SON DAKİKA Volkan Konak Hayatını Kaybetti!

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,002
Puanı
400
images-2.jpeg

KKTC'de verdiği konser sırasında fenalaşarak yere yığılan Volkan Konak'a seyirciler arasında bulunan bir doktor tarafından dakikalarca kalp masajı yapıldı.

Daha sonra ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan usta sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kalp krizi nedeniyle 58 yaşında hayatını kaybetti.

KKTC Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada
"Bu gece aniden rahatsızlanması nedeniyle 00.17’de Mağusa Devlet Hastanesi’ne müracaat ettirilen sanatçı Volkan Konak, 00.42’de tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Karadeniz şarkılarıyla gönüllere taht kuran Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Son düzenleme:
Gece haberi bir anda görünce başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum. Ülkemiz ve özellikle bizim bölgemiz için çok önemli bir insan ve sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.

Yattığın yer seni incitmesin. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Kuzeyin Oğlu.

Ah be Volkan abi! Nereden bilecektin Mağusa'ya gidip de dönemeyeceğini :(

Çok erken bir veda, çok değerli bir kayıp...

Dik duruşunu hiç bozmadan, eğilip bükülmeden, sözünü asla sakınmadan, Atatürkçü Türkiye sevdalısı olarak göçtün gittin bu diyardan..

Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.

Tesadüfen sahnede ilk fenalaştığı anı İzledim aklıma Rahmetli Metin Aralot geldi...
Aynı şekilde vefat etti... ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 🙏🙏🙏

Siyasi tercih ve söylemleri doğrultusunda arkasından mutluluk postları atanları gördümde insanlığımdan utandım.

Dün gece uyumadan önce fenalaşma haberini görmüştüm ama hastaneye kaldırılıp müşahede altına alınır da atlatır falan diye düşünmüştüm o yüzden sabah vefat haberiyle uyanmak çok şaşırttı ve üzdü. Zamansız bir kayıp olsa da hem sanatıyla hem omurgalı duruşuyla hafızalarda iyi kalarak şerefli bir şekilde veda etmek herkese nasip olmaz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

2025 yılının başından beri Türkiye'nin nice önemli değerini kaybettik. Çok büyük bir isimdi, çocukluğumdan bu yana severek dinlediğim bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

• Üzücü
Reactions: Royal_Highness