Güney Kore maçında da benzer değişikliği yapmıştı.Niye skor 22-22'yken Ebrar ve Cansu çıktı şaka mı bu? Yani voleyboldan pek anlamam ama resmen seti kendi elleriyle verdi Guidetti.
Güney Kore maçında da benzer değişikliği yapmıştı.Niye skor 22-22'yken Ebrar ve Cansu çıktı şaka mı bu? Yani voleyboldan pek anlamam ama resmen seti kendi elleriyle verdi Guidetti.
Guidetti'nin anlamsız değişiklikleriTam set sonunda en kritik yerlerde böyle hataların affı olmaz. Çok yazık oldu. İyice zora soktuk maçı.
Tempomuz düştü, bir üstteki mesajda aradığın yanıt var gibi...Bizimkiler pek formunda değil, işimiz zor görünüyor...
2-1 olunca moral bozuldu galibaTempomuz düştü, bir üstteki mesajda aradığın yanıt var gibi...
Moralim bozuldu, kapattım ben. Totem yapayım bari...Tempomuz düştü, bir üstteki mesajda aradığın yanıt var gibi...
Yanlış zaman, yanlış insan...Biraz izledim yemek arası vermek zorunda kaldım, bitmezse devam ederim.
Yalnız böylesine bir maçla başlamış olmam kötü oldu, ilk ve son olmasa bari.
Kırk yılın başı voleybol maçı izledim onda da namağlup giden takım kaybetti uğursuzluk böyle olsa gerek.
Guidetti denen ......... yüzünden 🤬 😡 Yaptı yine yapacağını tam bir loserr3 set bu kadar başa baş giden maç son set ne hale geldi. Yazık ya. O şekilde kaybedilen 3. set çok kötü moralleri bozdu. Çok umutlanmıştık şampiyonluk için ama olmadı ne yazık ki...
Boşuna mı diyorum bahtım kapalı diye, ama sevdim voleybol takip edeceğim bir spor dalı olabilir.Yanlış zaman, yanlış insan...
O sırada neyle meşguldün aşırı merak ediyorum.Boşuna mı diyorum bahtım kapalı diye, ama sevdim voleybol takip edeceğim bir spor dalı olabilir.
Bu arada bitmiş ya.
Yemek molası verdim dedim ya.O sırada neyle meşguldün aşırı merak ediyorum.
Hep böyle lüzümlu anlarda ya çişin gelir, ya yemek yersin. Neden tv li olan yerde yemedin?Yemek molası verdim dedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?