'Veda'nın Çekimleri Başladı

revan vadide ne rolerin altından kalktı süper ötesi rol yapıyo bağımlı olduğu bölümleri izle bu nasıl bi yetenek dersin veya en basiti aç mamoşun cenazesini adam yaşıyo resmen annem ne zaman o sahneyi izlese ağlıyo adam çok fena rol yapıyo
GÜRKAN UYGUN UN OYNADIĞI DİZİLER;

- - - Ekleme - - -

revan vadide ne rolerin altından kalktı süper ötesi rol yapıyo bağımlı olduğu bölümleri izle bu nasıl bi yetenek dersin veya en basiti aç mamoşun cenazesini adam yaşıyo resmen annem ne zaman o sahneyi izlese ağlıyo adam çok fena rol yapıyo
GÜRKAN UYGUN UN OYNADIĞI DİZİLER;

Esasolan rolü Kurtlar Vadisinde oynadı. Saydığın dizilerde ya konuk oyuncuydu ya da yardımcı rol. Bundan boyle agurkan Uyguna ne teklif gelse ve oynayacagi dizi tutarsa bunda Kurtlar Vadisinin etkisibuyuk olacak. Dedigim o ki, bence Vadinin en sevilen karakteri Memati. Olur da giderse dizi için kötü olur.

Bence dizi Kanal D'nin persembe gunune koydugu diziler gibi iyi reyting alit (Ask - i Memnu , Fatmagul'un Sucu Ne?) gibi.

Tanitim fragmanlari da en kisa zaman içerisinde dönmeye baslar..

Bence ;
Total
1.Kvp-7.5 reyting
2.Veda-7.0 reyting

A/B
1.Veda-10 reyting
2.Kvp-6.5 reyting

- - - Ekleme - - -

ama diğer dizilerin günü belli olmadığı için ikisini karşılaştırdım :)

Bence ;
Total
1.Kvp-7.5 reyting
2.Veda-7.0 reyting

A/B
1.Veda-10 reyting
2.Kvp-6.5 reyting

- - - Ekleme - - -

ama diğer dizilerin günü belli olmadığı için ikisini karşılaştırdım :)
oha o ne be 10 ekle onlara 7 6 diyo :d :d atv de 10.yılımızda final sezonunda mematinin bu durumunda 7 mi alcaz komik olma 17 total 15 ab olur diğerleri 10 u geçemez

oha o ne be 10 ekle onlara 7 6 diyo :d :d atv de 10.yılımızda final sezonunda mematinin bu durumunda 7 mi alcaz komik olma 17 total 15 ab olur diğerleri 10 u geçemez

memati ölecekse bu bile fazla :) ben tarafsız bir şekilde değerlendirdim. eğer starın dizisini de işin içine katarsak kvp abde 3.lüğe düşecektir :)

Yani Fahriye mehmet'le evlenip zengin ve konakin sahibi olacak yani ?

Aile zengin değil ki o dönemde ülkede savaş var hatta Kemal kaçak onu sürekli saklıyorlar felan ya söyliyim mi bilemedim :D Evlenmeden hamile kalacak Kemal ile evlenecek ama Kemal görev için şehir dışına gidecek ölecek haber gelince Fahriye (Mehpare) erken doğum yapacak :D