Münevverin oğlu Kaan daha 3 yaşında o yüzden ona bakıyor. Bakıcı tutmak onlar için lüksmadem paraya ihtiyaçları var. neden münevver ogretmenlik yapmıyor. en azından ek ders verebilir. bence dizi baştan yanlış kurgulanmış
Münevverin oğlu Kaan daha 3 yaşında o yüzden ona bakıyor. Bakıcı tutmak onlar için lüks
beyazsoy özel ders vermek o kadar kolay mı sanıyorsun? Özel ders veren öğretmenler genellikle okulda öğretmenlik yapan öğretmenlerdir. Okulda ne kadar başarılı olduğu her kes tarafından bilinir de millet çocuğunu yollar. Münevverin sadece diploması var. Tecrübesi yok. Ayrıca 3 yaşındaki çocukla ders vermek de çok zor olur onun içinöğretmenlik değil kendi evinde ders vermesinden bahsediuorum. 3 saate 150 milyonu çıkarır...
beyazsoy özel ders vermek o kadar kolay mı sanıyorsun? Özel ders veren öğretmenler genellikle okulda öğretmenlik yapan öğretmenlerdir. Okulda ne kadar başarılı olduğu her kes tarafından bilinir de millet çocuğunu yollar. Münevverin sadece diploması var. Tecrübesi yok. Ayrıca 3 yaşındaki çocukla ders vermek de çok zor olur onun için
Ben senin kadar detayları düşünmedim beyazsoy. 2 göz odası olan bir evde ders vermek çok zor olsa gerek. Ayrıca dediğim gibi bu kadar öğretmenin olduğu bir devirde öğrenci bulmak hiç kolay değilögrenciler bile ders veriyor. mezun birisi neden ders vermesin. 3 yaşındaki çocugu uyutur haftada 3 saatte ders verir..
Teşekkürler Ne çabuk okudun?güzel olmuş revan tebrikler
Teşekkürler Ne çabuk okudun?
Tekrar sağolzaten okmuştum puan vermeyi ve yorumu unutmuştum
Teşekkürler Ali Baba. Süpersinguzelms benden 10 puan