Başyapıt - 3 WALL-E (2008) Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
0910970.jpg

Vol. İ - WALL·E (2008)

Türü: Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen: Andrew Stanton
Senaryo: Andrew Stanton (original story by), Pete Docter (original story by), Andrew Stanton (screenplay), Jim Reardon (screenplay)

Oyuncular:
Ben Burtt
Elissa Knight
Jeff Garlin
Fred Willard
MacInTalk

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

Bir demir yığınından ancak bu kadar güzel mesajlar çıkabilirdi. Örneğin dünyayı kirletmek, tembellik, obezite, sevgi, insanlık gibi verilen mesaj çok iyiydi.

Bir de aşk var tabi işin içinde robotların aşkı. :) Woll-e ve Eve arasındaki ilişki bir çok romantik filmde göremeyeceğimiz kadar gerçekçi ve izlemesi keyiflydi.

Filmin eksi yanı ise diyalogların çok az olması sebebiyle bazı bölümlerde yoğun mekanik kokusuna maruz kalınıyor olması. Uzaydaki Amerikan bayrağı da adeta gözümüze sokuluyor ayrıca...

8.5/10

10 numara 5 yıldız bir animasyon izleyeli uzun zaman oldu ama 2 robotun sessiz aşkı. Tavsiye edilir izlenmeli. :)

9/10

Bir demir yığınından ancak bu kadar güzel mesajlar çıkabilirdi. Örneğin dünyayı kirletmek, tembellik, obezite, sevgi, insanlık gibi verilen mesaj çok iyiydi.

Bir de aşk var tabi işin içinde robotların aşkı. :) Woll-e ve Eve arasındaki ilişki bir çok romantik filmde göremeyeceğimiz kadar gerçekçi ve izlemesi keyiflydi.

Filmin eksi yanı ise diyalogların çok az olması sebebiyle bazı bölümlerde yoğun mekanik kokusuna maruz kalınıyor olması. Uzaydaki Amerikan bayrağı da adeta gözümüze sokuluyor ayrıca...

8.5/10
Eee sen yap sen gözlerine sok Türk bayrağını devir böyle. :D

Hayatımda izlediğim en iyi animasyonlardan biri olabilir. Bir robot üzerinden çok iyi şekilde anlatılmış dünyanın durumu. Kalemi kuvvetli birinden çıktığı çok belli. Film beni kendine çekti. Süresi az gibi geldi bana. Hemencecik bitti sanki. Bu film ilkokullarda izletilmeli bence. Filmden bir sürü dersler çıkartılabilir.

8/10

Türü öncelikli olarak animasyon olarak gözükse de bir çok bilim-kurgu filmine taş çıkaracak nitelikte başarılı bir bilim-kurgu aslında. :)

Wall-E inanılmaz tatlı bir robot. Yüzümde bir gülümsemeyle izledim film boyunca ama konu da çok sağlam. Birçok önemli mesaj içeriyor. Doğayı sevelim. :)

8.5/10

Türü öncelikli olarak animasyon olarak gözükse de bir çok bilim-kurgu filmine taş çıkaracak nitelikte başarılı bir bilim-kurgu aslında. :)

Wall-E inanılmaz tatlı bir robot. Yüzümde bir gülümsemeyle izledim film boyunca ama konu da çok sağlam. Birçok önemli mesaj içeriyor. Doğayı sevelim. :)

8.5/10
Yeni mi izledin daha. 😱

Şu ana kadar yapılmış en iyi animasyon filmlerinden, bir çok bilim kurgu filminin rahatlıkla önüne konulabilir.

Verdiği mesajların ve yapılan göndermelerin hepsi yerli yerinde, hepsi tam olması gerektiği gibi.

İzlediğim en keyifli Amerikan animasyonlarındandı. Oldukça kaliteli tekniğe ve çok sağlam bir alt metne sahip. Machinarium oyunu hep bu filmi anımsatmıştır...

Özellikle teknoloji geliştikçe tembelliğe alışan insanların obezetileşip yürüyemeyecek hale gelmesi ve bunun nesillere aktarılması, eninde sonunda kaçınılmaz bir süreç aslında..

8.5

Ben bu filmi ne sıra ikinci kez izledim diye düşünürken bir baktım yorumum 3.5 yıl önceye aitmiş. O kadar olmuş mu bu sezon? :A @Sherlock

Acı gerçeği suratımıza vurdun resmen. :A Artık kesin ve net olarak bitiriyoruz ve yeni sezona geçiyoruz, inşallah bir 3.5 yıl da o sürmez. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Acı gerçeği suratımıza vurdun resmen. :A Artık kesin ve net olarak bitiriyoruz ve yeni sezona geçiyoruz, inşallah bir 3.5 yıl da o sürmez. :A
Acaba kaçıncı deneyiş? :A benim bile izlememin üstünden nerdeyse 1 buçuk sene geçmiş :A
Bugün yağıyor yorumlar. Senin modun bu:
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Yabancı film izlemem ama küçükken bir kanalda denk gelmiş bakmıştım. Oldukça güzeldi.

Bu benim duygusal bazda izlediğim animasyonlardan... ama tabi çok olduğu için izlediğim çok detaylı yorum yapamıyorum.
Ama puanım 10 üzerinden 8.