Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Yine çok güzel bir bölümdü. (Başlarda tempo düşüktü) Gerçekten Azize'nin eline sağlık Yıldız'ın aptallığı yüzünden adam öldü. Birde bunu neden yaptınız diyor, ya ne yapacakları? Cidden salak bir kızmış sinir etti bu bölüm. Eşref paşa zaten hain çıkacaktı, sürpriz olmadı.

İsyan çıkartacak TBmm ye karşı düzenli orduya karşı çünkü sadece Anadoluyu istiyordu Batı Anadoluda kendine özgü bir devlet kuracaktı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senaristlere yalvarıyorum. Tez zamanda Yıldız öldürülsün diyecem ancak daha Ali Kemal'in Yunan olduğu çıkacak. Sonra Yıldıza der sevdiğini. Ondan sonra kaçırır mı ne yapar belli değil. Al işte dizi yine pembe diziye dönecek. #dizimdeaşkistemiyorumbro.

Fragmanda kim kimi vuruyor belli değil. Eşref Cevdeti vuruyor. Sonra çakma İvan Eşref'i. Tevfik'de çakma İvan'ı. Kim kimin tarafında belli değil. Cevdet'te sonunda Mustafa Kemal'den aldı mektubu.Artık gösterin bize bu adamı...

Şu kısmı izleyememiştim şimdi izledim, ölmüş müdür acaba.
@xemrexxx @Aserat @mesmeso61

Huri olup göz yüzüne uçmadı yaa elbet öldü.

Naptı yine bu şırfıntı.😡

Son düzenleme:
Huri olup göz yüzüne uçmadı yaa elbet öldü.

Naptı yine bu şırfıntı.😡
Malum Yıldız Mustafa Sami ile Anadolu'ya gitmek istemiyor. O da Kuvvacı olduğu için adamı Vasili'ye ihbar etti, onlar da sadece sorgulayacağız vaadiyle beyinsiz Yıldız'ı kandırdı. Sonra da tam giderlerken devrilmiş bir fayton kafilenin önünü kesti ama aslında Yunanlılar'ın tuzağıydı ve adam bildiğin b** yoluna gitti. Ama sonra Azize eşek sudan gelinceye kadar dövdü.

yildiza cok uzuldum azize sinir etti bu bolum

14. Bölüm Fragmanı:

@xemrexxx @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- @mesmeso61 @gizem ak @sokak sanati

Uyduruk bir Samanyolu dizisiyle bu üst düzey yapımı kıyaslamak mı? 😱
bu paşanın hain olduğu atatürkün emrini kabul etmediği zaman belliydi ayoll

yeni bölüm süper oluck Atatürk cevdete mektup yolluyor ismini bile duyunca tüylerim diken diken oluyor
@mrt-06 @xemrexxx

yakında cevdet Atatürk shneside gelir umarım son bölümelr baya yoğunlştılr Atatürke

@sokak sanati