Vee Merakla Beklenen Dizi Kurtlar Sofrası 1.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

??

• 1

Oy: 1 5.3%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

Oy: 1 5.3%
  • 5

Oy: 7 36.8%
  • 6

• 7

Oy: 2 10.5%
  • 8

• 9

• 10

Oy: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Ne demek okumadan yorum yaptin? Benim verdigim puanimi sorgulayamassin ki? 7 iyi bir puan. Düzen daha iyi olabilir.

Tamam, bundan sonra yorum atmadan puanimi verecegim.

sakin ol fks14 şaka amaçlı dedim puanına itiraz etmiyom ki :D dedin ya bu tarz dizilerden hoşlanmam komedi daha çok var

sakin ol fks14 şaka amaçlı dedim puanına itiraz etmiyom ki :D dedin ya bu tarz dizilerden hoşlanmam komedi daha çok var

Sakinim, estagfurullah. Ben kritizyenim, kolay kolay bir dizinin bölümünü begenmem. :) Mesela gerçek hayatta da izledigim dizileri elestiriyorum. Hiç bir dizi profesyonel, mükemmel degildir bence.. :)

Sakinim, estagfurullah. Ben kritizyenim, kolay kolay bir dizinin bölümünü begenmem. :) Mesela gerçek hayatta da izledigim dizileri elestiriyorum. Hiç bir dizi profesyonel, mükemmel degildir bence.. :)

Kritizyen?Biz cahiliz Fks14 lütfen daha basit kelimeler kullan.:😎:

herkes beğencek diye bişey yok normaldir yavaş yavaş daha ilk bölüm :D

beklentilerimin çok çok üstünde bir başlangıç biraz beklettin bizi ama güzel olmuş devamını bekliyorum.. çakır ölene kadar devam edeceğim okumaya:))

beklentilerimin çok çok üstünde bir başlangıç biraz beklettin bizi ama güzel olmuş devamını bekliyorum.. çakır ölene kadar devam edeceğim okumaya:))

sağolasın :D yani sonuna kadar okuyacaksın çünkü çakır ölmez :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77