Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Kız o zaman bile çok güzel ama Halit olmamış be.

15. Bölüm Fragmanı - 2:

Bu arada Hilal'in (peruk da olsa) yeni imajı @Çiğdem-'i çatlatmış diyorlar.

@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @mesmeso61 @gizem ak @sokak sanati
Anladığım kadarıyla sonda bi kutlama gibi bir şey olacak. Yunan bayrağı diye bizim bayrak çıkacak.

Hadi bakalım başlıyoruz.

Yani her şeyi açıklayıp Anadoluya gitmek varken neden böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum. İlla şu diziye aşk katacaksınız. Yeter artık ya. Girin şu savaş işlerine bırakın bu pembe dizi olaylarını. Sanki reyting alamıyorsunuz. Ne gerek var bunlara.

Son düzenleme:
İlerleyen bölümlerde Azize hamile çıkacak.

Dizinin adı Azize'nin Çilesi olarak değiştirilsin

Yine çok güzel bir bölüm, yeni senaristlerin gelmesi biraz daha hareket getirmiş. Azize'nin boşandıktan sonraki sinir krizinde de Bergüzar Korel'in oyunculuğuna hayran kalmamak mümkün değildi.

Siz de yorum yapsanıza.
@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem-

İzleyemiyorum şuan. Geçen bölümü de izlemedim. Muhtemelen yazın izleyeceğim.

Hilal sen bambaşka bir detaysın bu dizide

Bu Hilal iyi hoş ama şöyle salaklıklar yapıp niye kendini belli eder arkadaş?

Son düzenleme:
Muhteşem bir bölümdü, geçen bölüm biraz kafası karışan gençlik ayağı da yeniden düzgün bir hale gelince tadından yenmedi. Türk bayrağının ortaya çıktığı sahne çok etkileyiciydi, ama Haydar bayrağı için kendini feda etti.

Cevdet de tam görevden alınmışken bu sefer Azize gitti, bakalım neler olacak?

Bu arada daha önce de söylemiştim bir daha söyleyeyim, Hilal yeni kılığıyla her zamankinden çok daha göz alıcıydı.

Cevdet Tevfik'e iyi bir gözdağı verdi. Artık Tevfik ayağını denk almalı. Bu görevden alma işi bence iyi oldu. Yolda giderken Stavro'da onunla gider. Yolda Mustafa Kemal'in adamları Cevdet'i kaçırır. Belki Stavro ölür veya yaralanır. Böyle giderse 1-2 bölüme hem Azize Cevdet'in kimliğini öğrenmeli hem de Mustafa Kemal diziye girmeli. Ancak dizi de Erzurum'da olduğu söylendi. Bakalım neler olacak haftaya?

izmire 9 eylülde girdi işte ama senaristlere belli olmaz belki sokabilirler

Mustafa Kemal'in o kadar hızlı bir şekilde gireceğini sanmam. Hatta sezon finalinde Yunanlılar Ege'ye döküldükten sonra son sahnede arkasına dönük bir silüet şeklinde çıkabilir mesela.