Şerlok beyciğimden şok edici bir hareket 😱 İyi o zaman yorumunu yaparsın, biz de eşlik ederiz sana izleyince
Şerlok beyciğimden şok edici bir hareket 😱 İyi o zaman yorumunu yaparsın, biz de eşlik ederiz sana izleyince
Bu dizide yorumlaşmak daha büyük önem teşkil ediyor Şerlok beyciğimÜşenmez isem yaparım Utku beyciğim, daha BCS yorumu duruyor.@Dosi hanım kılıç-kalkan ile bekliyor, böyle giderse yok edecek bizi.
Şu üstekini etkinlik akışında görünce konuya damlamıştım, çemkirecektim ama sonra vazgeçtimÜşenmez isem yaparım Utku beyciğim, daha BCS yorumu duruyor.@Dosi hanım kılıç-kalkan ile bekliyor, böyle giderse yok edecek bizi.
Bu dizide yorumlaşmak daha büyük önem teşkil ediyor Şerlok beyciğimDiziyi doğru düzgün kavrayabilmek için birbirimizle yardımlaşmamız şart
Demek öyle Utku Bey.Bu dizide yorumlaşmak daha büyük önem teşkil ediyor Şerlok beyciğimDiziyi doğru düzgün kavrayabilmek için birbirimizle yardımlaşmamız şart
Parantez reis bu şekilde çalışmıyor ama Dosi hanım
Siz de bu diziye gelin de beraber yakalım beyinlerimizi Dosi hanımDemek öyle Utku Bey.
yazdım kenara...
Uyku basmış beni zaten, gün içine eeteleyeceğim, umarım uykudan sonra yorum yapıp parantez reisi alt edeceğimParantez içi reis ne yapar ne eder yine bir şekilde haklı çıkar Dosi hanım.
Hem 4'ü, hem 5'i yorumlayacağım. İnanıyorum...Westworld için de yorum yapacağım tabii.
aa desene haklı çikacak, çünkü yorum yapacağım 😱 tüh başka sefere kazanacağım artıkParantez reis bu şekilde çalışmıyor ama Dosi hanımOrada yazdığın şeyin aksini yazması lazım parantez reisin
istemez, o yukardaki mesajından sonra gıcık kaptımSiz de bu diziye gelin de beraber yakalım beyinlerimizi Dosi hanım
Atlamam after-credit'i Şerlok beyciğim merak etmeyin, sonuna kadar izlerimDoğru diyorsunuz Utku beyciğim, bu dizi tamamen karmaşa.Bu arada bir adet after-credit mevcut Utku beyciğim, aklınızda bulunsun. Kapatmayın direkt.@dreamy
Uyku basmış beni zaten, gün içine eeteleyeceğim, umarım uykudan sonra yorum yapıp parantez reisi alt edeceğim
edit: yorum yaparsam haklı çıkıyormuş
yok yok, yorum yapmam bende ve parantez reis dengeyi şaşar ve bende amacıma ulaşırımÖnceki mesajı editlersen bu durumu sessizce çözmüş olursun, bence yap.
yok yok, yorum yapmam bende ve parantez reis dengeyi şaşar ve bende amacıma ulaşırımzaten üşeniyorum baya@MasacRE
kac gün gündüz uyuyunca otomatikmen uyku sardı beni yine 🙄 gidip kestireyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?