Ve Kanal D Devrildi ! Kanalların Ekim Ayı Performansı Ne Oldu ?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]Kanal D'nin 5 yıldır süren kesintisiz birinciliğine ekim ayında Star TV son verdi... Star TV, Uzan döneminden bu yana ilk kez bir ayı birinci kapatarak zirveye oturdu.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu ay birinci olacağı kesindi ama gelecek aylarda zirvede kalıp kalamayacağı önemli.

Gelecek ayların maç durumu nasıl, bu ayki kadar sık maç var mı?

Bu ay birinci olacağı kesindi ama gelecek aylarda zirvede kalıp kalamayacağı önemli.

Gelecek ayların maç durumu nasıl, bu ayki kadar sık maç var mı?

yalnız tüm günde yine kanal d birinci sadece prime timeda star birinci tüm günde star 3. olmuş
)))

yalnız tüm günde yine kanal d birinci sadece prime timeda star birinci tüm günde star 3. olmuş
)))

Tüm günde Kanal D devrilmez bir süre daha muhtemelen de Star'cılar birazdan abartmaya başlayacağı için Kanal D'nin tüm gün birinciliğinden bahsetmedim...

Tüm günde Kanal D devrilmez bir süre daha muhtemelen de Star'cılar birazdan abartmaya başlayacağı için Kanal D'nin tüm gün birinciliğinden bahsetmedim...

2 tane Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçı var, 1 tane de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı var. Milli maç Mart'a kadar yok herhalde, hazırlık maçı çıkarsa arada onu bilemem.

Star...

A/B prime-time'da arayı baya açmış...

A/B tüm gün de çok küçük bir farkla ikinci olmuş...

Total prime-time'da ikinciyle yakın oranla birinci olmuş...

Total tüm günde ise birinciyle açık ara yaparak üçüncü olmuş...

Kanal D...

Prime time'ların ikisinde de ikinci olmuş, Total'de fark az, A/B'de çok...

Tüm günlerin ikisinde de birinci olmuş, Total'de açık ara, A/B'de az farkla...

Şimdi soru şu : Ekim ayında en çok izlenen kanal; Kanal D mi, Star mı ?

haber kanallarında illginç bir sonuç var

habertürk ntv den birinciliği almıştı agb zamanında ama ntv tekrar birinciliği habertürkten aldı üstelik habertürk primetim da cntürke de geçilmiş haber kanalları arasında 3. olmuş
))) bu hafta kurtlar ekibini konuk eden yiğit bulut habertürkteyken habertürk birinciliği kimseye bırakmıyordu . bu sonuçlar bayagı bir konuşulacak gibi.

en öneli başarı bence samanyolu haberde agb varken listeye bile giremiyordu şimdi 4. kanal ve habertürkle arasında ufak fark var

Son düzenleme:
2 tane Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçı var, 1 tane de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı var. Milli maç Mart'a kadar yok herhalde, hazırlık maçı çıkarsa arada onu bilemem.

Yine çokmuş, günleri Star'ın en zayıf günleri olan salı-perşembe-cuma'ya geliyorsa yine birinci olur Star...

Bu ayki tüm maçların Star'ın en zayıf günlerine gelmesi de hayli ilginçti...

burda bir kanalın çok izlenip izlenilmediği tüm gün total gurubuna bakılır. burda da kanal d gözüküyor. ekim ayı en çok izlenen kanal kanal d dir..

Yine çokmuş, günleri Star'ın en zayıf günleri olan salı-perşembe-cuma'ya geliyorsa yine birinci olur Star...

Bu ayki tüm maçların Star'ın en zayıf günlerine gelmesi de hayli ilginçti...

Ekim'de 6 tane maç vardı bu ay 3'e düşecek.

Biri Salı ikisi Perşembe olacak büyük bir sürpriz olmazsa. Bu ilginç değil aslında çünkü buna göre ayarlanmış Star bilinçli olarak Salı ve Perşembe günlerini fazla önemsemiyor. Zaten 2-3 haftada bir gelen maçlar durumu kurtarıyor.

Star mı belirliyor tarihlerini ? Çok şaşırdım, yayıncı kuruluşa mı bağlı oluyor ?

Pardon, Star kendini bu tarihlere ayarlamış demek istedin sanırım.

Star mı belirliyor tarihlerini ? Çok şaşırdım, yayıncı kuruluşa mı bağlı oluyor ?

Yok maçların günü sabittir yani Star bilerek o günlerini boş bırakıyor diyorum.

Aslında Şampiyonlar Ligi maçları Salı - Çarşamba olur ama Çarşamba olan maçları Star yayınlamıyor D-Smart yayınlıyor. UEFA Avrupa Ligi maçları ise hep Perşembe oluyor.

Geriye sadece milli maçlar kalıyor onların günü değişebiliyor geçen ay Cuma'ya rastlaması şans oldu.

Tamam anladım, Star baya şanslıymış bu durumda.
3 maçla da A/B prime-time'da birinci olur muhtemelen, Total prime-time meçhul...

star berlin kaplanini falan da vericek salı bos tutmak istemiyor kanalın acilen salı gününe kalıcı çözüm bulmasi gerekiyor

Bu tabloyu kim hazırlamış yahu.
Excel.
Resmi değildir bu.

Prime Time 20-23 arası değil 18-24 arasıdır.

yanlış biliyon. prime-time her zaman 20 ile 23 arasındadır.. yanlışlık yok. zaten kanallar en önemli programları o saate koyar ve en yüksek reytingler o saate alınır

star berlin kaplanini falan da vericek salı bos tutmak istemiyor kanalın acilen salı gününe kalıcı çözüm bulmasi gerekiyor

Maçları filmlerle kapatmaya çalışacak ama filmler maçların yerini tutmaz. Yine de akıllıca tabii. Berlin Kaplanı'nın devamını getirirlerse (yani iyi tvde ilk filmler bulurlarsa) ilk sıradaki yerlerini koruyabilirler en azından A/B'de...

Tabi star birinci olur her hafta mac var , mac olmasa starda 3. Bile zor olur..
Kanal d her zaman bi adim ondedir..

atv çarşamba ve salı 15 shareli iki dizi bulabilirse tüm güde ay birinciliğine oynayabilir. atv gündüz kşagının farıyla bayagı bir şanslı ay birinciliğide

Son düzenleme: