincisi Dolores'in Labirenti aradigi zaman ?Ücüncüsü hangisi onu cözemedim ?
doloresi takip et yeterli zaten konudan bende koptum sayılır1x5
Ben koptum iyice diziden. Her bölüm ilgim giderek azalıyor. Arada Hopkins ustayı görmek, Dolaris'in muhteşem güzelliğini izlemek hoş ama yetersiz. Sezon sonuna kadar tamamlarım diyordum ama bundan sonra bir anda büyük değişim olacağını sanmıyorum. Beklentilerim çok büyüktü bu diziden ama büyük hayal kırıklığına dönüştü... Büyük olasılıkla son bölümümdü.
5/10
güzel gidiyorda madem niye peki 4. bölümü geçemedin bir türlü ?1x4
Güzel gidiyor bence. Ağır olsa da fena olmayan bir bölümdü.
Robotların bilinçlenme ve farkındalıklarını kazanma olayı yavaş ve sağlam işleniyor. Hikaye 3 4 yerden ilerliyor. Bazen takip etmek zorlaşıyor tabi. Ama ilerisi için umutlandıran bir sonla bitti bakalım neler olacak.
7.5/10
S01B05
7/10Siyah giyen adamın ve Anthony H. arasında geçen olayda 3.bir kişi varmiş ve ölmüş. Şu zırt pırt çıkan cocuk sanırım Anthony'nin küçüklüğü? (güya)
Labrovstuarda çalişanlar da mı robotlar? Adam kuşu canlandırma hevesi, zenci kadından kursunu 2.kere cıkarması zamanı yine mi dşyerek tepki vermesi filan, ne bilim bi garip sahneydi.
Westworld parkında herkes sanırım 2şer tane? Doleres kendine benzeyeni gördü.
1x5
Şu ana kadarki en güzel bölümdü. Olaylar netleşiyor.
8/10@Forumdash Ford'un çocukluk arkadaşı ve ortağı Arnold. 34 yıl önce ölmüş. Bence o kişi Bernard. Yani Arnold Bernard’ın kişiliğinde saklanıyor. Çünkü Dolares'i yönlendirmesine başka bir açıklama getiremiyorum. Siyahlı abi ile de William aynı kişi bence. İkisi de labirenti ortaya çıkarmanın peşinde.
İkinci sorunda da kuşun kanat çırpması Felix'ten bahsediyoruz değil mi? Laboratuvarda çalışanların hepsi robotlaşmamış demek ki. Bölümün sonunda Maeve '"İkimizin artık konuşması gerek Felix" diyerek, ikilinin yeni maceralara atılacağını gösteriyor.
Dolares'i kovboy kıyafeti içerisinde görmek güzeldi. Sinek öldürmekle başlayan kız Arnold'un talimatıyla silahlı herifleri öldürdü. Anthony Hopkins – Ed Harris sahnesi ayrıca çok güzeldi.
İzleyeceğim en kısa sürede. Hatta sanırım yarın 2 bölümü de aradan çıkaracağım çok boşladım bu diziyi fark ettim.5. bölüm
güzel bir bölümdü doloresi kovboy olarak görmek yetti zaten konuda kim kimdir nedir o kısımlarla ilgilenmiyorum doloresin takipçisiyim başkada bir beklentim yok diziden
doloresin silahla vatandaşları kurşunladığı sahne harikaydı siyahlı adamla robert ın konuşmalarından ise hiç bir fok anlamadım
doloresi takip et yeterli zaten konudan bende koptum sayılırsonunda dolores o yamtirik adamla evlenecek ve o dünyanın khaleesi si olacak konunun gerisi boş
güzel gidiyorda madem niye peki 4. bölümü geçemedin bir türlü ?
o kuşu canlandıran adamdada beyin yok zatenmaeve ın sere serpe yattığı güzel bir manzarada kendi kuşuyla değilde robot kuşla oynayan adamdan dünyaya bir hayır gelmez)
arnoldun talimatı etkili olmadı orda bence? kız yamtirik sarı vatandaşa aşık oldu aşkın gücüyle silaha sarıldı
tamam o zaman dikkatli izle benim anlamadığım 3500 sahne var onlarıda anlatırsınİzleyeceğim en kısa sürede. Hatta sanırım yarın 2 bölümü de aradan çıkaracağım çok boşladım bu diziyi fark ettim.
Senin zaten gözlerin Evan Rachel Wood'dan başkasını görmüyordur.tamam o zaman dikkatli izle benim anlamadığım 3500 sahne var onlarıda anlatırsın)
Senin zaten gözlerin Evan Rachel Wood'dan başkasını görmüyordur.Ben pür dikkat izler detayları anlamaya ve anlatmaya çalışırım.
İyi de altıncı bölümde Dolores yok ki. Konuyu anlamaya çalış, yapbozun parçaları birleşmek üzere, eminim o zaman daha çok zevkle izleyeceksin?5. bölüm
güzel bir bölümdü doloresi kovboy olarak görmek yetti zaten konuda kim kimdir nedir o kısımlarla ilgilenmiyorum doloresin takipçisiyim başkada bir beklentim yok diziden
doloresin silahla vatandaşları kurşunladığı sahne harikaydı siyahlı adamla robert ın konuşmalarından ise hiç bir fok anlamadım
doloresi takip et yeterli zaten konudan bende koptum sayılırsonunda dolores o yamtirik adamla evlenecek ve o dünyanın khaleesi si olacak konunun gerisi boş
güzel gidiyorda madem niye peki 4. bölümü geçemedin bir türlü ?
o kuşu canlandıran adamdada beyin yok zatenmaeve ın sere serpe yattığı güzel bir manzarada kendi kuşuyla değilde robot kuşla oynayan adamdan dünyaya bir hayır gelmez)
arnoldun talimatı etkili olmadı orda bence? kız yamtirik sarı vatandaşa aşık oldu aşkın gücüyle silaha sarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?