aa bu kız geçen günde ali kemalla adı aanılıyordu kime baktığı belli değil vlla
aa bu kız geçen günde ali kemalla adı aanılıyordu kime baktığı belli değil vlla
kuduruyon dimi kıskançlıktanaa bu kız geçen günde ali kemalla adı aanılıyordu kime baktığı belli değil vlla
gıcık ali kemalla ne yapıyorsa yapsın ayoll leonumdn uzak dursunkuduruyon dimi kıskançlıktan
kız leon senin leonunsa @destere ne oluyorgıcık ali kemalla ne yapıyorsa yapsın ayoll leonumdn uzak dursun
kız leon senin leonunsa @destere ne oluyor
demin peruludan bahsedince hogatha nasılda çemkiriyordu diğer sayfalarda parlak avlıyormuş meğersem
Atlar kovalasın seni@denizz19 atlar şimdi Leon benim der.
Hahaha Leon ne yahu tipim değilçiğdemden daha çok şansı var bence
HHAHHA aaa sen erkeksin sonucta öyle çok özgürlük verilmez ayoll kısıtlma olmalıdemin peruludan bahsedince hogatha nasılda çemkiriyordu diğer sayfalarda parlak avlıyormuş meğersembize gelince özgürlük yok kendisine herşey serbest
Allah kahretmesin birde tipim değil diyor istediğin tip nasıl acaba.Atlar kovalasın seni
Hahaha Leon ne yahu tipim değil
destere senin bir şeye mi canın sıkkın nedense senden negatif bir enerji alıyorum.demin peruludan bahsedince hogatha nasılda çemkiriyordu diğer sayfalarda parlak avlıyormuş meğersembize gelince özgürlük yok kendisine herşey serbest
karşıdakinin yaydığı enerji kararsız hale gelince benden ona yansıyan enerji durağanlaşır dolayısıyla buda karşı tarafa negatif enerji olarak yansırAllah kahretmesin birde tipim değil diyor istediğin tip nasıl acaba.
destere senin bir şeye mi canın sıkkın nedense senden negatif bir enerji alıyorum.
biz hangi memlekette yaşıyoruz? ne zamandan beridir kızlar daha serbest oldu oysa bunun tam tersi olmalıydıHHAHHA aaa sen erkeksin sonucta öyle çok özgürlük verilmez ayoll kısıtlma olmalı
hahha aaa evet ama bence kısıtlanması gereken taraf erkekler olmaalıydı ayoll sencede öyle değilmikarşıdakinin yaydığı enerji kararsız hale gelince benden ona yansıyan enerji durağanlaşır dolayısıyla buda karşı tarafa negatif enerji olarak yansır
biz hangi memlekette yaşıyoruz? ne zamandan beridir kızlar daha serbest oldu oysa bunun tam tersi olmalıydıtam işi arpsaçına çevirdin hogatha
olmalıydı kısmıyla ilgilenmiyorum ve bu halinden memnunum durumunhahha aaa evet ama bence kısıtlanması gereken taraf erkekler olmaalıydı ayoll sencede öyle değilmi
İzlemiyorum ki
Başladı mı?
ozledim dizi izlerken yorum yazmayi (karadayi zamani) ama maalesef simdi bunu yapamiyorum ilerde olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?