Veda Ne Zaman Başlıyor ?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
İlk bölümünün 6 Eylül Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacağı belirtilen 'Veda' Ayşe Kulin'in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanıyor. Kulin'in 'Veda' romanı Osmanlı İmparatorluğu'nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul'da bir konakta yaşananları anlatıyor.

İlk dizisi 'Yaprak Dökümü'nün ardından oynadığı 'Yalancı Bahar' uzun ömürlü olmayan Fahriye Evcen, yeni projesi için anlaşma imzaladı.

Evcen'in Medyapım imzalı yeni dizisi 'Veda', usta isimleri de buluşturdu. Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Jale Arıkan ve Maral Ünel'in de rol alacağı dizinin müziklerini usta müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli yapacak.
Senaryosunu Sündüz Haşar'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Merve Girgin oturacak.

634791374390316069.jpg

Son düzenleme:
Güzel bir dizi olacak yine. Perşembeleri zirvede olması büyük ihtimal

Dizinin ilk bölümüyle 1. olup, diğer haftalarda düşüş yaşayacağını düşünüyorum. :)

İyi bir zamanda başlıyor. Bu yılın en iddialı dizilerinin başında geliyor bence. :) Yalnız olur da Show Fatih'i Çarşamba yerine Perşembe'ye alırsa o zaman işler çok değişir. :)

Sanırım Veda Pt1 de, Kötü Yol ise Pt2 de ekrana gelecek. Veda tutabilir ama ratingleri zirveye oynar mı bilemem. Belki Umutsuz Ev Kadınları gibi ilk aylar ilgiyle izlenir ancak sonradan düşüş yaşayabilir. KVP de ise Memati ayrılırsa zirveye oynaması biraz düşük bir durum. Ama güçlü bir rakip olmazsa yine 1. olacaktır. Onun dışında Star olur da Babalar ve Evlatları dizisini veya Show TV olur da Benim İçin Üzülme dizisini Perşembe günü yayınlarsa rekabet o zaman büyür. Zirveyi ise kim alır orası da ayrı bir konu. :smile:

Son düzenleme:
Ay yapım'a ayrılan perşembe Medyapım'a ayrıldığına göre Ay yapım bu sene Kanal D'ye Kuzey Guney haricinde başka bir dizi yapmıyacak diyebilirmiyiz?

Sanırım Veda Pt1 de, Kötü Yol ise Pt2 de ekrana gelecek. Veda tutabilir ama ratingleri zirveye oynar mı bilemem. Belki Umutsuz Ev Kadınları gibi ilk aylar ilgiyle izlenir ancak sonradan düşüş yaşayabilir. KVP de ise Memati ayrılırsa zirveye oynaması biraz düşük bir durum. Ama güçlü bir rakip olmazsa yine 1. olacaktır. Onun dışında Star olur da Babalar ve Evlatları dizisini veya Show TV olur da Benim İçin Üzülme dizisini Perşembe günü yayınlarsa rekabet o zaman büyür. Zirveyi ise kim alır orası da ayrı bir konu. :smile:

öle bisiy olacagini zannetmiyorum mahsum kırmızı gül iyi büyük projesini farklı kanallara yapti ama ayni gün koyup iki dizini reytinglerini düsürmesine izin vermez

öle bisiy olacagini zannetmiyorum mahsum kırmızı gül iyi büyük projesini farklı kanallara yapti ama ayni gün koyup iki dizini reytinglerini düsürmesine izin vermez
Zaten biri Pazartesi günü yayınlanacak. Benim anlatmak istediğimde bu iki diziden biri Perşembe günü yayınlanırsa zirvede yer alma ihtimali yüksek. Aynı gün ikisinin de yayınlanacağını söylemedim zaten. İkisinden biri demek istedim. :smile:

Zaten biri Pazartesi günü yayınlanacak. Benim anlatmak istediğimde bu iki diziden biri Perşembe günü yayınlanırsa zirvede yer alma ihtimali yüksek. Aynı gün ikisinin de yayınlanacağını söylemedim zaten. İkisinden biri demek istedim. :smile:

mahsum cuma h.d.e karsisina koymucak babalar ve evlatlari persembe koyacak gibi o da gelince tarla olacak etraf :)

Muhtesem bır dızı olacak.. Fahrıye Evcen'ın performansını merakla beklıyorum