Bu dizi bu hafta çok fena uçacak. Fragman çok heyecanlı. Ama tahminimce esir kampına Cevdet değil de kumandan gider. Eğer Cevdet giderse de yolda kurtarırlar onu.
Bu dizi bu hafta çok fena uçacak. Fragman çok heyecanlı. Ama tahminimce esir kampına Cevdet değil de kumandan gider. Eğer Cevdet giderse de yolda kurtarırlar onu.
Kız o zaman bile çok güzel ama Halit olmamış be.Bu filmi vizyona girdiği dönemde izlemiştim, ama Halit Ergenç ve Miray Daner'in birlikte sahnesi olduğunu bu videoyla fark ettim. 😱
@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @mesmeso61 @gizem ak @sokak sanati
Anladığım kadarıyla sonda bi kutlama gibi bir şey olacak. Yunan bayrağı diye bizim bayrak çıkacak.15. Bölüm Fragmanı - 2:
Bu arada Hilal'in (peruk da olsa) yeni imajı @Çiğdem-'i çatlatmış diyorlar.
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @mesmeso61 @gizem ak @sokak sanati
Demek yerli dizi izlemiyordun.ssDizinin adı Azize'nin Çilesi olarak değiştirilsin
İzleyemiyorum şuan. Geçen bölümü de izlemedim. Muhtemelen yazın izleyeceğim.
Arada istisnalar olabilir. 🙄Demek yerli dizi izlemiyordun.ss
Bu mesajina gözlük attim subat ayi oylamasinda görüşüxezArada istisnalar olabilir. 🙄
izmire 9 eylülde girdi işte ama senaristlere belli olmaz belki sokabilirlerCevdet Tevfik'e iyi bir gözdağı verdi. Artık Tevfik ayağını denk almalı. Bu görevden alma işi bence iyi oldu. Yolda giderken Stavro'da onunla gider. Yolda Mustafa Kemal'in adamları Cevdet'i kaçırır. Belki Stavro ölür veya yaralanır. Böyle giderse 1-2 bölüme hem Azize Cevdet'in kimliğini öğrenmeli hem de Mustafa Kemal diziye girmeli. Ancak dizi de Erzurum'da olduğu söylendi. Bakalım neler olacak haftaya?
Mustafa Kemal'in o kadar hızlı bir şekilde gireceğini sanmam. Hatta sezon finalinde Yunanlılar Ege'ye döküldükten sonra son sahnede arkasına dönük bir silüet şeklinde çıkabilir mesela.Cevdet Tevfik'e iyi bir gözdağı verdi. Artık Tevfik ayağını denk almalı. Bu görevden alma işi bence iyi oldu. Yolda giderken Stavro'da onunla gider. Yolda Mustafa Kemal'in adamları Cevdet'i kaçırır. Belki Stavro ölür veya yaralanır. Böyle giderse 1-2 bölüme hem Azize Cevdet'in kimliğini öğrenmeli hem de Mustafa Kemal diziye girmeli. Ancak dizi de Erzurum'da olduğu söylendi. Bakalım neler olacak haftaya?
Biz de yedik her diziyi yazın izleyeceğim diyorsunİzleyemiyorum şuan. Geçen bölümü de izlemedim. Muhtemelen yazın izleyeceğim.![]()
İzlemeyen @xemrexxx gibi olsun.Biz de yedik her diziyi yazın izleyeceğim diyorsun![]()
Parmaklıklar Ardında'nın eline su dökemez VSİzlemeyen @xemrexxx gibi olsun.Ayrıca bir Parmaklıklar Ardında için dedim abartma bak hala aklımda.
![]()