Vampir Sirlari 3. Bölüm

fatmayı sevmedim ben ona Kötülük yapıcam

@Çiğdem- mesela @kvp-medya ve sen ikinizde Fatma ve Cenkin biraraya gelmesini istemiyorsunuz.Ortak olabilirsiniz 😉

@kvp-medya bu rolden sonra sana @pompy den falan basrol teklifleri gelir.Yolun cok acik.... 😉

öncelikle çok uzun olmuş kısalt bence,beğendim karakterimi değişik bir bölüm olmuş her gün yayınlayacak mısın

öncelikle çok uzun olmuş kısalt bence,beğendim karakterimi değişik bir bölüm olmuş her gün yayınlayacak mısın
hayir bundan sonra pazartesi ve carsamba yaparim heralde tam belli degil belli olan tek kismi pazartesi.Eger yalnizca pazartesi yaparsam daha uzun olur.
Karakterini bende cok begeniyorum.Bide kisaltamiyorumki ya.Dahada uzuyor.Kisaltirsam üzulup geri donuyorum ve uzatiyorum.Yani olmuyor kisa olmuyor.Hem bence boyle daha iyi sayemde kitap okuyorsunuz 😉
4. bolum daha uzun olabilir mesela.Hem okunuyor ya.Kisa olsa gunde iki -uc bolum yayinlarim heralde 😉

ooo maşallah cnm üşenmiyormusun ben hala kadın eli değinceyi yazamadım üşeniyorum yazmaya son güne kalıncada şıkışıyorum 🙂🙂
Yok hayir uzenmiyorum.. Hilayeyle ilgili sunu soyleyebilirimki okuyanlari @destere ve senin tutkun saracak....