S.G.A.T.
Emekli
Kanal D bu diziye çok güveniyor demekki. Yoksa Perşembe iyi reyting alan Kötü Yolu Perşembeden kaldırmaz. Beklentisi fazla demekki
Sen ne saçmalıyon Kötü Yol iyi reytingmi alıyor.
BBEB'i geçemiyor daha.Yaz sonu kaldırırlır zaten.
Ayrıca bu diziye Veda demenize gerek yok.
Vadiyi ezecek dizi desenizde yeter
Sen ne saçmalıyon Kötü Yol iyi reytingmi alıyor.
Düzgün konuş lütfen. Kötü Yol bu yazın en çok izlenen dizisi. Senin deyimine gore yazdan kışa hiç bir dizi kalmayacak
Suskunlar'i izlemeyecekmisin artik SuskunFelon ?
Zaten Perşembe olmayacak takasbu yorumunu sana hatırlatyacam kayıt altına aldım.
bak ben vadi perşembe 1..olcak demiyom haftalık reytinglerde kesin 1.olacak bu kadar iddaalıyım vadiyi bu yıl feriştahı geçemez pana acayip hazırlanıyo 10.yıl falan acayip gaza geldiler şov yapacaklar reytingleri süpürecek vadi
- - - Ekleme - - -
revan dalga mı geçiyon ya kötü yol kimperşembe 3 reytingi geçemez vadi falan geldiğinde şimdi yaz kimse takmıyo tv yi kışın ya p2 ya kaldırılır başka ihtimal yok
veda vadiye rakip olamaz
Neden hep olumsuz düşünüyorsun takas? Aynı gün olan diziler illia düşman mı olmalı? İkisi de aynı derece izlenemez mi?
Bu yorumu kayıt altına alıyordum ama takas almış gerek kalmadı vadi hep 1.oluyor veda ilk 100e girerse çok büyük bir sürpriz olurSen ne saçmalıyon Kötü Yol iyi reytingmi alıyor.
1 takas olumsuz değil olumlu düşünüyor
Neden hep olumsuz düşünüyorsun takas? Aynı gün olan diziler illia düşman mı olmalı? İkisi de aynı derece izlenemez mi?
sanmam pek iddaalı gözükmüyo vadi ise aksine inanılmaz özen gösteriyo bu yıl 10.yıl ve final sezonu bambaşka olacak memati nin durumu da var kısacası reyting fragmanlara bağlı atv iyi reklam yapıyo bak diyodun ya kanal önemli değil kanal en önemlisi tnt de reklamı bırak fragmanı bile kimse göremiyodu ben koskoca sezon tnt de sadece 3 kez fragman gördüm atv öyle mi dün 17 reyting alan 60 share alan maçta kısada olsa reklamı yapıldı atv ye geçtiğini bilmeyenler gördü kanal çok önemli atv çok iddaalı vadi çok iddaalı veda nın pek şansı yok ama çokta kötü gitmez.
Örnek : Fatmagül Vadi Aynı Reytingleri Alıyor Gibiydi .
sanmam pek iddaalı gözükmüyo vadi ise aksine inanılmaz özen gösteriyo bu yıl 10.yıl ve final sezonu bambaşka olacak memati nin durumu da var kısacası reyting fragmanlara bağlı atv iyi reklam yapıyo bak diyodun ya kanal önemli değil kanal en önemlisi tnt de reklamı bırak fragmanı bile kimse göremiyodu ben koskoca sezon tnt de sadece 3 kez fragman gördüm atv öyle mi dün 17 reyting alan 60 share alan maçta kısada olsa reklamı yapıldı atv ye geçtiğini bilmeyenler gördü kanal çok önemli atv çok iddaalı vadi çok iddaalı veda nın pek şansı yok ama çokta kötü gitmez.
Birinci demek dogru olmaz ama iyi bir oyuncu. Turkiyenin en iyi oyunculari arasina dahil edebilmek için bir kaç dizide daha oynamalı ve oradaki performansıonemli. Ama Vadiden Gurkan Uygun giderse reyting kaybı yaşayacağı kesingürkan uygun olağanüstü oyuncu bence türkiye deki en iyi 3 oyuncudan biri belki de 1. abartısız
Ben diyorum Vadi tüm türkiye'de ölçülse 50 alır !vadi tüm türkiyede ölçülse 50 alır denmemiş ?
revan vadide ne rolerin altından kalktı süper ötesi rol yapıyo bağımlı olduğu bölümleri izle bu nasıl bi yetenek dersin veya en basiti aç mamoşun cenazesini adam yaşıyo resmen annem ne zaman o sahneyi izlese ağlıyo adam çok fena rol yapıyo
Birinci demek dogru olmaz ama iyi bir oyuncu. Turkiyenin en iyi oyunculari arasina dahil edebilmek için bir kaç dizide daha oynamalı ve oradaki performansıonemli. Ama Vadiden Gurkan Uygun giderse reyting kaybı yaşayacağı kesin
revan vadide ne rolerin altından kalktı süper ötesi rol yapıyo bağımlı olduğu bölümleri izle bu nasıl bi yetenek dersin veya en basiti aç mamoşun cenazesini adam yaşıyo resmen annem ne zaman o sahneyi izlese ağlıyo adam çok fena rol yapıyo
Birinci demek dogru olmaz ama iyi bir oyuncu. Turkiyenin en iyi oyunculari arasina dahil edebilmek için bir kaç dizide daha oynamalı ve oradaki performansıonemli. Ama Vadiden Gurkan Uygun giderse reyting kaybı yaşayacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?