Bu kadının yüzünü sevmiyorum fiziğine bir şey diyemem
Yeni manitası çok kafa adamHiçbir zaman ilgimi çekmedi bu kadın ama hızlı eş değiştirebiliyor demek ki yetenekli kadın.
Hiçbir zaman ilgimi çekmedi bu kadın ama hızlı eş değiştirebiliyor demek ki yetenekli kadın.
Benim de ilgimi çekmedi bu tarz kadınlardan da nefret ederim ama fiziğine de bir şey demek olmaz benim tarzım bir kadın kesin değil
Severim ben Wanda'yıMalum kişiyi delirtmesi bile geçerli not alır benden sklgsjkl Fiziği de şimdi rahat 8/10 var yoksa Icardi bu kadar kafayı yemezdi diye düşünüyorum
![]()
Benim de ilgimi çekmedi bu tarz kadınlardan da nefret ederim ama fiziğine de bir şey demek olmaz benim tarzım bir kadın kesin değilİcardi kendine yapılanları fazlasıyla hak etti orası ayrı
![]()
Icardi'nin derdi ne o zaman bu adam büyülendi miNe yüzü ne memeleri ne de fiziği, hiçbir yeri ortalama bir güzelliğe bile sahip değil ama güzelmiş gibi davranılıyor.İlginç.
![]()
Katılıyorum o konuda tavrım net 👏Her ne kadar GSli olsa da İcardi'nin yanındayız. Bu berbat konuya dis yağmuru beklerdim.![]()
@Yakamoz-Asi Beşiktaşlı da sen yapma bariKatılıyorum o konuda tavrım net 👏
Evet tavrımız net ama bizde çok düzgün insan değiliz konuya kalbimi bıraktım wandayi beğeniyoruz@Yakamoz-Asi Beşiktaşlı da sen yapma bari
Her ne kadar sevmesem de benim başkanıma 3 defa saygısızlık yapan dünyanın en iyi 3-5 hocasından biri olan hocama "The Crying One" diyen adam beter olsun yapma etme
Wanda Nara da başta yengesi bu arada abim dediği Maxi Lopez'in elinden aldı etme bulma dünyası işte...
O kadar düzgün insanlar değiliz o kadar da arkadaşımızın abimizin eşine de yan gözle bakmayız o kadar da değilEvet tavrımız net ama bizde çok düzgün insan değiliz konuya kalbimi bıraktım wandayi beğeniyoruz
Zaten İcardi bile reklamına ateş emojisi atmıştı![]()
Yuh bu bilgiyi ilk kez duydum 😱@Yakamoz-Asi Beşiktaşlı da sen yapma bari
Her ne kadar sevmesem de benim başkanıma 3 defa saygısızlık yapan dünyanın en iyi 3-5 hocasından biri olan hocama "The Crying One" diyen adam beter olsun yapma etme
Wanda Nara da başta yengesi bu arada abim dediği Maxi Lopez'in elinden aldı etme bulma dünyası işte...
Yok tabi o kadar değilO kadar düzgün insanlar değiliz o kadar da arkadaşımızın abimizin eşine de yan gözle bakmayız o kadar da değil![]()
Güzellik işine takım karışmasın simge de beni son yıllarda sinir etti ama hakkını veriyoruz sonuçta@Yakamoz-Asi Beşiktaşlı da sen yapma bari
Ben de diyorum bunlar neden Icardi'nin yanında sklgjklYuh bu bilgiyi ilk kez duydum 😱
------
Yok tabi o kadar değil
Fenerli olmama rağmen beni de ama Simge ne yaparsa yapsın kabulümüzGüzellik işine takım karışmasın simge de beni son yıllarda sinir etti ama hakkını veriyoruz sonuçta![]()
Boşver icardiyi yaBen de diyorum bunlar neden Icardi'nin yanında sklgjkl
Attığım videoyu izlersen anlarsın. Maxi Lopez Wanda Nara ile evli. Icardi de yeni yeni futbolculuğa başlıyor. Aynı ülke vatandaşı oldukları için de Maxi Lopez Icardi'ye abilik yapıyor evine falan alıyor tatilde beraber vakit geçiriyorlar. Bu arada Maxi ve Wanda'nın 1 ya da 2 çocuğu var uzun süreli bir evlilik yani.
Gel zaman git zaman Icardi yengem dediği Wanda ile yanlış yollara sapıyor Wanda ve Maxi boşanıyor Icardi ile evleniyorlar ortada yasak bir aşk var yani
Maradona da günü gelince aynısını yaşar diyor ve öyle de oluyor. Wanda Nara Icardi'yi önce şu anda Sivas'ta oynayan Balde ile aldatıyor.
![]()
Daha sonrasında şimdiki sevgili La Ganteyle
Arjantinliler Icardi'den nefret eder sadee Maradona değil Messi de. Milli takımda 3-5 maçı var Icardi'nin çünkü Messi, Mascherano falan milli takıma seçildiği zaman bu Icardi'nin burda ne işi var diye tepki koymuşlardı
------
Fenerli olmama rağmen beni de ama Simge ne yaparsa yapsın kabulümüz![]()