Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,799
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerikan History kanalında yayınlanan hit dizi Vikings'in yeni sezonu başladı. Dizinin bu sezonu öncekilerden farklı olarak 16 bölüm sürecek ve iki parça halinde yayınlanacak.

Sevilen diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

4x1. Bölüm

harika bir sezon başlangıcı oldu, büyük ihanetlerin ve sürprizlerin yaşandığı muhteşem bir bölümdü

rollo dan bunu beklemezdik ama geçen sezondan bu dönüşümün sinyallerini vermişti sanki tamam parisli prenses güzel kadın, onun için bende klanımı terkederim
ama kendi halkına pusu kurup çoluk çocuk demeden katletmek çok acımasızca bişey
ölen vatandaşın ragnar gelecek intikamımızı alacak sözü umarım gerçekleşir
rollo kazığa geçirilmeyi haketti
aslaug umu ilk kez bu kadar egoist gördüm nerdeyse ragnar ölsün diye dua edecekti kadın tek başına kraliçe olmaya niyetli

bjorn le ragnar arasındada bir çekişme var gibi her türlü ragnarı destekliyorum tabi bjorn un karanlık ormanlarda kaybolması tek dileğimiz

yine bölümün muhteşem sahnelerinden biri @sürgünüm ün at güzeli lagertha nın einar ın penisini koparıp attığı sahneydi
kadın vahşeti gerçekleştirirken bile klasını koruyor
vahşileştikçe güzelleşiyor

rollo ile fransız prenses arasındaki gerdek gecesi macerası yine güzel sahnelerden biriydi

@sürgünüm @sokak sanati @OzaN @yatutarsa @gundix123 @*YıldırıM* @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @MelankoliK
bu muhteşem sezon başlangıcını izlemeyi unutmayalım, unutturmayalım

4x1

Ben de izledim bölümü. Zaten bayadır bekliyorum çok özlemiştim su gibi geçti bölüm.

Rollo... Severim ama güvenemem
Hain reyiz yaptı yine yapacağını. Hırsı bitirecek şu adamı.
Floki'ye de üzüldüm.
Ragnar'ın Björn'e verdiği ayar güzeldi

Lagertha'nın son sahnesi çok iyiydi.
8/10

Son düzenleme:
flokinin durumu içler acısı
köpek gibi bağlamışlar kazığa birde uzak bir yerede değil tam ragnarın kapısının önünde bağlı
millet yanında gelip geçiyor kimsenin umrundada değil vatandaş

ben asıl flokinin tuvalet ihtiyacını nasıl giderdiğini merak ediyorum altınamı yapıyor napıyor acaba ?

4x1

Aslında bölümü pazar günü izlemiştim ama yorum yapmayı unutmuşum. Bence de fena değildi bölüm.

Rollo'nun yaptıklarına şaşırdım desem yalan olur. Prenses şimdilik yüz vermiyor ama ilerleyen bölümlerde aralarında yakınlaşma olur yüksek ihtimal.

Floki'ye söylenecek pek bir şey yok bu durumu hak etti bence.

Lagertha'nın sahnesi de bölümün en çarpıcı kısımlarından birisiydi gerçekten.

Puanım: 8.5/10

lagertayı o halde gören erkekler kolay kolay kadınla evlenmeye yanaşmaz kim alır öyle psikopatı ?
sabah kalkki malzemen yok ??
)

İlk bölümü izledim.

Su gibi akıp geçti gerçekten. Tüm karakterleri özlemişim Asloug hariç.

Ragnar'ın dirilişi ile Asloug'un hayal kırıklığı ve Byona verdiği ayar güzeldi.

Ben Rollo'nun ters köşe yapacağını düşünüyorum. Taktik olarak evlendi o prenses ile. Ragnar'ı satmatacak ve Paris fatihi olacak bence.

Lagertha'nın sahnesi muhteşemdi. Kalf mı ne helal olsun dedirtti.

Floki çoktan haketti ama karısının mücadelesine çok üzüldüm.

İngiltere ekibini görmek istiyorum bir sonra ki bölüm.
Galiba Byonun ayı ir mücadeleside 2. Bölümde olacak.

8.4/10

4x1

İyi başladı, yorumlar güldürdü bu arada. @destere'nin Bjorn dileği ve @yatutarsa'nın hain reyizi.

Lagertha yaptı yapacağını, ben o adamın o kadar çabuk hallolmasını beklemiyordum.

Bjorn tam bir gerizekalı olma özelliğini koruyor. Lakin Floki'yi yaptığını takdir ettim. Athelstan'ın kanı yerde kalmamalı.

Zaman atlaması olmuş ama sanki olmamış gibi her şeyi toparlamaya çalışmaları tuhaf olmuş. Bölümün en büyük eksisiydi?

8- /10

viking tarihinde bir rollo var hatta parisi işgale kalkışıyor sonra fransızlar yakayı kurtarmak için fransanın normandiya kıyılarını rollonun adamlarına vermeyi kabul ediyor sonra orda hem yağmaya devam ederken hemde hristiyanlığı kabul edip yerli halkla karışıyorlar hatta şimdi günümüzde normandiya halkı dediğimiz şeyin burdaki halkların karmaşasından oluştuğu tarihi bir gerçekmiş

ama işte tarihte bahsedilen rollonun doğum tarihi 965 fakat ragnar ın paris seferi 945 yılında gerçekleşiyor demekki tarihte iki rollo var ya da dizideki rollo kurmaca bir karakter

yani tarihte geçen sonra normandiya kralı olan vikng asıllı gerçek rolloyu destekliyorum
ama dizideki kurmaca rollo umarım ölür

neyse bu tarz şeyler benim ilgi alanıma girdiği için biraz fazla tarihi kurcalıyorum belki diğer arkadaşlar için rolloların nerden çıktığı pek sorun teşkil etmiyordur

4x2

Yine harika bir bölüm izledik çok beğendim.
Vikings fanboyu oluyorum galiba.

Dövüş sahneleri muhterikaydı. Kraliçe'nin üç kadını birden yenmesi biraz saçmaydı ama annelik içgüdüsü diyelim.
Prens'in bire bir dövüş sahnesi de çok güzeldi. En son taşlar atılmaya başlayınca heyecanlandım iyice.
Floki'nin kaçışının uzatılmaması iyi oldu ama bari doğru düzgün biri fark etseydi çocuğa fark ettirdiler.

Ragnar'ın tokatı şaşırttı Aslaug'un hiçbir şey yapmaması daha da şaşırttı.
#KadınaŞiddeteHayır

8/10

2. Bölümü izledim.

Güzel devam ediyor dizi.

Benim Rollo hesabı suya düştü sanırım. Rollo baya fransız oldu.
Komik olmuş fransız hali.

Kont çok sinir bozucu. Düşmanının olması güzel. O genç adam ile kırbaççı cariyeye tebrik.

Floki için üzülmeye başladım. Ragnar'ın ceza süperdi. Tanrılar bunu beğendi.

Ragnar'ın çocuklarının ön plana çıkmasıda güzel. Ubbe'ydi sanırım Floki'yi yakalayan. Aferin. Yiğit bir şehzade olacak.

Byon'dan beklediğim ayı sahnesi gelmedi. Bir bölüm daha bekliyorum.

Asloug'un tokatladığı sahne çok hoştu.
Ragnar evin reisi kim hatırlattı densize.

Lagertha göremedik bu bölüm. 3. Bölümde telafi isteriz.

Çatışma sahnesi 10 numara olmuş. Kraliçe muhteşem dövüştü. Kadının 10 parmağında 10 marifet.
Çocuğu için neler yaptı. Orada kadının kafasını parçaladığı sahneye bayıldım.

Bizim prens bozması ise fiyasko yine. Kraliçe orada 3 kadını birden öldürdü prens 1 adamı 10 dakikada öldüremedi.ss
Wessex Kralı yine uckuru peşinde. Gelini mutlu etti. Haftayada gelin onu mutlu edecek sanırım.

Güzeldi. 8.8/10

4x2

Sevmedim ben bu bölümü, çok sıkıldım izlerken. Az daha uyuyacaktım da arada foruma falan baktım öyle ayakta kalabildim

6/10

Yiğit bir şehzade olacak ahahha

4x2. Bölüm

azgın prenses kwentrith in harikalar yarattığı, ressam judith in güzelliğiyle kalbimizi fethettiği güzel bir bölümdü
@yatutarsa ya katılıyorum ragnar konusunda ! vatandaşın her hareketi komik, kendi halinde muhteşem bir kral ragnar, tavır ve davranışları ve alaycılığı ile dizinin bir numarası ? ama bu bölümde yaptığı hareketi onaylamıyoruz kadına şiddete hayır diyoruz
gerçi @sürgünüm sevinçten çığlık atmıştır o sahneyi izleyince ama yakışmadı ragnar gibi karizmatik adama

lagerta yı göremedik ona üzüldüm onun haricinde çok güzel bir bölümdü .. flokiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı ragnar, çocuklara yakalanırken adam rezil oldu
ona rağmen itiraf etmedi inat etti floki, şimdi yarasalar gibi mağarada asılı duruyor

flokinin kızının ölmüş olması üzücüydü ragnarın helgaya yiyeyecek getirdiği ve ölen tıfıl kızın mezarını kazıp gömdüğü sahneler çok iyiydi ama ragnarın karısına tokat atışını yinede affetmedik

rollo lu kısımlar bu sefer bayıktı pek bir fok yoktu
asıl çarpıcı sahneler prens athelwulf un mercia azgını kwentrith i kurtarmaya çalıştığı sahnelerdi? kwenthrit canını dişine takarak yardıra yardıra kurtulmayı başardı

kayınpeder eckberth in güzeler güzeli gelini judith e resim hocası getirtmesi güzeldi ama echbert gibi puşt bir adamın hiçbirşeyi karşılıksız yapacağını sanmıyorum
umarız judith in namusuna leke sürmez
)

Son düzenleme:
Kadına şiddete karşıyım ama Ragnar, Aslaug'a çok iyi çaktı be.
''Burada mesele din falan değil. Burada mesele güven ve sadakat. Senin anlamayacağın şeyler'' dediği sahne.

Kadına şiddete karşıyım ama Ragnar, Aslaug'a çok iyi çaktı be.
''Burada mesele din falan değil. Burada mesele güven ve sadakat. Senin anlamayacağın şeyler'' dediği sahne.

mesele ne olursa olsun sadece onu sözle söylese yeterliydi o sahneye hiç gerek yoktu
hatta son bir kaç bölümdür aslaug un hareketlerine sinir olmaya başlamıştım ama bu bölümde ragnar yaptığı hareketle tekrar gözümde aslaug u şirinleştirdi sebep ne olursa olsun kadına şiddete karşıyız

senin lagertha en son geçen bölüm birinin malzemesini koparmıştı nacakla
bu bölüm kadını gözlerimiz çok aradı ama bulamadık

4x3. Bölüm

sanırım dizide çiftleşme mevsimine girdik kör tuttuğuna çalışıyor ?

bu sefer olmamıştı bölümde sıkıcı yerler bayağı fazlaydı neden öyle yapıyorlar anlamadım bir rollonun sahnesine sevindik birde sonlarda ragnarın insafa geldiği kısım vardı güzel olan...

rollonun dil öğreten vatandaşa yaptıkları harikaydı ?
adamın amacı dil öğretmek değil rolloyu aşağılamaktı sanırım? ama hakettiğini buldu gibi yinede rolloyu ırkına ihanet ettiği için sevmiyorum

çetin kış şartlarında oynaşan çük kafalı bjornlu kısımlar rezaletti...
athelstan ın aynı anda hem kral echbert in hemde ragnarın karşısına dikildiği saçma sapan hayali sahneler gereksizdi, tabi athelstan ın merhamet göster lafı doğrultusunda ragnarın flokiyi ipten kurtarışı güzeldide o hayali sahneler berbattı yinede

kwentrith in ragnardan olan veledi magnus bayağı büyümüş bakalım ilerde adından söz ettirecekmi çip oğlan

judith in kendi rızasıyla echbert le çiftleşmesi kötü oldu kadın gözümüzden düşmek üzere
kocaoğlan athelwulf da zaten kwentrith e çalışıyor

lagerthanın oynaştığı vatandaşta bjorn un peşine yarmagülün birini yolladı? umarım baltalı deve, çük kafalı bjorn u ortadan ikiye böler

benden başka kimse izlememiş yeni bölümü

@OzaN @sürgünüm @yatutarsa @sokak sanati nerelerdesiniz