Bakalım ilk bölüme beğenirsem neden olmasınanladımda grand budapest i mutlaak izle yinede diğerlerini izlemiyorsanda budapest i izle
10 şubatta yeni sezona yetişirsin süper olur, ondan itibaren devamını birlikte yorumlarız
Bakalım ilk bölüme beğenirsem neden olmasınanladımda grand budapest i mutlaak izle yinede diğerlerini izlemiyorsanda budapest i izle
10 şubatta yeni sezona yetişirsin süper olur, ondan itibaren devamını birlikte yorumlarız
@destere 10 şubata kadar ben bitirirm stokdaki bölümleri
10 değil 19.anladımda grand budapest i mutlaak izle yinede diğerlerini izlemiyorsanda budapest i izle
perşembe günü killing üçüncü sezona başlarım artık beni kimse tutamaz
Hedefimde bu dizi de var.@sokak sanati
helal olsun dün dizi soruyordunHedefimde bu dizi de var.@sokak sanati
Kesinlikle bakıcağımBenim @Maskeli Fedai'ye True Dedetive ile birlikte önerdiğim dizi şunu söyleyim 10 numara 5 yıldız.
Perşembe gündüz değil ama gece başlaperşembe günü killing üçüncü sezona başlarım artık beni kimse tutamazduyduk duymadık demeyin
Benim yarın akşama dizim yok. Bu akşam Homeland ve Resurrection'un yeni bölümü çıkmadıysa başlarım The Killing'e.perşembe günü killing üçüncü sezona başlarım artık beni kimse tutamazduyduk duymadık demeyin
resurrection ın yeni bölümü yokmuş sanırım ?Benim yarın akşama dizim yok. Bu akşam Homeland ve Resurrection'un yeni bölümü çıkmadıysa başlarım The Killing'e.
Evet @Çiğdem-in Supern.'ini indirdim birazdan onu izleyeceğim Gotham da elimde mevcut onu da hafta sonu bakıcam.helal olsun dün dizi soruyordunbunu söyleyecektimde aklıma gotham geldi ? neyse gotham ıda aradan çıkarırsın artık bununla birlikte
Bu dizi nedense GoT'u çağrışım yaptırıyor.Ben indirdimde izleyemedim bir türlü.İzle bence baya övülüyor.
Evet @Çiğdem-in Supern.'ini indirdim birazdan onu izleyeceğim Gotham da elimde mevcut onu da hafta sonu bakıcam.
Bu dizi nedense GoT'u çağrışım yaptırıyor.
Senin yüzünden acele ettim How to Get Away With Murder'i de bitirdim. Şimdi aklıma geldi The Fall'ın son bölümü var onu izleyim bu akşam bari. Dün de sana bi diziye başlayalım demiştim onada bakarım.resurrection ın yeni bölümü yokmuş sanırım ?yalnız @gözlemci ye söz verdik perşembeye kadar killing e dokunmak yok
@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselimEvet @Çiğdem-in Supern.'ini indirdim birazdan onu izleyeceğim Gotham da elimde mevcut onu da hafta sonu bakıcam.
Bu dizi nedense GoT'u çağrışım yaptırıyor.
HTGAW ı niye benim yüzümden bitiriyorsunki beni dinlesen o diziye hiç başlamazdın @xemrexxx nin silindirik violası değilmi başroldeki?Senin yüzünden acele ettim How to Get Away With Murder'i de bitirdim. Şimdi aklıma geldi The Fall'ın son bölümü var onu izleyim bu akşam bari. Dün de sana bi diziye başlayalım demiştim onada bakarım.
banaaa bakkkkk dizi ortklarımı kaçırma kafanı koparırım vlla senin@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselimaz maz değil tren gibi dizi 10 sezonmu 11 sezonmudur sürüyor onu bitirene kadar ak sakallı dede olup çıkarsınondan sonra sana gotham ı zor beğendiririz
VİOLA teeyze senin gazozuna ilaç atsın emi .ss@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselimaz maz değil tren gibi dizi 10 sezonmu 11 sezonmudur sürüyor onu bitirene kadar ak sakallı dede olup çıkarsınondan sonra sana gotham ı zor beğendiririz
HTGAW ı niye benim yüzümden bitiriyorsunki beni dinlesen o diziye hiç başlamazdın @xemrexxx nin silindirik violası değilmi başroldeki?
Emmy'de ödülü alırsa şaşırma sezon arasına girmeden son bölümü izlesen şok olurdun.@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselimaz maz değil tren gibi dizi 10 sezonmu 11 sezonmudur sürüyor onu bitirene kadar ak sakallı dede olup çıkarsınondan sonra sana gotham ı zor beğendiririz
HTGAW ı niye benim yüzümden bitiriyorsunki beni dinlesen o diziye hiç başlamazdın @xemrexxx nin silindirik violası değilmi başroldeki?
GOT u konu olarak yakalar ama dizide sibel kekili kadar veya khaalesi kadar cesurca güreşen oyuncu yok gerçi süper oyuncular varda fazla göstermiyorlar ? yetenekleriniİzlemedim belki doğru bir tesbittir ama o kadar iyi bir şey beklemiyorum ben.
nerde o günlerVİOLA teeyze senin gazozuna ilaç atsın emi .ss
dizi ortağın yeni yeni yabancı dizilere alışmaya çalışıyor? onuda kendi parlaklarınla boğacaksın bir daha yabancı dizilere selam vermeyecekbanaaa bakkkkk dizi ortklarımı kaçırma kafanı koparırım vlla senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?