Vicdan Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek olan Vicdan dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Ömer Durak ve Cengiz Deveci'nin yapımcılığını üstlendiği ve çekimlerine başlanan Vicdan'ın ilk tanıtım ekrana geldi.

Vicdan dizisinin başrollerinde Ahu Türkpençe ve Timuçin Esen bulunuyor.

http://kanald.com.tr/vicdan/Video/1Bolum-Fragmani/20912

Son düzenleme:
dikkat çeken bir tanıtım olmuş beğendim ahu ile timuçinin uyumu güzel olmuş

Fena deil gibi ama yine aynı tarz Kanal D dizilerine benziyor. Total grubunun ilgisini çekemeyebilir yine..

Fragmanı gayet iyi buldum, umarım tutar dizi. :)

Son düzenleme:
Tanıtım benim için hayal kırıklığı.. Ahu'ya üzüldüm, tutmayacak maalesef :(

"Ömer Durak ve Cengiz Deveci'nin
başrollerinde yer aldığı" yapımcı değil miydi onlar? :) @Fks14

bu ne arkadaş bu kanal hala mı akıllanmadı ya 30.saniyede dayanamadım kapattım berbat bi fragman 3 ü bile geçemez bu dizi
hep aynı teraneler :(

Bence bu dizi iki grupa da hitap edecek. Kaç alacak tahminim yok ama A/B`si totalden 1-2 reyting yüksek olur.

Benim bu konuda tahminlerim hep tutar. :)

Tanıtımı çok değişik ve çok dikkat çekici buldum.Mekanı da Kayıp Şehir'in mekanlarına benzettim.Ama tutar mı dersek bu sene tutan işlere benzetemedim,ekranda sürpriz pek olmaz,işi zor.

Bir de yönetmen yüzlere odaklanmayı çok seviyor gibi,bu ekranda samimi bir hava oluşturur genelde.

Bende beğendim.Tutacağını düşünmüyordum ama bu fragmandan sonra düşünüyorum tutacağını artık ama ne yazık ki izleyemem ama ilk bölümünü izleyeceğim. İlgi çekici güzel bir tanıtım olmuş. AB'de daha yüksek oranlar alacağı kesin. :)

bu dizi iyi gide bilir :) günüde doğru seçilirse çok daha iyi gide bilir :)

Tanıtımı çok değişik ve çok dikkat çekici buldum.Mekanı da Kayıp Şehir'in mekanlarına benzettim.Ama tutar mı dersek bu sene tutan işlere benzetemedim,ekranda sürpriz pek olmaz,işi zor.

Bir de yönetmen yüzlere odaklanmayı çok seviyor gibi,bu ekranda samimi bir hava oluşturur genelde.
bu tanıtım mı çok değişik olmuş yok artık ya ben başka bi dizinin fragmanını izledim galiba ne diyim bilemedim :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919