Ve Kazanan | Genel Sohbet Konusu

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ve-kazanan-star-tv-muzikonair.jpg

Yapımcılığını Promore Prodüksiyon'un üstlendiği , 101 kişiden oluşan büyük jüri ve star jüri koltuğunda Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu'nun oturduğu , Star TV ekranlarında 21 Şubat 2015 cumartesi günü 20.00'da yayın hayatına başlayan ses yarışması Ve Kazanan ile ilgili yorumlar bu konu üzerinden yapılabilir.

Ve Kazanan her cumartesi 20.00'da Star TV'de!

İşte yarışmanın içeriği ;
Programı sıradışı yapan özelliği ise; yarışmacıların oylama sonucunu görmeden, kendilerine teklif edilen parayı alıp, yarışmadan çekilme haklarının olması.
'Ve Kazanan' yarışmasında kazanmak için sadece muhteşem bir sese sahip olmak yeterli değil. Yarışmacıların riske girip, doğru zamanda doğru kararı vermeleri gerekiyor.

Yarışmaya 13 yaşından büyük olup, sesine ve yorumuna güvenen herkes katılabiliyor.
Ve Kazanan’a arkadaş grubu, aile olarak da katılmak da mümkün.

İzleyen oldu mu ben bakamadım tutacağını pek sanmıyorum ama bakmak istiyordum bugün.

İzleyen oldu mu ben bakamadım tutacağını pek sanmıyorum ama bakmak istiyordum bugün.
İşte Benim Stilim başlayana kadar biraz baktım. O Ses Türkiye'den sonra gördüğüm en iyi ses yarışması. İçerik çok iyi. Ama sürekli izlemem. Ciddiyet biraz fazla. Ama yorumlar bayağı olumlu. AB grubunda iş yapacaktır muhakkak. Zirvede bile yer alabilir. :)

formatı iyi güzel seslerde var ben pek şans vermemiştim ama bugün izleyince fikrim değişti bu yarışmada ışık var
Cumartesi bilmiyorum ya tutmuş bir sürü iş var yani reyting boşluğu var gibi ama rakip sayısı fazla. Yani O Ses Türkiye gibi bir yarışma final öncesinde totalde 4,5 reyting alıyordu hesap edelim oradan, bilemedim yani.

İşte Benim Stilim başlayana kadar biraz baktım. O Ses Türkiye'den sonra gördüğüm en iyi ses yarışması. İçerik çok iyi. Ama sürekli izlemem. Ciddiyet biraz fazla. Ama yorumlar bayağı olumlu. AB grubunda iş yapacaktır muhakkak. Zirvede bile yer alabilir. :)
Ben pek zirvede olacağını sanmıyorum ya da X Factor gibi başlayıp düşüş yaşayabilir bence.

Cumartesi bilmiyorum ya tutmuş bir sürü iş var yani reyting boşluğu var gibi ama rakip sayısı fazla. Yani O Ses Türkiye gibi bir yarışma final öncesinde totalde 4,5 reyting alıyordu hesap edelim oradan, bilemedim yani.

Ben pek zirvede olacağını sanmıyorum ya da X Factor gibi başlayıp düşüş yaşayabilir bence.
dediğin gibi cumartesi reyting boşluğu var bence tutacak

Aynen olabilir. Ancak format gerçekten çok iyi. :)

Bence Ab'nin zirvesinde olur haftaya. Cidden çok beğenildi program. Çok iyi format ve çok iyi sesler var. :)

Şu an tekrarını izliyorum, format benim de ilgimi çekti, güzel yarışma olmuş. :)

Biraz baktım, iyi gibiydi. Ama şarkı yarışmaları pek bana göre değil, o yüzden pek izlemedim. Yine de AB'de iyi oranlar alabilir. Zirvede olacağını sanmam ama. :)

101 kişilik jürinin arasında Samsun Demir , İsra Gülümser ve Zeki Güner gibi müzik dünyasının tanıdık isimleri de var. Samsun Demir resimlerini paylaştı :)

Starcı olarak ben sevmedim yarışmayı. Isınamadım. En azindan bir ünlü daha olabilirdi.Ve sesler O Ses Tukiyedeki kadar iddialı gelmedi.Tutmaz.

İyi izlememissin yarışma tutmaz dedim ama sen izlemesiysen fikrimi degistiriyorum)))

4 bölüme serçe sarayının yerine geleceği bir yarışma yarışmacılarin çoğu senden kotu söylüyor osese katilamaynlari toplamışlar)))

İyi izlememissin yarışma tutmaz dedim ama sen izlemesiysen fikrimi degistiriyorum)))

4 bölüme serçe sarayının yerine geleceği bir yarışma yarışmacılarin çoğu senden kotu söylüyor osese katilamaynlari toplamışlar)))
Deniz'in maşallah dediği 2 haftada gün değiştirip 2 hafta sonra da yayından kaldırılıyor cidden. :)))))))))