Ohal ilan etti senin süloOrasini ben hiç anlamadim sağol ben ağlama zirlama oldu mu onu soruyom
O ne demek la
Hain sülüman da vurulduktan sonra öldürün beni diye sayıklıyordu onu da deOldu oldu Azize bayağı ağladı
Ohal ilan etti senin süloOrasini ben hiç anlamadim sağol ben ağlama zirlama oldu mu onu soruyom
O ne demek la
Hain sülüman da vurulduktan sonra öldürün beni diye sayıklıyordu onu da deOldu oldu Azize bayağı ağladı
Ay dur en merak ettigim oyuncu geldi şapkadi bile asilOhal ilan etti senin süloizlemiyon mu
Hain sülüman da vurulduktan sonra öldürün beni diye sayıklıyordu onu da de
Kocasini aldatacak ağlak suratından belli etti hemen kendiniAy dur en merak ettigim oyuncu geldi şapkadi bile asil
Su an cok ab lik gidiyor dizi totalde 3. Bike olabilirKocasini aldatacak ağlak suratından belli etti hemen kendini
Masa örtsünü çekin hemenBölüm sıkıcı ilerliyor. Biraz hareketlilik lazım zira sıkıldım
Esneyerek izliyorumSu an cok ab lik gidiyor dizi totalde 3. Bike olabilir
flashbackteki sözler çok tepki çeker
Sülüman kavga ediyor resmen çikinella isteği bu
bu ali kemal ileride veronikanın oğlu çıkar @denizz19 la mesajlaşınca total sensörlerim çalıştı iki kardeş düşman taraflarda@mrt-06 @Forumdash @Çiğdem- @Aserat
Bölüm sıkıcı ilerliyor. Biraz hareketlilik lazım zira sıkıldım
Esneyerek izliyorum
O kadar düşmez ama total izlemez bence de.O3 yine batırcak. .ss Tecrübelerime göre yarın reytinglerde büyük hüsran olacak gibi Müge ablamız bile geçebilir. .ss
Sen de ne kadar yeriyorsun O3 medya Ailesi olarak kaliteden ödün vermeyizNasıl bu kadar sıkıcı bir bölüm çekmeyi başarmışlar acaba, ellerinde bu kadar malzeme var üstelik.
Kötü demedik sıkıcı ilerliyor dedikSüper yorumlar bunlar Umuda Kelepçe Vurulmaz estiriyor.
Gerçeği yazıyorum sıkıcı değil mi?Sen de ne kadar yeriyorsun O3 medya Ailesi olarak kaliteden ödün vermeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?