Vine'da 6 Saniyelik Video Sınırı Kalktı!

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,688
Puanı
860
trademark_logo[1].gif

Son dönemde popülerliğini yitiren sosyal medya platformu Vine'da 6 saniyelik video çekim süresi kaldırıldı. Vine uygulamasının sahibi olan Twitter Inc. daha önce Twitter'da 30 saniye olan video sınırını 140 saniyeye yükseltmişti. Şimdi ise aynı sınırlandırmayı Vine uygulamasında da 140 saniye olarak belirledi.

Vine'ın karakteristik özelliği olan 6 saniye sınırı, kullanıcılara kısa sürede daha yaratıcı olma ve efektif içerikler üretmesini sağlıyordu. Instagram, Snapchat, Twitter gibi uygulamaların video özelliği sunmasıyla popülerliğini kaybeden Vine, bu hamlesiyle belki de tarihe karışacak gibi gözüküyor.

Ekli dosyayı görüntüle 50901

Son dönemde popülerliğini yitiren sosyal medya platformu Vine'da 6 saniyelik video çekim süresi kaldırıldı. Vine uygulamasının sahibi olan Twitter Inc. daha önce Twitter'da 30 saniye olan video sınırını 140 saniyeye yükseltmişti. Şimdi ise aynı sınırlandırmayı Vine uygulamasında da 140 saniye olarak belirledi.

Vine'ın karakteristik özelliği olan 6 saniye sınırı, kullanıcılara kısa sürede daha yaratıcı olma ve efektif içerikler üretmesini sağlıyordu. Instagram, Snapchat, Twitter gibi uygulamaların video özelliği sunmasıyla popülerliğini kaybeden Vine, bu hamlesiyle belki de tarihe karışacak gibi gözüküyor.
yorumunu niye katıyorsunki ? bence daha iyi olacak sınırlamalardan nefret etmişimdir herzaman sınavda süre sınırı twitterda karakter sınırı vine de zaman sınırı ? hayatımız sınırlarla boğulmuş durumda sınır olmayan bir dünya istiyoruz altı saniyede insan iki eliyle şeyini bulamaz o kadar kısa süreye bişey bulmak zordu, şimdi daha bir geniş olmuş :) ...bir tanesinde kız dansediyor daha kızın en hassas yerine kamera dönmeden zırt görüntü gidiyor sürüyle küfrediyordum ? şimdi herbişeyini görebileceğiz :)
kutluyorum twitter ı iyi bişey yapmışlar ?
şu karakter sınırınıda 1000 karaktere tamamlasa karaktersizler twitter daha kullanışlı olur :)

yorumunu niye katıyorsunki ? bence daha iyi olacak sınırlamalardan nefret etmişimdir herzaman sınavda süre sınırı twitterda karakter sınırı vine de zaman sınırı ? hayatımız sınırlarla boğulmuş durumda sınır olmayan bir dünya istiyoruz altı saniyede insan iki eliyle şeyini bulamaz o kadar kıza süreye bişey bulmak zordu şimdi daha bir geniş olmuş :) bir tanesinde kız dansediyor daha kızın en hassas yerine kamera dönmeden zırt görüntü gidiyor sürüyle küfrediyordum ? şimdi herbişeyini görebileceğiz :)
kutluyorum twitter ı iyi bişey yapmışlar ?
şu karakter sınırınıda 1000 karaktere tamamlasa karaktersizler twitter daha kullanışlı olur :)
La ne özelliği kalır Twitter bloglara döner o zaman :A Alametifarikası o zaten :A

La ne özelliği kalır Twitter bloglara döner o zaman :A Alametifarikası o zaten :A
bloglarda milyonlarca insan aynı anda bir konu etrafında yorum yapamıyor oralar tenha bölgeler ama twitterda öyle değil hem bol bol yorum imkanı olur hemde lafları bölmeden bütün halinde karşı tarafa iletmiş oluruz tamamen sınırsız olsun demiyorum ama bin karakter iyidir ..
mesela bir vatandaş günün gelişmeleriyle alakalı bir fikir sunacak bakıyorsun adam 10 tane farklı başlık açıp lafını öyle bitirebiliyor ama laflar parçapinçik oluyor anlamsızlaşıyor oysa 1000 karakter olsa yeterde artar bile vatandaşa :)

bloglarda milyonlarca insan aynı anda bir konu etrafında yorum yapamıyor oralar tenha bölgeler ama twitterda öyle değil hem bol bol yorum imkanı olur hemde lafları bölmeden bütün halinde karşı tarafa iletmiş oluruz tamamen sınırsız olsun demiyorum ama bin karakter iyidir ..
mesela bir vatandaş günün gelişmeleriyle alakalı bir fikir sunacak bakıyorsun adam 10 tane farklı başlık açıp lafını öyle bitirebiliyor ama laflar parçapinçik oluyor anlamsızlaşıyor oysa 1000 karakter olsa yeterde artar bile vatandaşa :)
Flood yapar 😉 Twittera dokunmayın siyonistler :A Tek zevkimiz ora elleşmeyin :A

Ama artık millet instagrama geçiş yaptı bu karaktersizlik yüzünden:F bence de kalksın, hesap alıp yorumu geyiğimi orda yaparım:F

kısa ve özlü sözler aforizmalardan oluşuyordu onuda anca ünlü felsefeciler falan yapıyordu eskiden? şimdi bu 140 karakter sınırından dolayı ortalık kalitesiz kısa sözlerle doldu :) milyonlarca nietzsche bulmak zor o açıdan ortalığı fok götürüyor :))