Sana ne .sstam Atatürk konusu işlenmeye başlanınca bıraktın diziyi bu erkeklerin her zamanlama hatası neden bukadar yanlıs olur herşeyde anlamak zor ayoll @denizz19
Sana ne .sstam Atatürk konusu işlenmeye başlanınca bıraktın diziyi bu erkeklerin her zamanlama hatası neden bukadar yanlıs olur herşeyde anlamak zor ayoll @denizz19
2 saatlik hatta 3 saatlik dizi yapıyorlar ama yarım saati heyecanlı geri kalanı boş diyaloglar .ssKıza niye çemkiriyorsun, senin suçun.
Aşk ve Mavi'deki diyaloglardan iyidir.2 saatlik hatta 3 saatlik dizi yapıyorlar ama yarım saati heyecanlı geri kalanı boş diyaloglar .ss
Senin aksiyon anlayışın 2 ucuz tokattan ibaret, ama buradaki aksiyon Milli Mücadele gibi anlamlı bir olay.Aşk Ve Mavi kendini seyrettiriyor @mrt-06 bilir
Benim aksiyon anlayışım diye bir şey Yok eğer ki dizi kendini izlettiriyorsa eleştirmem izlerim hataları olsa bile. Ama koltuk başında otururken içim sıkılmaya başlıyorsa o zaman istemem öyle bir diziyi. Ben Vatanım Sensine kalitesiz demem ki Zaten ama sıkıyor artıkSenin aksiyon anlayışın 2 ucuz tokattan ibaret, ama buradaki aksiyon Milli Mücadele gibi anlamlı bir olay.
Yoo şahsen beni hiç sıkmıyor, senin cinsliğinden olabilir.Benim aksiyon anlayışım diye bir şey Yok eğer ki dizi kendini izlettiriyorsa eleştirmem izlerim hataları olsa bile. Ama koltuk başında otururken içim sıkılmaya başlıyorsa o zaman istemem öyle bir diziyi. Ben Vatanım Sensine kalitesiz demem ki Zaten ama sıkıyor artık
Sen ben değilsinYoo şahsen beni hiç sıkmıyor, senin cinsliğinden olabilir.
Benim ruhum sıkkınsa senin ruhun da 50+ ev kadını.Sen ben değilsinsenin ruhun sıkkın diziden nasıl sıkılasın
Sıkkın bir ruha sahip olacağıma öyle olurumBenim ruhum sıkkınsa senin ruhun da 50+ ev kadını.
Neyse nötrledinMaalesef bu diziyi bıraktığın ve konularda kötülediğin için sana kızgın olmakla birlikte @Aserat'a hak veriyorum.
Ama Aşk ve Mavi de güzel dizi bence.
Nasıl da seni tanıyorum böyle topraklama yaparım sana işte.Sıkkın bir ruha sahip olacağıma öyle olurum
Neyse nötrledin
Sıkkınlık > 50+ ev kadınlığı.Sıkkın bir ruha sahip olacağıma öyle olurum
Neyse nötrledin
Tamam anlaşıldı diyecek lafın kalmadı senaryo tıkandı sendeSıkkınlık > 50+ ev kadınlığı.
Evet Kırgın Çiçekler'in senaryosu gibi tıkandı.Tamam anlaşıldı diyecek lafın kalmadı senaryo tıkandı sende
Kırgın Çiçekleri 1 bölüm bile izlemediğin için bu yorumunu kaale almamEvet Kırgın Çiçekler'in senaryosu gibi tıkandı.
Evde izlendiği için arada denk geliyorum hep aynı teraneler.Kırgın Çiçekleri 1 bölüm bile izlemediğin için bu yorumunu kaale almam
Genelde hep evde izlenir zatenEvde izlendiği için arada denk geliyorum hep aynı teraneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?