Vatanım Sensin 59. Bölüm Yorumları | VEDA

Ülkeyi kurtaranların dizisinden sonra ülkeyi mahvedenlerin programının olması da ayrı bir manidar..
 
Ben de Leon için üzüldüm ne güzel kendimi televizyonda izliyordum her hafta. :A @Çiğdem- @xemrexxx
Dur biraz daha çatlatalım Çiko'yu. :Z

DfHXGFjW4AIA4Ms.jpg


Bu aradan sen artık konuşma diziyi oku diyoruz tınmıyorsun bile.ss
 
Finali az önce bitirdim. Burada genel olarak beğenilmediğini okumak beni şaşırttı. Yani evet, ben de en azından bir Mustafa Kemal veya bir ölüm sahnesi görmek isterdim. Ama bunları göremesem de ben çok beğendim finali. Bir dizi için ağladığımı hatırlamıyorum ama bu dizide Türk askerleri zaferden sonra topluca İzmir'e geldiğinde ağladım. Belki bunun sebebi onların kazandığı bu zorlu zaferin gereğini yerine getiremediğimizi hissetmemdir, bilmiyorum. Sebebi ne olursa olsun çok etkilendim. Yapımda emeği geçen herkese çok içten teşekkür ediyorum
 
Final ne ara başladı ne ara bitti anlayamadım bile. Efsane olacak bir final yapabilecekken maalesef daha "ortalama" bir final yaptılar. Kesinlikle kötü diyemem ama potansiyelinin çok çok altındaydı diyelim.
Azize ve Cevdet'in öldürüldüğü sahneyi göstermemelerinin hala anlayamıyorum, göstermeleri gerekirdi. Daha sonra kızların çöktüğü sahne iyiydi ama öldükleri anı da gösterselerdi daha iyi olurdu.
Bölümün büyük kısmı işkence+ağlamayla geçerken final olduğu için çekilen sahneler sonda pat diye gösterildi ve hadi biz gidiyoruz dendi.
İkinci sezon çok eleştirsem de her hafta izlemeye çalıştım ve çoğunlukla başardım. Bunu sadece bir diziyi sevdiğim için yapmadım, içinde bulunduğumuz ortamda böyle bir dizi yapıldığı için senaryonun bazı noktalarında ne kadar bozsa da destek olmak amacıyla izlemek istedim. Önümüzdeki yıllarda aslında ne kadar zor ve anlamlı bir işe imza attıkları daha iyi anlaşılacak.
Vatanım Sensin'in çekilmesinde ve bize ulaştırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.