Vicdan Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni pek tatmin etmedi beyazsoy şimdi doğruya doğru.. Ama yine de ön yargılı olmak istemem, 1.bölümü beklemek gerek. Sence nasıl olmuş?
haklısın yeni yetme fırlama çocuklar çekmiş sanki fragmanı. bunun benzer fragmanları sinemada çok çekildi ama tv de pek yapılmamıştı. eger tahmin ettiğim gibi kızın görüntülerini gizli çekmek üzerine kuruluysa özelikle behzat ç ve leyla ile mecnunu seven gençlik arasında yani absi totalinin çok önünde olan bir dizi olur gece yayınlanır anca

haklısın yeni yetme fırlama çocuklar çekmiş sanki fragmanı. bunun benzer fragmanları sinemada çok çekildi ama tv de pek yapılmamıştı. eger tahmin ettiğim gibi kızın görüntülerini gizli çekmek üzerine kuruluysa özelikle behzat ç ve leyla ile mecnunu seven gençlik arasında yani absi totalinin çok önünde olan bir dizi olur gece yayınlanır anca

PT-1 olmaz diyorsun yani..

1.fragman daha iyiydi ama 2.fragman da idare eder.
Dizi umarım tutar. İnternetten takip edeceğim son anda karar değiştirmezsem. :)

Fena olmamış 2.fragman. Pt-2'de şansı var dizinin. :)

ilk olarak öbgzk'nin elimi tut müziğini almışlar :kiki: pes artık bi dizinin müziği bile bu kadar imrenilip alınır mı :D

fragmanlar çok çok kötü, kesinlikle tutmayacak. 2 alırsa başarıdır.:)

3.fragmanı beğenmedim. Ama ilk bölümüne yüksek olasılıkla şans vereceğim internetten bakarak. :)

Bu dizinin tutması için senaryonun çok sağlam olması lazım. İlk bölümünü izleyeceğim. Başarılar. :)

Daha heyecanlı yeni bir fragman bekliyordum..

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919