Vatanım Sensin 32. Bölüm Yorumları | YENİ SEZON

Sinan Tuzcu, Mustafa Kemal olarak gelse ya en sonda.

Çok güzel bir bölümdü yeni senaristler eskilerini aratmamış. :D

Azize'nin ölmediği belliydi ama Dağıstanlı'nın evinde ne işi var merak ettim. Charles da Lucy sayesinde bildiğin taraf değiştirdi. Helal olsun reis. :Z Ama üzüldüm Lucy'nin ölmesine. :(

Bir tane HiLeon sadece bir sahnede yine farkını göstermiş. Leon omzuyla çarptı derken çiçek koymuş Hilal'in cebine. :bhr:

Yıldız hiç değişmemiş hala Ali Kemal deyip duruyor. Aleksi'yi buna yamayacaklar galiba.

Yalnız Tevfik'in yeni hali şoke etti bir de Yanık Efe demiş kendine. :F

Hasibe Ana'ya çok üzüldüm inşallah toparlanır yine. :(

Şükran Ovalı fragmanda vardı ama sahnesi gelecek bölüme kalmış. Merak ediyorum onun karakterini de.

Neyse bahsedecek çok şey var ama şimdilik bu kadar yeter. Merakla bekliyorum gelecek haftayı. :Z

ab gurubunda lider başlar ama toteldede bizim hikayyei geçeriz inş olmazsa haftaya garanti :Z
Bizim Hikaye neymiş ya öyle bir dizi mi vardı. :A @denizz19

Kaçırdım başını kötü oldu. :(

Dagistanlı sahnesi çok iyiydi. Onu oynuyan karakterin Ezelde ki dayının gençliği olması ayrı bir tat kattı benim için.

Dizi Harika olmuş valla geçen sezondan daha iyi gider bence de. :D
@Yiğitt de izliyordu deli gibi yeni bölüme yetişmeye çalısıyordu haftaya yetişir sanırım :A

Çok güzel bir bölümdü yeni senaristler eskilerini aratmamış. :D

Azize'nin ölmediği belliydi ama Dağıstanlı'nın evinde ne işi var merak ettim. Charles da Lucy sayesinde bildiğin taraf değiştirdi. Helal olsun reis. :Z Ama üzüldüm Lucy'nin ölmesine. :(

Bir tane HiLeon sadece bir sahnede yine farkını göstermiş. Leon omzuyla çarptı derken çiçek koymuş Hilal'in cebine. :bhr:

Yıldız hiç değişmemiş hala Ali Kemal deyip duruyor. Aleksi'yi buna yamayacaklar galiba.

Yalnız Tevfik'in yeni hali şoke etti bir de Yanık Efe demiş kendine. :F

Hasibe Ana'ya çok üzüldüm inşallah toparlanır yine. :(

Şükran Ovalı fragmanda vardı ama sahnesi gelecek bölüme kalmış. Merak ediyorum onun karakterini de.

Neyse bahsedecek çok şey var ama şimdilik bu kadar yeter. Merakla bekliyorum gelecek haftayı. :Z

Bizim Hikaye neymiş ya öyle bir dizi mi vardı. :A @denizz19
özüne dönmüşsün kral geri dönünce :Z @denizz19