Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

hahahah aa bilmiyorum 10 dakıka üstüdür ama son reklamdan sonra zaten aynı sahneyi tekrar gösteriyor sen reklama girince kapat git ayoll

nette dizi izlemek artık çok zahmetli youtubeye dizileri artık yüklemiyorlar google sitelerinden donuyor falan vatanım sensin reklam düzenine geçmeden bu bölümleri izle bence tvden kaçırma yanı

kanal d nin kendi sitesinden takip et youtub da ne işin var

denizinki lafı koydu gördün mü

''bana da mı emredeceksin oğul?'' dedi
berguzer ve halit beyin annesi dısında bu dizininde kadın oyuncuları dökülüyor ayoll

tevfiğin eşi yunan komutanının eşi bu iki kadın oyuncuda fiyasko halit beyin siyah saçlı kızız aten facia sarısın kızıda ağlamayı beceremiyor sürekli öyle roller yazıyorlar mimik kontrolu yok ama benim için iyi yanı bunların beceriksiz olmaları

sensin dökülen şebnem hassanisoughi ve miray daner gayet iyi

sensin dökülen şebnem hassanisoughi ve miray daner gayet iyi
şebnem tevfiğin eşi değilmi sokaktakı kadın daha iyi oynar okadar berbat oynuyor

aa mirayda o sarısın kız ağlamayı beceremiyor ayol neresi iyi içerde dizisindekı bayan oyuncular gibi dökülüyorlar ama en azından bu dizide berguzer var bak iyi olana iyi derim yani

Kes be yine kadınlara giydirmiş .ss

Yunanlılar askerlerini öldürdü püüü.

Leon sen ağlama ayy kıyamam çok içten oynuyor bu çocuk

Güzel başlayıp sonlara doğru tempo düşse de bölümü beğendim.

Yine çok güzel bir bölümdü. Tüm kadro çok çok iyi, ama bu bölümde Miray Daner kendini aştı diyebilirim. Ama fragman bölümden sonra verilse daha iyi olurdu. :/