Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

ali kemal burak ozcivitin calkasi) ben leoncuyum boran kuzum harika oynuyor)

Ya kol ya bacaktır zaten başka neresi olacak sormandaki amacı biliyorum. :F Ben senin içini biliyorum senin içinde ne alevler yanıyor. :A
Ali Kemal dayak yiyor @mrt-06 halbuki tersi olmalı sanki :F

ay tabi onun teyzesi yaşındasın sarışın da değil :F

ali kemal burak ozcivitin calkasi) ben leoncuyum boran kuzum harika oynuyor)

Zaten Pınar Deniz ve Kubilay Aka, Burak Özçivit-Fahriye Evcen'in bir üst modeli. :X
ıyyy şu tipsiz gıcık ali kemali nereden bulmuşlar ayoll en son vadiden yusufa bukadar sinir olmuştum bu ali kemalinde tipine bile bakmakla sinir oluyorum çokmu aramışlar :A:A:A

Leonum nasılda güzelce dövdü o tipsizi ellerine sağlık leonum :love1::love1::love1:
4:30 itibaren tekrar o güzel anları hatırlayalım ayoll :A :A :A

HiLeon sahnesi olmayınca ve üstüne üstlük Leon Yıldız ile evlenmek istediğini söyleyince fanlar ortalığı yıkmış ama zıt kutupların birbirine yanaşması 2 bölümde olacak bir şey değil. Ama millet takmış bir kere. Ha ben de çok yakıştırıyorum ama her şeyin bir akışı var. Tabii bu TT olmasını değiştirememiş orası ayrı.

oha leon elden gitmesin diye hilale büyü yapıup hapse tıktırdı @Çiğdem- 😱 pis çikinella sinsi sinsirellla paçoz kenarın dilberi yamaşak ağızlı kaknem kaknem evde kalmış yeteneksiz sivilceli sıska kara mamba şey .ss

Zaten bölüm efsaneydi bir de 10. bölüm fragmanı gelince şimdiden heyecanlandım. Bir de Eftelya'nın yokluğu çok hissedildi, neyse ki gelecek bölümde daha çok görünecek gibi.

Harika bir bölümdü, şimdiye kadarki en iyi bölümdü bence. Ortalarda biraz tempo düşse de yine toparladı. Fragman da muhteşemdi hele sonu. 😱

Bence o herif Azize'ye silahların yerini de söyledi. Birde oğlunun vurulduğu sahne çok etkileyiciydi. :(

Haftaya ağırlık Cevdet ve Hilalde olacak. Cevdet bence Hilale der ne olduğunu. Haftayaki bölümden sonra ben Cevdetin ipleri ele alacağını düşünüyorum.