Vicdan Başlamadan Gün Değiştirdi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
c06995141de301ee289b954f6e0066da.jpg
Başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Vicdan'ın ilk olarak salı 20.00 de başlayacağı duyrulmuştu.Fakat Kanal D son anda bir değişikliğe giderek yeni dizi Vicdan'ı Çarşamba 20.00'ye aldı.Vicdan'ın Muhteşem Yüzyıl karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu

Son düzenleme:
Çok güzel bir karar diyemem çünkü Salı daha uygundu ama Saklı Kalan için güzel oldu bu karar. @dizi kolik

Çarşamba başarısız olabilir.:(

Çarşamba mı resmen kendi eliyle ateşe attı diziyi Kanal D. Ayrıca A.Ş.K. Pazartesi o saatte çok kötü gider kanısındayım. Çarşamba Sevdaluk'ta başlıyor rakip fazla. Ama yine de kendine yer edinebilir diye düşünüyorum.

@xemrexxx panpa sence ne olack hali ?? :D vicdanın emreden çekeceği var bugünden itibaren :d

bu arada aşk cidden çok başarısızdı, şaşırmadım ona ama vicdan tutmayacak bi iş, gerçi çarşamba çok dolu bi gün değil ama iyi gitmez. aşk'ın oranlarını anca alır..

Şaşırtıcı olmadı A.Ş.K.'ın çok kötü sonuçlarından sonra. A.Ş.K. yakın zamanda biter kesin. Pazartesi daha da kötü gitmesi muhtemel. :)

Süpriz oldu bu Sevdaluk ne zaman başlıyodu (b) tutacağını düşünmüyorum 3-4 arası bişeyler alır en iyi. @Bully Aşk'ın sonu yaklaştı reyiz çanlar fena çalıyo Aşk için :)

Kanal D hata yapmış bu sefer :) A.Ş.K'ı ateşe atmış Pazartesi 22.00 nedir ya şaka gibi :D O gün hem O Ses var hem de Karadayı iyi gideceğini düşünmüyorum malesef.Ancak Vicdan için iyi olmuş :) Çarşamba zaten pek dolu bir gün değil iyi gidebilir

Bence tutmayacak bir dizi fakat senaryo neleri gösterir bilinmez..tabiki rakipde geliyor sevdaluk o da kesinlikle demet akbağın oyunculuğuna ve rolüne kalmış milletin izlemesi..eğer iyi bir rol çizmezler ve kötü bir oyunculuk sergilerse dizi kayar gider karakter cuk diye oturmalu yoksa tutmaz.......benimde seçimmi sevdaluk olacak tabi ki....

Kanal D'de çarşamba akşamları ibretlik diziler yayınlanıyor. Önce Vicdan'a gelecek seyirciler sonrasında ise Merhametli olacak. :D

kanal d'de günü saati değişmeyen dizi kaldımı acaba?
valla hızlarına yetişemiyorum artık.

çarşamba akşamı atv'de Fenerbahçe ziraat türkiye kupası maçı'da var tek rakibi muhteşem yüzyıl olmayacak.

Süpriz oldu bu Sevdaluk ne zaman başlıyodu (b) tutacağını düşünmüyorum 3-4 arası bişeyler alır en iyi. @Bully Aşk'ın sonu yaklaştı reyiz çanlar fena çalıyo Aşk için :)
Vicdan'ın da çok iyi gideceğini sanmıyorum ama bakalım. İki hamleyi de pek mantıklı bulmadım.. A.Ş.K. biter kısa zamanda orası kesin. Sürpriz yapma ihtimalini düşük görüyorum. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919