Vikings 3. Sezon Tarihi Belli Oldu!

anladımda grand budapest i mutlaak izle yinede diğerlerini izlemiyorsanda budapest i izle :)

10 şubatta yeni sezona yetişirsin süper olur, ondan itibaren devamını birlikte yorumlarız :)
Bakalım ilk bölüme beğenirsem neden olmasın :)

resurrection ın yeni bölümü yokmuş sanırım ?:) yalnız @gözlemci ye söz verdik perşembeye kadar killing e dokunmak yok :)
Senin yüzünden acele ettim How to Get Away With Murder'i de bitirdim. Şimdi aklıma geldi The Fall'ın son bölümü var onu izleyim bu akşam bari. Dün de sana bi diziye başlayalım demiştim onada bakarım. :)

Evet @Çiğdem-in Supern.'ini indirdim birazdan onu izleyeceğim Gotham da elimde mevcut onu da hafta sonu bakıcam. :D

Bu dizi nedense GoT'u çağrışım yaptırıyor. :F
@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselim :) az maz değil tren gibi dizi 10 sezonmu 11 sezonmudur sürüyor onu bitirene kadar ak sakallı dede olup çıkarsın :) ondan sonra sana gotham ı zor beğendiririz :)

Senin yüzünden acele ettim How to Get Away With Murder'i de bitirdim. Şimdi aklıma geldi The Fall'ın son bölümü var onu izleyim bu akşam bari. Dün de sana bi diziye başlayalım demiştim onada bakarım. :)
HTGAW ı niye benim yüzümden bitiriyorsunki beni dinlesen o diziye hiç başlamazdın @xemrexxx nin silindirik violası değilmi başroldeki? :)

@Çiğdem- ,in süperini izleyeceksen senden bir yıl umudu keselim :) az maz değil tren gibi dizi 10 sezonmu 11 sezonmudur sürüyor onu bitirene kadar ak sakallı dede olup çıkarsın :) ondan sonra sana gotham ı zor beğendiririz :)
banaaa bakkkkk dizi ortklarımı kaçırma kafanı koparırım vlla senin :F:F:F

HTGAW ı niye benim yüzümden bitiriyorsunki beni dinlesen o diziye hiç başlamazdın @xemrexxx nin silindirik violası değilmi başroldeki? :)
VİOLA teeyze senin gazozuna ilaç atsın emi .ss

Emmy'de ödülü alırsa şaşırma sezon arasına girmeden son bölümü izlesen şok olurdun. :)

İzlemedim belki doğru bir tesbittir ama o kadar iyi bir şey beklemiyorum ben.:X
GOT u konu olarak yakalar ama dizide sibel kekili kadar veya khaalesi kadar cesurca güreşen oyuncu yok gerçi süper oyuncular varda fazla göstermiyorlar ? yeteneklerini :) yoksa dizinin got tan fazlası var eksiği yok ? yani bu dizidede her oyuncunun bir gotu var :)

VİOLA teeyze senin gazozuna ilaç atsın emi .ss
nerde o günler :)

banaaa bakkkkk dizi ortklarımı kaçırma kafanı koparırım vlla senin :F:F:F
dizi ortağın yeni yeni yabancı dizilere alışmaya çalışıyor? onuda kendi parlaklarınla boğacaksın bir daha yabancı dizilere selam vermeyecek :) olacak olan bu işte :)