Spor Vitor Pereira

Totem @HeisenBerg

Reactions: HeisenBerg
Ozan sen yapmasaydın bari. Ozan yapmamıştır, kıymamıştır hocaya demiştim ama sen de...
Ben dünkü maça rağmen bundan sonra işinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Önceki maçlar neyse ama son maçı kaybetme lüksü yoktu. Saldırmak için fırsat kollayanlara gün doğdu, takımı yıpratmak için ellerinden geleni yapacak yabancı düşmanları. Mesut faktörü de işleri çok zorlaştırıyor...

Reactions: HeisenBerg
Orçun seninle Vitorun şampiyon olamayacağına dair istediğin her iddiaya girerim forumun gözü önünde. Senin yüreğin yer mi hadi bakalım.

Reactions: 12.Adam
Medya adama bu kadar düşmanken yönetimin ve taraftarın hocayı yedirmemesi gerekiyor. Ligde hocasına konfor sağlamayan, her zaman diken üstünde tutan tek büyük takımız. Terim, Avcı ve Sergen çok daha rahattır Pereira'ya göre eminim. Önündeki maçlar kritik hocanın, tekrar güven kazanabilirse işi çok daha kolay olur.
------

Orçun seninle Vitorun şampiyon olamayacağına dair istediğin her iddiaya girerim forumun gözü önünde. Senin yüreğin yer mi hadi bakalım.
Konu o değil.
Gol kaçırma rekoru kırıyoruz hocaya laf ediliyor, iyi oynayıp kazanıyoruz hoca bırak övgüyü eğer Mesut falan oynamadıysa eleştiri yiyor. Hiç hak etmediği laflar yedi son iki hafta adam, benim tepkim ona.

Şampiyon olamazsak yine mi hoca değiştiricez nereye kadar gidecek bu böyle. Hoca gitti diyelim kim gelecek, gördük işte bu yaz hoca bulmak zor kimse çalışmak istemiyor burada. Her sene hoca değiştireceğime Pereira'ya sabrederim.

Ya bırak edebiyatı komik olma. Hangi maçta iyi oynayıp yenildin? Vitora sabır heeee shsjsjsjsjsj Mesut, Pelkas falan bitirdi biraz da İrfan'ı yesin. Szalai, Kim beş para etmez olsun. Ortada iyi futbol falan yok hayal dünyasından çık. Bugün fanatik Gsli, Bjklı bunların hepsine sor Vitor 10 sene Fener'de kalır inşallah der.
Tamam hadi şampiyon yapmayacağını sen de biliyorsun ki iddiaya giremedin. Vitor ikinci yaparsa da iddiayı sen kazanmış sayılacaksın. Amaaa Kayseri, Gs hocana tokatı basar hocan kovulursa ben kazanmış sayılırım var mısın?
Eğer sen kazanırsan ben sana forma alacam sezon sonu. Eğer ben kazanırsam sadece Fenerium'dan bir tshirt. Hocana güveniyorsan bu iddiaya girmen lazım bence. İkinci de yapsın bir zahmet dimi.

Alanya maçında iyi oynayıp yenildik gol dışında kaçan en az 4 net fırsat var, Alanya iki kez geldi iki tane attı. Mesut'un canı oynamak istemiyor Frankfurt maçında konsantre oldu iyi oynadı onun dışındaki maçlara motive olamadı. Yine de dünkü gibi bir şablonda görmek lazım Mesut'u, Pereira zaten oynayacaktır sakat olmazsa hafta sonu. Kim'i takıma kazandıran kişi Pereira zaten geç onu.

Hocaya güvenip güvenmeme değil sadece hocaya bağlı değil ki bu işler. Ali Koç'un nasil etkilediğini gördük. Kırılgan bir takımız bu sadece hocaya bağlı bir şey değil.

Kayseri'yi yenip, GS'ye yenilmeyeceğiz bence. İddiaya girelim kabul. İlk iki yaparız.

Kabul dedin bak caymak yok. Ama şunda net olalım eğer Vitor giderse ben kazanmış oluyorum dimi?
------

Geçen seneki Emre tartışmasından ben haklı çıktım bu tartışmadan da ben haklı çıkacağım.
Aynen çıktın 2 maçla

Reactions: 12.Adam
Umarım tartışmayı @xdragxx değil, @HeisenBerg kazanır.
Artık bu taraftarın daha fazla değişikliğe tahammülü yok. Artık çok sıkıldım sürekli değişikliklerden, sürekli aynı senaryoların tekrarlanmasından. Umarım Vitor Pereira, artık hatalarından dersler çıkarmıştır.

Fenerbahçe doğrudan yukarılara çıksın da, gerisi önemli değil. İstediğiniz kadar tartışın ama Fenerbahçe iyi bir noktaya gelsin de, gerisi önemli değil.
Tabii orası öyle.
------

Kabul dedin bak caymak yok. Ama şunda net olalım eğer Vitor giderse ben kazanmış oluyorum dimi?
------

Aynen çıktın 2 maçla
Kovulursa sen kazanıyon, ilk ikiye giremezsek yine sen mi kazanıyon?

Reactions: 12.Adam and Araf
Avcı kovulurum korkusundan maç kaybetmiyor. Yoksa o da çok rahat değil.

Avcı kovulurum korkusundan maç kaybetmiyor. Yoksa o da çok rahat değil.
Evet ama en azından konfor sağladı rakiplerine fark atarak. BJK maçında yenilseniz adama demediğinizi bırakmazsınız, FB&TS taraftarı çok sabırsız ve baskıcı iki takım da uzun süredir şampiyon olamıyor kabul ama sakin olmak lazım biraz. TS sakin olsa 19-20'de şampiyondu zaten.