Veda mı Kurtlar Vadisi Pusu mu daha iyi reytingle başlar?

Hangisi?

• Veda

Oy: 5 38.5%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
Yazımı okumadin galiba . lutfen tartisma olmasin yazdim , ama sen ancak ozetiyle yarisir diyosun , Vadi 1.olur yazabilirdin lutfen tartisma cikmasin.

- - - Ekleme - - -

OBGZK 5 reytingle basladi ama , soyle diziler var:
Hayat Devam Ediyor - 10
Muhtesem Yuzyil - 10
Fatmagulun Sucu Ne? - 10
Bu diziler ilk bolumleri 10 , ikinci bolumleri 15 reytinge ulasmis diziler , Veda'da olamaz mi , Ask - i Memnu'da var ama o 7 reytingle basladi.

su saydigin dizilerin ilk bölümünü bir izlermisin?
FGSN: Cok uzun süren bir tecavüz sahnesiyle basladi buda bizim halkimizin ilgisini baya cekiyor ve kadrosu beren saat ve musa uzunlar gibi oyuncularla cok güclüydü.

HDE: bu dizi nin müthis reklami yapildi ve dizinin basrol karakteri 16 yasinda bir kiz 70 küsür yasinda biri ile evlendirilince buda ister istemez halkimizin dikkatini cekti.

Muhtesem Yüzyil in da cok iyi reklami yapildi, bu kadar cok para harcanan ilk osmanli dizisi idi ve halkimizda osmanli lafini duyunca izledi.

Veda ya gelirsek Veda nin konusunda bu 3 dizi deki gibi Halkin genel olarak ilgisini cekecek bir olay yok, ikincisi bence Kanal D bu dizi nin reklamini pek iyi yapamadi. İlk Bölümde bence 6 Reytingi gecemeyecektir ama daha sonra yükselebilir tipki ÖBGZK ve Ask-i Memnu gibi.

FGSN: Cok uzun süren bir tecavüz sahnesiyle basladi buda bizim halkimizin ilgisini baya cekiyor ve kadrosu beren saat ve musa uzunlar gibi oyuncularla cok güclüydü.

HDE: bu dizi nin müthis reklami yapildi ve dizinin basrol karakteri 16 yasinda bir kiz 70 küsür yasinda biri ile evlendirilince buda ister istemez halkimizin dikkatini cekti.

Muhtesem Yüzyil in da cok iyi reklami yapildi, bu kadar cok para harcanan ilk osmanli dizisi idi ve halkimizda osmanli lafini duyunca izledi.

Veda ya gelirsek Veda nin konusunda bu 3 dizi deki gibi Halkin genel olarak ilgisini cekecek bir olay yok, ikincisi bence Kanal D bu dizi nin reklamini pek iyi yapamadi. İlk Bölümde bence 6 Reytingi gecemeyecektir ama daha sonra yükselebilir tipki ÖBGZK ve Ask-i Memnu gibi.
Bence Veda'nin tanitimlarida cok basarili , ama neyse bekleyip gorecegiz , isterse Ask - i Memnu ve OBGZK gibi olsun sonradan olsun ama yinede bence cok iyi oranlar alacaktir.

Gereksiz bir konu, bu reyting işine güven olmaz gönlümüz her iki gruptada Kurtlar Vadisinin 1. olmasından yana..

veda dedim ama açıkcası çok ağır bir dizi gibi erken final bile yapabilir.Kurtlar Vadisi daha ne kadar devam edecek gerçekten merak ediyorum :D ama ben bu sezon Suskunlar'ın yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum

A/B grubunda Veda zirvede yer alabilir.

Memati'nin ölüp ölmedigini ögrenmek isteyenler için Total grubunda Kvp zirvede yer alabilir.

Sanki 100dk. boyunca Memati'nin ölüp ölmediğinimi göstericekler Vadi'de.
Zaten ölmeyeceğide belli birşey.

Ahahaha güldürdün beni ya.

"Veda" dizisi Vadi yüzünden ekranlara erkenden Veda etmesin... "Veda" dizisi icin birsey söyliyemiyecegim, fakat Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonu ile herkesi cok sasirtacak.

Emrexx ve Adam4 yine is basinda ortaligi karistirmaya gelmisler. Burda herkes kendi düsüncesini yaziyor ortaligi karistirmayin. Arkadaslar sizde bunlarin oyununa gelmeyin.

İkisinin kıyaslanması yine pek mantıklı gelmese de totalde Kurtlar Vadisi Pusu,AB'de Veda önde başlayabilir diye düşünüyorum.Ama Babalar ve Evlatlarını da yabana atmamak gerek :)

Bana göre Veda olacaktır. Ama deniz'in dediği gibi Babalar ve Evlatlarını unutmamak gerek.