'Veda'nın Çekimleri Başladı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yeni yayın döneminde Kanal D'de perşembe günleri yayınlanacak olan 'Veda'nın çekimleri geçtiğimiz cuma başladı. Ünlü yazar Ayşe Kulin'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında, işgal altındaki İstanbul'da bir konağa sıkışan hayatları anlatan dizide, Mehmet Aslantuğ Osmanlı'nın son Maliye Nazırı Mehmet Reşat Paşa'yı canlandırırken, Fahriye Evcen ise Mehmet Reşat Paşa'nın hizmetçisi rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Maral Üner, Jale Arıkan, Burç Kümbetlioğlu, Alma Terzic ve Burak Yamantürk gibi isimleri bulunuyor.

Bu dizinin basarili olacagini düsünüyorum.

Perşembe Suskunlara Rakip Dizi Geliyor

Fahriye Evcen İçin İzlenir

Kötü yol pt2 ye mi alınır yoksa başka gün mü yayinlanır?

Kanal D bu diziye çok güveniyor demekki. Yoksa Perşembe iyi reyting alan Kötü Yolu Perşembeden kaldırmaz. Beklentisi fazla demekki

Umarim yeni bir Hanimin Ciftligi gelmez. Bu 3. olacak cunku.

İzlemek istiyorum romanı da okudum ama Merhaba Hayat da aynı gün saatleri farklı olsa bari

Ben de ikisini de izlemek istiyorum. Merhaba Hayat doktor dizisi olduğu için onu da çok merak ediyorum. Umarım Merhaba Hayat ya başka gun yayinlanir. Ya da hangisinin tekrarı olacaksa onu sonradan izlemek mantıkı

Perşembeleri Beren'imin yerini kimse dolduramaz ama bundan iyi dizide yok sanırım...Fragman cıksada bi kafamda oturtsam...