Ve Veda Vakti Gelir..

Fks14 sana karşıt insanların sana neden karşıt olduklarını tespit edip ona göre hareket etmenin sana fazlaca yararı olacağı düşüncesindeyim

Katilmadim pek, neyse hayatinda basarilar diliyorum.. Umarim hayatin boyuncu mutlu olursun ve umdugun tüm basarilari elde edersin. Kendine iyi bak.

Hacı gitme la
Başka da bir şey aklıma gelmedi yazacak, her gün 1,2 saat olsa da girmeye çalış
Seni çok özleyeceğiz
Haa birde Fetocuvideo anımızı unutma

Ya kaan sen gidince kimle hax yapacaz yazık o kadar boş vaktimiz olursa napacağız biz

ya kaan yaz geldi sen ders çalışcam diyemi gidiyosun

bu arada fazla muhabbetimiz olmamasına rağmen benide yazdığın için çok mutlu oldum 😱

Öncelikle hepinize teşekkürler..

Yazımda dediğim gibi ayrıntıları hiçbir şekilde girmedim, en basit örnekle Aykutla bir haxballa anımızı anlattım oraya yazdığıma göre tek şey o olamaz heralde, Kürşat gece 3'lere kadar muhabbetlerimiz oldu,Orcun verdiğin örneği yazıcaktım ama unutmuşum benim hatam

Hayatımda ilk defa birşeyi doğru yapmak istiyorum,hedef büyük zaman az çalışıcak şey çok, ben bir internet bağımlısıyım kendime güvenmiyorum bu konuda açıkcası bilgisayarı çantasına koyup mümkünse hiç açmamaya çalışacağım, tabi zaman zaman film indirmeye gelirim vs konuşuruz, veya sıkıldığım vakit 3-4 günlüğüne geldiğim zamanlar olur ama bu tarih 1 senedir belliydi zaten,üzgünüm sadece

Ne enteresandır ki kendimle çeliştim bu işe girerek
Başka bir sitede görevliyken, biz banlardık o yine açardı sürekli utanmaz bir şekilde haftalarca bu tip kişilerle uğraşmışlığımız var
Sanırım ben iyi bir bottum, çünkü mesaj gelmiş mi diye bakardım hatta daha da abartık görüntülenme durumlarına göre strateji yapıcak duruma gelmiştik sektör gereği her neyse doğru yolu bularak size kendimi tanıtmaya çalıştım ve bu tür bir mesaj geldiğine ayrıyeten sevindim çünkü gıçık olan sadece sen değilsin

umarım depresyondan cabuk cıkıp aramıza geri donersin. hatta belkide hic gitmezsin

Forumda sazan.avi olmasını istediğim tek konu.

Hala elin hala kılıç tutuyorsa kaybetmiş sayılmazsın kaan
muhteşem yüzyıl stayla

Ya olm günlük 1 saatliğinede olsa gelemez misin?

Hala elin hala kılıç tutuyorsa kaybetmiş sayılmazsın kaan
muhteşem yüzyıl stayla

Ya olm günlük 1 saatliğinede olsa gelemez misin?

Şuanda kalmayı tüm kalbimle istiyorum ama kendime güvenmiyorum.. Bu 1 saatle başlar yayılır en iyisi kökten çözüm, öbür yandan düşünürsek 1 sene sıkılıp ondan sonra rahatlama olayı var bence gayet iyi bir teklif