Spor Victor Osimhen

Kadıköy Sefiri

2024-2025 sezonunda tek başına şampiyon yaptı. Ben bir takıma bu kadar etkiyi en son 2010-2011 Alex De Souza'da görmüştüm.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Attığı golden önce topu üzerinden aşırarak Caner Erkin’in gururuyla oynamıştır. Caner de şoka girip Osimhen’in golünü çaresizce izlemiş.

Galatasaray'ın bu sezon başımıza bela ettiği forvet. İcardi'nin yokluğunu Galatasaray'a fazlasıyla hissettirmemiştir. Bonservis bedeli umarım alınmaz ve yollar ayrılmak zorunda kalır. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şu adamı bir daha milli takıma göndermeyelim. İnşallah Frankurt maçına yetişir.

Osimhen’in Galatasaray’a geliş hikayesini Grok’a yazdırdım :A İlgililere duyurulur :A

2024 yazında, Osimhen Napoli'den ayrılmak istediği için kulüple anlaşmazlık yaşarken, Napoli'nin TikTok admini bir video paylaştı. Videoda Osimhen'in yüzü, Harry Nilsson'un "Coconut" şarkısının sözlerine (Put the lime in the coconut...) uyarlanarak hindistancevizi (coconut) olarak editlendi. Şarkı, "I'm not a coconut" gibi esprili bir twist'le bitiyordu – yani Osimhen'i "hindistancevizi kafası" gibi deli veya sorunlu biri olarak tiye alan, hafif aşağılayıcı bir meme.

Amaç: Kulüp, Osimhen'in transfer ısrarını alaya almak için yaptı. Video hızla viral oldu, milyonlarca izlendi ve taraftarlar arasında güldürdü ama Osimhen'i öfkelendirdi.

Osimhen'in Tepkisi: Osimhen, videoyu hakaret olarak gördü ve FIFA'ya şikayet etti. Bu, Napoli ile aralarındaki gerilimi zirveye çıkardı. Osimhen kadrodan dışlandı, antrenmanlara alınmadı.

Transfer Zinciri: Chelsea ve Suudi kulüpler gibi Avrupa devleri son anda vazgeçti (muhtemelen bu skandal yüzünden riskli görüldü).

Avrupa transfer penceresi kapanınca (30 Ağustos 2024), Osimhen'in tek seçeneği Süper Lig oldu.

Galatasaray, 4 Eylül 2024'te bedelsiz kiralık olarak aldı (maaşın çoğu Napoli'den). Osimhen sezon boyu 37 gol atıp gol kralı oldu, GS çifte kupa kazandı.

31 Temmuz 2025'te kalıcı transfer €75M'ye (Süper Lig rekoru) tamamlandı.