Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

Reactions: RüzgarGülü
Fener'in Orro'yu alamayıp Drca'ya ne olur emekli olma yalvarıyoruz kafasında olması korkunç bir olay. Buket Gülübay bundan daha iyi pasör.

Voleybolun efendisi sevgili Giovanni Guidetti hocamın önünde saygıyla eğiliyorum. Bu sene fazla bir beklentim yoktu ama yine de farkını gösterdi takımı finallere götürdü.

Kızıl kraliçemiz Markova muazzam bir gece geçirdi. Van Ryk sayıları ile Zehra'da blokları ile ona harika eşlik ettiler. Bana bu gece üzgün Aslı Kalaç suratı gösterdikleri için hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yuh be kardeşim Fenerin kadın voleybolunu ben bile takip etmiyorum sen nerden biliyorsun ya
Aslı Kalaç diye bir Fenerbahçe sporcusu olduğunu şu saniye öğrendim mesela

Reactions: 12.Adam
Helal olsun o zaman

Sizin var mı voleybol şubeniz
Bizim olmasa da Vakıfbank'ın başkanı Trabzonlu.
Şaka bir yana Trabzonspor'un hiç olmadı ama şehrin var. İdmanocağı'nın takımı vardı 8 sene profesyonel ligde yer aldı. 15-16 yılında Challenge Cup'da (futboldaki Konferans Ligi) finalde kaybetti. Şu sıralar birisi bizim ilçenin diğeri de bir tanıdığımın takımı alt liglerde yer alıyor.

Bizim basket takımı geri dönüp başarı alınca voleybol federasyonu başkanı bir törende canlı yayında bizim başkana sizin de ligde olmanızı istiyoruz dedi. Şehirdeki iki takımdan birini alıp liglerde yer almak istedikleri yazılmıştı. Yazın belli olur o işler.

Reactions: 12.Adam and xdragxx