çok akıllıca fragman ab gurubumuz zaten sağlamda oyüzden totel fragman yapmışlar 8 bekliyorum bu hafta toteldede
ayy beklenilen fragmanda geldi4. Bölüm Fragmanı - 2:
Fragmanlarda Hasibe'yi göstermiyorlar ama kötü bir şey olacağını sanmıyorum.
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Forumdash @Çiğdem- @sokak sanati
gösterilmese sanki ölecekler 4.bölümdenFragman güzel ama bence kurtarılma sahnesi gösterilmemeliydi.
Birde reklamsız gidiyor ya o da ayrı bir süperlik.özetsiz olmasıda çok iyi 21:00 kadar tekrar izlemeye sinir oluyorum
içerde diziside kitle oluşturana kadar 2 saat reklamsız gidiyordu sonra cıvılttılar umarım vatanım sensizdede öyle olmaz ayollBirde reklamsız gidiyor ya o da ayrı bir süperlik.
Şu tosbağa @xemrexxx neden hiç yorum yapmıyor.içerde diziside kitle oluşturana kadar 2 saat reklamsız gidiyordu sonra cıvılttılar umarım vatanım sensizdede öyle olmaz ayoll
Aynen bıngıldağı sarkmış celilemmarul kafanın favorisi celile toyon hamama girmiş sevinmiştir detone deniz
Sarı bıyık daha çok rol alır inşmarul kafanın favorisi celile toyon hamama girmiş sevinmiştir detone deniz
ayoll vatanım sensiz özetsiz baslayıp reklamsız gidiyor bu diziyi kaçırma derim 20:00 baslıyor bitene kadar reklamsız youtube gibireklamlardan nefret ettiğim için artık yerli dizileride bir gün sonra netten takip ediyorum)
son reklam kaç dakika ?ayoll vatanım sensiz özetsiz baslayıp reklamsız gidiyor bu diziyi kaçırma derim 20:00 baslıyor bitene kadar reklamsız youtube gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?