RüzgarGülü
Favori Üye
Çok tebrikler. Voleybol takımımız ve alt yapısı sağlam umarım bu şekilde hatta daha iyisiyle süregelir
Çok tebrikler. Voleybol takımımız ve alt yapısı sağlam umarım bu şekilde hatta daha iyisiyle süregelir
U17 Dünya Şampiyonası’nda ilk maçımızda Ekvator karşısında 3-0 galip geldik.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim…Çok tebrikler. Voleybol takımımız ve alt yapısı sağlam umarım bu şekilde hatta daha iyisiyle süregelir
Voleybolun efendisi sevgili Giovanni Guidetti hocamın önünde saygıyla eğiliyorum. Bu sene fazla bir beklentim yoktu ama yine de farkını gösterdi takımı finallere götürdü.
Kızıl kraliçemiz Markova muazzam bir gece geçirdi. Van Ryk sayıları ile Zehra'da blokları ile ona harika eşlik ettiler. Bana bu gece üzgün Aslı Kalaç suratı gösterdikleri için hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Mevsimlik voleybol izleyicisi değilim ben yıllardır Sultanlar Ligi'ni izliyorum.
Yuh be kardeşim Fenerin kadın voleybolunu ben bile takip etmiyorum sen nerden biliyorsun yaAslı Kalaç diye bir Fenerbahçe sporcusu olduğunu şu saniye öğrendim mesela
Helal olsun o zamanMevsimlik voleybol izleyicisi değilim ben yıllardır Sultanlar Ligi'ni izliyorum.
Bizim olmasa da Vakıfbank'ın başkanı Trabzonlu.Helal olsun o zaman
Sizin var mı voleybol şubeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?