Bundan sonra olacaksın.Ben niye yokum etikette 😳😭
Bundan sonra olacaksın.Ben niye yokum etikette 😳😭
Ben her spor dalını izliyorum. Burada nasıl bir intiba bıraktım sizlere bilmiyorum ama.Bundan sonra olacaksın.
Ts li olman dışında sıkıntı yok.Ben her spor dalını izliyorum. Burada nasıl bir intiba bıraktım sizlere bilmiyorum ama.
(Moto GP, yarışlarını sadece eskiye nazaran daha az izliyorum.)
Bundan önceki senelerde izlemiyor muydunuz ?Bu Sezon Filenin Sultanları'nı İzleyeceğim
Benim takımlar ile bir alıp veremedigim yok. Trendyol Süper Lig'de var olan 20 takımda Türkiye Cumhuriyeti Devleti adının altında mücadele eden klüplerdir. Benim derdim yöneticiler ile kim olursa olsun. Holigan olmayan her takım taraftarları benim kardesimdir. Rekabet tâbi ki olur. O zaman spor meydana gelmezdi zaten. 🤘✌️Ts li olman dışında sıkıntı yok.
Başımıza taş yağacak.Sen dizi izlemeyip maçı mı izleyeceksin? ? 😱Başlıyoruz 😍
Bugün ablamın dizisi var mı ki? Belki yoktur 😅Başımıza taş yağacak.Sen dizi izlemeyip maçı mı izleyeceksin? ? 😱
Taş kağıt makas var 😂Bugün ablamın dizisi var mı ki? Belki yoktur 😅
İzliyorum bile ilk set gitti 😠Başımıza taş yağacak.Sen dizi izlemeyip maçı mı izleyeceksin? ? 😱
Bir tane isim ezberlemişsiniz sürekli Hande Hande diye gömüyorsunuz kız elinden geleni yaptı hatta bir ara Tuğba'yla birlikte maçı sırtlandı (çıkmak zorunda kalmasa maçı bile kazanabilirdik). Herkes hata yaptı ama senin yorumunu okuyan tüm maçı kaybetmemizin sorumlusunu o zanneder. Asla gerçekleşmeyecek bu saçma hayalini çöpe atmanı tavsiye ederim.Yine en kritik anda bir servis hatası yine Hande. Formundan hiç bir şey kaybetmemiş. Hande ve Elif'siz bir takım hayalim hala devam ediyor. İlk hafta yenilmesek güzel olacaktı ama sağlık olsun. Bizim kızların biraz tempo sıkıntısı var. Umarım oynadıkça açılırlar.
Puan Durumu’da alabilir miyim?2024 KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ
1. HAFTA SONUÇLARI (14 - 19 Mayıs 2024)
Ekli dosyayı görüntüle 126987
Ekli dosyayı görüntüle 126989
Kaynak: Vikipedi
NOT: 2. hafta maçları 28 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihlerinde oynanacaktır.
EkledimPuan Durumu’da alabilir miyim?
Teşekkür ederim.☺️Ekledim
İlk haftanın kaybeden ülkesi biziz. Takım acilen laylaylom işini bırakıp ciddiyete bürünmeli. Gala işlerini artık bitirip sadece antrenmanlara odaklanmaları gerekiyor. Olimpiyat avantajından olmayalım.2024 KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİEkli dosyayı görüntüle 126987
1. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU
(14 - 19 Mayıs 2024)
Ekli dosyayı görüntüle 126990
Ekli dosyayı görüntüle 127001
Ekli dosyayı görüntüle 127003
Kaynak: Vikipedi
NOT: 2. hafta maçları 28 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihleri arasında oynanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?