21.00'de başlayacak ama ısınmak istersen şimdi de başlayabilirsin yazmaya.Başladı mı?
Kırgın Çiçekler izleyen birinden şaşırtmayan hareketler.İzlemiyorum ki
21.00'de başlayacak ama ısınmak istersen şimdi de başlayabilirsin yazmaya.Başladı mı?
Kırgın Çiçekler izleyen birinden şaşırtmayan hareketler.İzlemiyorum ki
Elim yoruldu.21.00'de başlayacak ama ısınmak istersen şimdi de başlayabilirsin yazmaya.
Karşılık vereyim mi?21.00'de başlayacak ama ısınmak istersen şimdi de başlayabilirsin yazmaya.
Kırgın Çiçekler izleyen birinden şaşırtmayan hareketler.
Ben izlemiyorum kanka daha hem sınav var hafta sonu
Başladı ama 12. bölümün son sahneleri var.özette hala .ss
Sen böyle ciddili şaka yapınca oluyor da biz yapınca mı kızıyorsun?Karşılık vereyim mi?
Ben izlemiyorum kanka daha hem sınav var hafta sonu
Bana yakışıyor size yakışmıyorBaşladı ama 12. bölümün son sahneleri var.
Sen böyle ciddili şaka yapınca oluyor da biz yapınca mı kızıyorsun?
Bugün de dizi izleyesim yok. .ss This Is Us'un ilk bölümü yan sekmede açık onu mu izlesem acaba.Başladı ama 12. bölümün son sahneleri var.
Sen böyle ciddili şaka yapınca oluyor da biz yapınca mı kızıyorsun?
O dizinin ilk bölümü çok sıkıcıydı asıl heyecan burada.Bugün de dizi izleyesim yok. .ss This Is Us'un ilk bölümü yan sekmede açık onu mu izlesem acaba.@xemrexxx
sus sen reklam dönüşüO dizinin ilk bölümü çok sıkıcıydı asıl heyecan burada.
Biz izleyici olarak onun gerçek yüzünü biliyoruz ama ailesi bilmiyor. Kim onların yerinde olsa o tepkiyi verir.Şu Cevdete yapılan muamele bir tek benim mi sinirime gidiyor...
Haklısın da harbi sinir oluyorum. Öğrendikleri zaman yüzlerini merak ediyorum.Biz izleyici olarak onun gerçek yüzünü biliyoruz ama ailesi bilmiyor. Kim onların yerinde olsa o tepkiyi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?