Vicdan Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıp Şehir'i beğenenler bu diziyi de beğenir gibi geldi bana,çok benzettim dokusunu,reytingi de onun kadar olur.

bu tanıtım mı çok değişik olmuş yok artık ya ben başka bi dizinin fragmanını izledim galiba ne diyim bilemedim

Bakış farkı,olur öyle şeyler.Zevkler ve renkler tartışılmaz malum.

Kayıp Şehir'i beğenenler bu diziyi de beğenir gibi geldi bana,çok benzettim dokusunu,reytingi de onun kadar olur.

''Vicdan'' umarım en azından Kayıp Şehir kadar iyi reyting alır. Yoksa Kanal D için yine kötü olacak..

''Vicdan'' umarım en azından Kayıp Şehir kadar iyi reyting alır. Yoksa Kanal D için yine kötü olacak..

Bölüm belki de çok durağan ve sıkıcıdır,bakmak lazım ilk bölüme.Tanıtım kadar iyise(samimiyse) has dizilerden biri olabilir.

konusu baya ses getirecek. interneten izlemek en iyisi , genel izliyiciye hitap etmeye bilir.
NOTE: ben begendim
kivanç/kenan bir yana ama timuçinin yeri başka

Kesinlikle öyle bir hava sezdim ben ama boş günüme denk getirmeleri lazım. O da Salı - Çarşamba - Perşembe

valla ne olursa olsun timuçin eseni çok özledik mutlaka ilk bölümüne bakacam

perşembe aramızda kalsın ı izlemiyon mu
Bıraktım onu yetişemedim birkaç bölüme kaynadı gitti. Ama tekrarlarından bakarım denk geldikçe.
Zaten komedi dizileri sürekli izlenmese de olur. Tamam aşk vs var ama genel unsur romantik komedi diyelim. Her hafta aa gelecek hafta ne olacak merakı içinde olmalıyım ki Vicdan onu tamamlayacak bence.

Farklı bir fragman olmuş. Ben de merak ettim. Umarım iyi oranlar alır.

Tanıtım benim için hayal kırıklığı.. Ahu'ya üzüldüm, tutmayacak maalesef
furkanın ilk kez olumsuz yaklaştıgı bir dizi ilginç ))

dizinin konusumu tahmin ediyorum da bunun vicdanla ne alakası oldugunu çözemedim

Dizinin tanıtımı kötü olsa bile tutma ihtimali var.

Küçük Gelinin tanıtımlarını hatırlayın isterseniz.
Şimdi 9 alıyor. Totalde.

yine büyük bi hayal kırıklığı bu ne ya
kanald hala anlamadı böyle dizilerle biyere gidemez bu da diğerleri gibi total 3 civarı ab 4-5 civarı ya alır ya alamaz

furkanın ilk kez olumsuz yaklaştıgı bir dizi ilginç ))

dizinin konusumu tahmin ediyorum da bunun vicdanla ne alakası oldugunu çözemedim

Beni pek tatmin etmedi beyazsoy şimdi doğruya doğru.. Ama yine de ön yargılı olmak istemem, 1.bölümü beklemek gerek. Sence nasıl olmuş?

bu tur diziler saat 23 TE yayınlasınlar İNtikamı öven dizileri yani polisiyeler saat 20 de komedide satt 20 de yayınlanmayı @xemrexxx @Bully

Son düzenleme: